jfk Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Odvisno kdaj kupuješ, jaz sem do zdaj pri njih kupil vso opremo v vrednosti 300k dobil sem jo za 200k. Redne cene artiklov, ki sem jih kupil v TC-ju, so v tujini enake, oziroma višje :doze: . Tako da, nebi o popustljivosti glede cen... Mogoče res, če zapraviš veliko jurjev. Ampak za manjše nakupe (kombinezon Berik v Gorici 115.000, v TC pa 164.000) ni variante, da se zmeniš.
Frips Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Pri cenah so pa premalo popustljivi, zato se veliko kupcev odloča za nakupe zunaj. Hudiča sej niste na tržnici,da bi kar barantal :headbang: Pač že vejo koliko ti lahko spustijo in kdaj ti ta popust pripada.
Gregc Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Mogoče res, če zapraviš veliko jurjev. Ampak za manjše nakupe (kombinezon Berik v Gorici 115.000, v TC pa 164.000) ni variante, da se zmeniš. Joj daj prosim, te jaz sem svojega kupil iz 190.000 na 130.000sit... Res da je ta 190k cena malce navita ampak vseeno je to dosti popusta.
Frips Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) Odvisno kakšen kombinezon.... Ko sem kupoval Berika v TC sem preverjal cene za isti model tudi drogod (Hrvaška, Italija,.... ) TC je imel kar konkurenčno ceno. Tudi,če je bil kakšnega jurja več, se je še vedno bolj splačalo kot pa se vozit ne vem kam (bencin,čas,itd.) Da ne bo kdo rekel, da navijam za TC, samo nekateri bi bili lahko malo bolj realni in ne tkoj jokat, če ne dobite ne vem kakšen popust. Popravljeno November 22, 2006. Popravil Frips
Gregc Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Odvisno kakšen kombinezon.... Ko sem kupoval Berika v TC sem preverjal cene za isti model tudi drogod (Hrvaška, Italija,.... ) TC je imel kar konkurenčno ceno. Tudi,če je bil kakšnega jurja več, se je še vedno bolj splačalo kot pa se vozit ne vem kam (bencin,čas,itd.) Da ne bo kdo rekel, da navijam za TC, samo nekateri bi bili lahko malo bolj realni in ne tkoj jokat, če ne dobite ne vem kakšen popust. Jaz nikjer nisem zasledil nižje cene kot je bila ta sedaj v TC-ju za Berik kombinezone. Pa tudi če bil isti kombinezon nekje v italiji ceneje 15k bi ga raje kupil v TC-ju kot je Frips že rekel.
Ni3ous Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Js sem dobil na Berikov kombinezon celih 60 jurjev popusta!!!! Iz italije so hodil k nam kupovat... a je treba še kej dodat?
Original-One Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) Js sem dobil na Berikov kombinezon celih 60 jurjev popusta!!!! Iz italije so hodil k nam kupovat... a je treba še kej dodat? in to se zgodi po koncu sezone,najbrž je on mislil takrat, ko ni nobene POSEZONSKE POSEBNE akcije Takrat so dragi in tudi cene ti ne spustijo,čeprav kupiš za 300k Popravljeno November 22, 2006. Popravil Original-One
Ni3ous Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Ja to je treba še upoštevat.
Frips Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) in to se zgodi po koncu sezone,najbrž je on mislil takrat, ko ni nobene POSEZONSKE POSEBNE akcije Takrat so dragi in tudi cene ti ne spustijo,čeprav kupiš za 300k Osebno sem primerjal cene dotičnih kombinezov,ko niso imeli akcije. Kot sem že rekel, cene so bile konkurenčne. Če ti je preveč, posezi po cenejših,pravtako kvalitetnih kombinezonih. Glede popustov je bilo pa že 100x rečeno kako in kaj. Logično je,da vsakemu,ki kaj kupi ne morejo dati popusta (pa čeprav kupi za 300k), posebaj če mu ta takoj zateži za popust še preden kaj kupi. Čeprav sem redna stranka,sem včasih deležen popusta, včasih pa ne....bilo kako, cena je bila zmeraj poštena. Popravljeno November 22, 2006. Popravil Frips
jfk Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Joj daj prosim, te jaz sem svojega kupil iz 190.000 na 130.000sit... Res da je ta 190k cena malce navita ampak vseeno je to dosti popusta. Trženje očitno obvladaš. Saj bi ti lahko postavil ceno 250K, pa bi ti dal 100K popusta in bi bil še bilj vesel :kva2: ???!!!
