Tatjana Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) Spoštovani gospod Tadej! Prebal sem Vaš prispevek oz. objavo pripetljaja vašega prijatelja. Ker je precej pomanjkljiva in zaradi tega vaše mnenje ne dovolj strokovno, bom manjkajoče informacije sam dodal. Vaš prijatelj se je pred dvema dnevoma oglasil pri nas v trgovini z namenom, da komisijsko prodajamo njegov motor. Vsak motor, ki ga vzamemo v prodajo predhodno pregledamo z namenom kar najbolj zaščititi bodočega kupca, zato si za ta postopek vzamemo malce več časa. Ker se je vaš prijatelj oglasil pri nas nenapovedano in v času ko je bila trgovina polna, je bil naprošen, da malce počaka. Stranke so pri nas enakovredne in če je nekdo pač prej prišel je bil tudi prej postrežen. Vaš prijatelj je z razumevanjem počakal pol ure, nato pa sta skupaj z vodjo prodaje pregledala motor. Žal motorja ne moremo sprejeti v prodajo, ker ne bi opravil tehničnega pregleda, ter ga bodoči kupec ne bi mogel registrirati (na vozilo je nameščen nehomologiran izpuh). Prodajalec žal nima več originalnega izpuha in ga tudi ni pripravljen kupiti zato takšnega motorja ne moremo sprejeti v prodajo. Naj opomnim tudi to, da je bil govor izključno o komisijski prodaji in ne tudi možnosti menjave. Upam, da je moje pojasnilo spremenilo vaš pogled na dogodek. Žal moramo kdaj komu tudi negativno odgovoriti na ponudbo - vsekakor pa vedno kadar le ta ne izpolnjuje naših osnovnih zahtev. Vaš prijatelj ni bil izjema in se mu tudi ni zgodila krivica. Naj ob tem izkoristim še priložnost, da zaprosim vse nezadovoljne stranke, da svojo objektivno kritiko na naše poslovanje posredujejo na naš elektronski naslov: info@tc-motoshop.si, saj bomo le tako lahko odpravili, očitane napake. Lep pozdrav, Rado Lep pozdrav Rado! Z vsem spoštovanjem bi rada popravila tvoj post oz. dodane informacije (sicer napačne), ki sem jih videla šele po dolgem času. Stranka oz. prijatelj od Tadeja je trikrat preveril ali ste 100% dogovorjeni za ogled motorja. In ni bilo pol ure čakanja ampak 1:30. Kaj je bilo pa zelo grdo od vseh, pa je bilo hinavsko smejanje za hrbtom prodajalcev in predajanja pregleda motorja iz enega na drugega. Po telefonu pa je bil prodajalec obveščen da ni original auspuh. In on je odgovoril, da to ve, ker pozna njegov motor. Očitno je potem pozabil! In TI si slišal, da je bil ta prijatelj dogovorjen!!!!! Aha prodajalec s katerim se je menil je bil Damjan. Zakaj smo se pa menili na 100% pa zaradi tega, ker je bil motor neregistriran. Da ne govorimo o celem dogajanju..... V glavnem motor je že zdavnaj prodan, stranka zelo zadovoljna in se večkrat tudi slišimo. Nobenega problema glede akrapoviča!!!!!! Kupljen je že nov motor in kupuje se še enega. :) :OK: S spoštovanje in hvala za kontakt morebitnega kupca, ki ga stranka ni uporabila. (ni bilo volje in potrebe) Meni osebno si zelo vredu persona in si mi stal ob strani in bil res OK. Ta zadeva pa se mi ni zdela vredu in :( .... brez komentarja pozdrav tebi in vsem motosvetovcem Tatjana Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil Tatjana
imlakar Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Naj povem svoje mnenje o TC Motoshop-u. Sam sem že dolga leta njihova stranka, saj sem prvi skuter kupil pri njih (nasproti Hale Tivoli). Že takrat nisem imel nobenih pripomb in so bili prijazni in korektni. Tudi na novi lokaciji sem bil vedno zadovoljen z njimi. Brez vsakakršnih problemov. Kar se mene tiče :OK: Če pa kupujem stvar, ki se jo da kje dobiti ugodneje, se napotim tja.
Fos Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Meni pa neki ni jasno. Vceraj sem bil v TCju pogledat enga VFRja. Glede na to da sedaj vozim Vstroma bi zelel probati voziti tak motor pred nakupom. Zal pa motorja ni moc izprobati!??? Prodajalec pravi da bi morali imeti testnega in da ga ima v komisijski prodaji. Dosedaj se nikoli nisem kupil vozila ne da bi ga prej preizkusil ce mi je vsec. Ali je to splosna praksa?