Gregc Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Trženje očitno obvladaš. Saj bi ti lahko postavil ceno 250K, pa bi ti dal 100K popusta in bi bil še bilj vesel :kva2: ???!!! Zgleda da ga obvladam dosti bolje kot ti branje .) , ker, če bi natančno prebral post bi videl da sem rekel "da je redna cena 190k malce navita"
Gregc Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Mogoče res, če zapraviš veliko jurjev. Ampak za manjše nakupe (kombinezon Berik v Gorici 115.000, v TC pa 164.000) ni variante, da se zmeniš. Ni treba da zapraviš veliko jurjev veš .) . Jaz sem med sezono kupil Oxtar škornje. Redna cena 40.000 sit, pa mi je dal popust 4000sit. Nekaj je, ane, glede na to da so bili v tujini taki škornji tudi 40.000 oziroma čez. Aja pa da ne omenjam da sem kupil pri njih( res da v času akcije) čelado znižano iz okoli 80 k na okoli 40 k. Ne vem kakšne izkušnje imaš ti, ampak jaz lahko rečem, da vsakič ko sem odhajal iz trgovine sem odhajal z nasmeškom vedoč da sem opravil dobro kupčijo. P.S. ne vem kakšne so njihove marže, vem pa da se TC-ju kljub popustom vse to zelo splača in da imajo še vedno dobiček. Ampak mene to ne zanima, ker vem da ceneje nikjer ne dobim!
Original-One Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) Osebno sem primerjal cene dotičnih kombinezov,ko niso imeli akcije. Kot sem že rekel, cene so bile konkurenčne. Če ti je preveč, posezi po cenejših,pravtako kvalitetnih kombinezonih. Glede popustov je bilo pa že 100x rečeno kako in kaj. Logično je,da vsakemu,ki kaj kupi ne morejo dati popusta (pa čeprav kupi za 300k), posebaj če mu ta takoj zateži za popust še preden kaj kupi. Čeprav sem redna stranka,sem včasih deležen popusta, včasih pa ne....bilo kako, cena je bila zmeraj poštena. Ne govori na pamet..Prodajalcu nisem niti omenil za noben popust,daleč od tega, da bi mu "težil".Bi se mi pa zdelo primerno,da bi sam dal nekaj popusta..pa čeprav samo simboličnega? Recimo,da dam varnost pred ceno in zaradi tega, nebom posegal po cenejših izdelkih..pa vseeno, toliko nimam, da nebi bil vesel kakšnega popusta, pa čeprav vsaj od časa do časa... lp ps. sicer mi pa dol visi, kupuj v Tcju po superugodnih cenah in to je to..Jaz nikol več Popravljeno November 22, 2006. Popravil Original-One
2384nsdf83 Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 morm it u TC pogledat, če že majo kšno karbonsko S1. ..
krava Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Ejga stari, dej vzem dve!!! K so fuuuul ugodne, če primerjaš kok hoče met Pocepin zanjo. Tle se hudo splača! K bi jest to prejle vedu. :headbang: Tri leta me je lokalni trgovc nategoval s cenami, tle pa nemorm verjet. Še se bom vraču! :grim
Frips Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) ps. sicer mi pa dol visi, kupuj v Tcju po superugodnih cenah in to je to..Jaz nikol več :topic: Zdej pa ti ne govori na pamet! Nikjer nisem omenil, da si jim TI težil za popust. Nikjer nisem rekel,da imajo "super ugodne" cene. Če je izdelek cenejši se ne pomeni da je manj kvaliteten. Iz tvojega prejšnjega posta je bilo videt, da se (oprosti izrazu) kurčiš, ker nisi dobil popusta, zato tudi taka moja reakcija. In tudi iz tega zadnjega je videt, da ti štacuna ne diši, spet, ker nisi dobil popusta. P.S.: Mi gre pa na k*** k vsak pizdi,če ne dobi popusta. Danes sem malo tečen...že grem :grim Popravljeno November 22, 2006. Popravil Frips
solo Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 P.S.: Mi gre pa na k*** k vsak pizdi,če ne dobi popusta. Danes sem malo tečen...že grem :grim Tukaj se jaz tudi strinjam. Definicija cene verjetno pomeni "toliko se plača za ta izdelek". Čeprav je večini to danes osnova za "glihanje". Popusti konec sezone - jasno, se morajo znebiti zaloge, sredi sezone pa - "a dobim kaj popusta"? Ja, zakaj pa? Dobro, redne stranke in podobno...kolikokrat kupiš v isti trgovini kruh pa še vedno ne dajo skonto, ti barabe ti :grrr Tisti trgovci, ki navijajo cene zato, da potem prodajo s popustom imajo očitno prav: bistvo je, da človek reče "mater, sem kar 50% popusta dobil" in sta zadovoljna, kot kaže, kar oba - prodajalec in kupec. :topic: Pri avtih je že nekaj časa očitno: "xxx avto, do 1 mio popusta" - itak.