P182 Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Meni pa neki ni jasno. Vceraj sem bil v TCju pogledat enga VFRja. Glede na to da sedaj vozim Vstroma bi zelel probati voziti tak motor pred nakupom. Zal pa motorja ni moc izprobati!??? Prodajalec pravi da bi morali imeti testnega in da ga ima v komisijski prodaji. Dosedaj se nikoli nisem kupil vozila ne da bi ga prej preizkusil ce mi je vsec. Ali je to splosna praksa? Logično da ti ga ni hotu dat na test. Kako bi se ti počutu če bi tvoj motor, ki bi ga imel v komisijski prodaji kar posojali na teste, ti naklepal 1K km pol ti ga pa po enmu letu vrnil, češ da ga ne morjo prodat :hmm:
Dadi Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Meni pa neki ni jasno. Vceraj sem bil v TCju pogledat enga VFRja. Glede na to da sedaj vozim Vstroma bi zelel probati voziti tak motor pred nakupom. Zal pa motorja ni moc izprobati!??? Prodajalec pravi da bi morali imeti testnega in da ga ima v komisijski prodaji. Dosedaj se nikoli nisem kupil vozila ne da bi ga prej preizkusil ce mi je vsec. Ali je to splosna praksa? Bo kar držalo, enak problem sem imel tudi jaz. Žal so redki trgovci s testnimi motorji, so pa ! Moram pa povedati eno pohvalno glede TC-ja, pred časom nisem bil z nečim zadovoljen pri njih in sem to v tej temi napisal, in čez čas dobim PM in v njemu opravičilo z povabilom naj se pri njih zglasim in rešimo problem :OK: . Nekaj dni kasneje se oglasim pri njih in sem se pogovoril mislim, da z Radotom in problem je bil rešen, sicer še nisem kupil tega kar rabim, bom pa čez zimo, ko bo motor spal. Zato mislim, da zaslužijo tudi pohvalo, ker se vsaj zavedajo tega, da lahko tudi naredijo napako in, da znajo to tudi popraviti ! Prosim ne mislite, da je to reklama za njih, ker sem tole napisal iz lastnih vzgibov ! Lp. vsem motosvetovcem in čim manj težav kot jih tukaj opisujemo !
rogisisi Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Meni pa neki ni jasno. Vceraj sem bil v TCju pogledat enga VFRja. Glede na to da sedaj vozim Vstroma bi zelel probati voziti tak motor pred nakupom. Zal pa motorja ni moc izprobati!??? Prodajalec pravi da bi morali imeti testnega in da ga ima v komisijski prodaji. Dosedaj se nikoli nisem kupil vozila ne da bi ga prej preizkusil ce mi je vsec. Ali je to splosna praksa? Sam sem kupil rabljen motor v TC,lahko sem opravil probno vožnjo,vendar je trgovec hotel videti denar. Moram reči,da me to ni motilo,ker sem imel resen namen,opravil test in še znanec ki se malo bolj spozna,ter kupil motor,ki je bil mimogrede res v dobrem stanju razen semeringov na vilicah,kar je malenkost v primerjavi z uničenimi motorji,ki se prodajajo v oglasih.Tak način dela v TC se mi zdi sprejemljiv,ne morem si zamisliti,da bi vsak ki pride mimo,malo probal. Te popolnoma razumem,kupiti motor brez testa ni navadi,pokliči in se probaj ponovno dogovoriti. L.P.
Matic7 Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Meni pa neki ni jasno. Vceraj sem bil v TCju pogledat enga VFRja. Glede na to da sedaj vozim Vstroma bi zelel probati voziti tak motor pred nakupom. Zal pa motorja ni moc izprobati!??? Prodajalec pravi da bi morali imeti testnega in da ga ima v komisijski prodaji. Dosedaj se nikoli nisem kupil vozila ne da bi ga prej preizkusil ce mi je vsec. Ali je to splosna praksa? Kar se tiče preizkusne vožnje, jih tudi jaz razumem. Motor vseeno ni avto, je malce bolj nevarno, da se na takšnem testu kaj zgodi... in kdo bo potem pokrival škodo, če padeš z novim motorjem na testu, motor pa nikoli več ne bo nov ravno zaradi tega??? Kasko za motorje pa je odločno predrag v primerjavi z avtomobilskim, če se ne motim. Sam nameravam kupit do pomladi tudi motor iz njihove trgovine. Rečeno mi je bilo, da ga lahko preizkusim samo na parkirišču pred trgovino. Kar se mene tiče, je to več kot dovolj. Lahko bom videl kako se sedi na njem, naredim z njim kakšno osmico, da vidim kako se obnaša pri ostrih počasnih zavojih, probam malo pobremzat. Več pa priznam, da pri svojem malčku ne bom potreboval, ker ne bo nekaj velikega in močnega. LP, Matic
Toncek Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Pri fantih sem kupil nov FJR 1300. Moj prejšnji motor so vzeli v račun in nadalnjo prodajo. Vsej ekipi z g. Radotom se najlepše zahvaljujem za profesionalnost in prijaznost. :OK: Nov motor me je čakal registriran (zato se primorec vozim z Lj registracijo) in dodatno po naročilu opremljen. Še enkrat najlepša hvala in veliko poslovnih uspehov. :D :D :D Srečno Tonček
Fos Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Ma ja sej razumem. Sej sem pri njih kupil prvi motor - nov. Sam zdej je pa mal drugac, ko si malo bolj znam predstavljat kaj pricakujem. Sej voznja po parkiriscu mislim da bi zadostovala.
Jure Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Sam nameravam kupit do pomladi tudi motor iz njihove trgovine. Rečeno mi je bilo, da ga lahko preizkusim samo na parkirišču pred trgovino. Kar se mene tiče, je to več kot dovolj. Lahko bom videl kako se sedi na njem, naredim z njim kakšno osmico, da vidim kako se obnaša pri ostrih počasnih zavojih, probam malo pobremzat. Več pa priznam, da pri svojem malčku ne bom potreboval, ker ne bo nekaj velikega in močnega. LP, Matic Meni se pa zdi, da je več možnosti da nekdo sesuje motor pri probavanju osmice, kakor če bi se enrkat zapeljal gor pa dol po Letališki.. .) Jih pa razumem, da ne morejo kar tako dajat motorje na teste in prav je tako. Ampak resnemu kupcu, ki ima s seboj denar, je pa prav da dajo. Lahko se bi se tudi zmenili, da kupec pred testom izroči svoj osebni dokument in del denarja kot garancijo ali kaj podobnega..
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Jih pa razumem, da ne morejo kar tako dajat motorje na teste in prav je tako. Ampak resnemu kupcu, ki ima s seboj denar, je pa prav da dajo. Lahko se bi se tudi zmenili, da kupec pred testom izroči svoj osebni dokument in del denarja kot garancijo ali kaj podobnega.. Pri rabljenih motociklih je to odvisno od tega, kakšen befel da lastnik motocikla (tisti, ki ga da v komisijsko prodajo). Ni za vse "kriv" TC Motoshop. LP, SymRu
krava Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Pravkar prišel s prvega obiska iz TCja. Skratka zadovoljen. Jim pustil 60 jurjef. Pa pridem še.
Matic7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Meni se pa zdi, da je več možnosti da nekdo sesuje motor pri probavanju osmice, kakor če bi se enrkat zapeljal gor pa dol po Letališki.. .) Jih pa razumem, da ne morejo kar tako dajat motorje na teste in prav je tako. Ampak resnemu kupcu, ki ima s seboj denar, je pa prav da dajo. Lahko se bi se tudi zmenili, da kupec pred testom izroči svoj osebni dokument in del denarja kot garancijo ali kaj podobnega.. Možno je, ampak tam imaš možnost stopit dol, če maš kaj pameti v glavi, pa točno se ve, da si na motorju sam, brez prometa okoli in posledično brez izgovorov, da ti je nekdo poskušal vzet prednost ipd. Pa pri večji hitrosti je možnost poškodb motorja precej večja, kot pa pri osmici, če ga prevžeš na bok. Tukaj lahko faše plastika itd., precej manj ali celo nič možnosti pa je, da se zvijejo vilice ali pa kaj podobnega, kar bi ogrozilo/spremenilo vozne lastnosti motorja. Pač, moje laično mnenje. Dopuščam pa možnost, da se motim na polni črti. Lp, M.
Stig Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 hmm...pri TC motoshopu so res nekam neprijazni :BUA:
Jure Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Do mene so ponavadi prijazni, tudi ko samo firbcam :)
MARE 65 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Do mene tud, pa makar uletim tja čist brez veze mal na obisk pa pogledat če je kaj novega. :OK:
andy77 Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem bil tam včeraj, takoj, ko sem stopil v prodajalno je prišel prodajalec do mene, me prijazno pozdravil in vprašal kaj želim. Potem se mi je posvetil za cca 15 min in odgovoril na popolnoma vsa vprašanja. Lahko rečem, da sem bil nad odnosom zelo zadovoljen, mogoče je na odnos vplivala tudi obleka, šel sem direktno iz službe... Obleko sem omenil zato, ker sem nekje drugje prišel oblečen v trenirko (vikend varianta) in me niso upoštevali, drugič sem prišel v obleki in je bila situacija 100% drugačna.
Gregc Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem bil tam včeraj, takoj, ko sem stopil v prodajalno je prišel prodajalec do mene, me prijazno pozdravil in vprašal kaj želim. Potem se mi je posvetil za cca 15 min in odgovoril na popolnoma vsa vprašanja. Lahko rečem, da sem bil nad odnosom zelo zadovoljen, mogoče je na odnos vplivala tudi obleka, šel sem direktno iz službe... Obleko sem omenil zato, ker sem nekje drugje prišel oblečen v trenirko (vikend varianta) in me niso upoštevali, drugič sem prišel v obleki in je bila situacija 100% drugačna. Obleka naredi človeka. Tako pač je...
Matic7 Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Obleka naredi človeka. Tako pač je... No ja, ne bi se jaz na obleko zanašal... ravno zadnjič me kliče kolega, če lahko pripelje enega svojega kolega na demo mojega daljinskega helikoptera. Ja, ni blema, pridita. Prideta kolega in en dečko v kavbojkah in navadni jopci, oblečen bolj za doma. Prvi vtis: ta tip ne zna štet niti do 5... Počasi začnem ugotavljat, da nekaj tu smrdi, ker se čisto preprosto obnaša, ampak nekaj... ne vem kaj... ta nekaj je prišel šele čez cca. 10 min... ko bi bil lahko že iz trgovine, če bi ga sodil po obleki. No, epilog se je začel hitro po tem, ko se je zahvalil za demo in povabil na pijačo... pred našo hišo je stal Audi TT, česar nisem vedel, ker nisem jaz odprl vrat. Sedimo na pijači in dečko potegne iz denarnice 40 čukov kot za šalo, da mu bo najin skupni kolega naročil helikopter in se bo lahko potem igral doma... konec zgodbe... kadarkoli se lahko oglasim pri njem in grem na probno vožnjo z Yamaho R1, pa četudi ve, da sem šele pred par dnevi naredil izpit... pravi, da nima občutka, da bi bil jaz človek, ki bi se odpelal iz ceste, da sem varen za test. Če bi ga sodil po obleki, ne bi bilo nič iz tega... LP, Matic
andy77 Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Po obleki ni nikoli pametno soditi človeka, se lahko kaj hitro zaj...
doggie Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Nekateri imajo več na sebi, nekateri pa več v sebi. Takega čoloveka,ki bi imel oboje ni, ampak to je že debata zadrugo temo.
Fric Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Po obleki ni nikoli pametno soditi človeka, se lahko kaj hitro zaj... jst tut tko pravim :OK:
pelinkovec Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Po obleki ni nikoli pametno soditi človeka, se lahko kaj hitro zaj... Se strinjam, je pa res, da je obleka zelo pomembna za prvi vtis.... V glavnem, s fanti v TCju sem čist zadovoljen, vedno so mi bili na voljo za vprašanja in nasvete, pri tem pa niso bili vsiljivi :) Pa še ugoden popust imajo trenutno (ravnokar nabavil čelado pri njih za -30%) :OK:
jfk Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Tud moje izkušnje v TC-ju so kar dobre. Včasih jim malo nagaja računalnik, pa ne moreš dobit računa, ampak če ne uletiš v največji gužvi, se ti lepo posvetijo in svetujejo. Pri cenah so pa premalo popustljivi, zato se veliko kupcev odloča za nakupe zunaj. Mogoče imajo "prenapete" marže !!??
Gregc Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Pri cenah so pa premalo popustljivi, zato se veliko kupcev odloča za nakupe zunaj. Mogoče imajo "prenapete" marže !!?? Odvisno kdaj kupuješ, jaz sem do zdaj pri njih kupil vso opremo v vrednosti 300k dobil sem jo za 200k. Redne cene artiklov, ki sem jih kupil v TC-ju, so v tujini enake, oziroma višje :doze: . Tako da, nebi o popustljivosti glede cen...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se