jfk Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) Ne vem, če razumem smisel te teme oz. foruma. Tu naj ne bi šlo za dokazovanje, kdo je dobil popust in kdo ne, koga je prodajalec lepo pozdravil v TC in koga v Italiji, pa tudi ne, kdo bo bolj agresiven. :angry: Vsak naj bi povedal svoje izkušnje (dobre in slabe), pol se pa itak vsak sam odloči, komu se bo pustil nategnit in za koliko. Popravljeno November 22, 2006. Popravil jfk
fossil Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 nazaj k bistvu te teme..... .....bil v TC-ju pred parimi meseci s punco! zanjo sma iskala čelado, kljub najini starosti (19,20) sma bila lepo pozdravljena ob vstopu, dobro postrežena in dobila odgovore na vsa vprašanja, čeprav je prodajalec ob najinem vstopu verjetno predvidel da kazga miljončka ne boma pustila v njegovi blagajni! p.s. dobila popust :D = zadovolni stranki, čeprav le 5% (beri:zadovolno stranko se lažje nategne)
Carr Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Tukaj se jaz tudi strinjam. Definicija cene verjetno pomeni "toliko se plača za ta izdelek". Čeprav je večini to danes osnova za "glihanje". Popusti konec sezone - jasno, se morajo znebiti zaloge, sredi sezone pa - "a dobim kaj popusta"? Ja, zakaj pa? Dobro, redne stranke in podobno...kolikokrat kupiš v isti trgovini kruh pa še vedno ne dajo skonto, ti barabe ti :grrr Tisti trgovci, ki navijajo cene zato, da potem prodajo s popustom imajo očitno prav: bistvo je, da človek reče "mater, sem kar 50% popusta dobil" in sta zadovoljna, kot kaže, kar oba - prodajalec in kupec. :topic: Pri avtih je že nekaj časa očitno: "xxx avto, do 1 mio popusta" - itak. Odlično povedano :OK: . Tisti, ki imate skoz neke pripombe glede popustov, pa pejte na plac (boljšjaka...), pa se tam cenkajte :slap: . Izdelek stane toliko, kot na njem piše. Če vam to ni všeč, pa bodite tiho in pojdite kupit drugam :wacko: . Resen trgovec se ne pusti zezat od vsakega, ki prodaja zijala po trgovini. Jaz v TC-ju nisem nikoli cenkal, pa vedno dobim popust, ne da bi mi bilo treba kaj rečt. Sem pa skoraj vse dosedaj kupil tam. Tako je pač to.
jfk Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 (popravljeno) Odlično povedano :OK: . Tisti, ki imate skoz neke pripombe glede popustov, pa pejte na plac (boljšjaka...), pa se tam cenkajte :slap: . Izdelek stane toliko, kot na njem piše. Če vam to ni všeč, pa bodite tiho in pojdite kupit drugam :wacko: . Resen trgovec se ne pusti zezat od vsakega, ki prodaja zijala po trgovini. Jaz v TC-ju nisem nikoli cenkal, pa vedno dobim popust, ne da bi mi bilo treba kaj rečt. Sem pa skoraj vse dosedaj kupil tam. Tako je pač to. Ne rabiš se tolko razburjat zaradi tega, če nekomu ni všeč cena v trgovini in hoče zglihat. :nono: To, da izdelek stane toliko, kot na njem piše, je DAAAALEČ od resnice (zakaj pol dajejo popuste, pa še dodatne gotovinske popuste, pa na obroke, pa še na dol zaokroži, ker si glih ti ....). Resen trgovec se res ne pusti zezat od vsakega, s pravim odnosom do stranke pa lahko v marsičem uspe. :D Moje mnenje je, da je car kupec, ne pa prodajalec (on je v trgovini zaradi nas, ne pa da nam daje občutek, da nam dela uslugo, ker se ukvarja z nami). :BUA: Popravljeno November 25, 2006. Popravil jfk
solo Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Ne rabiš se tolko razburjat zaradi tega, če nekomu ni všeč cena v trgovini in hoče zglihat. :nono: To, da izdelek stane toliko, kot na njem piše, je DAAAALEČ od resnice (zakaj pol dajejo popuste, pa še dodatne gotovinske popuste, pa na obroke, pa še na dol zaokroži, ker si glih ti ....). Resen trgovec se res ne pusti zezat od vsakega, s pravim odnosom do stranke pa lahko v marsičem uspe. :D Moje mnenje je, da je car kupec, ne pa prodajalec (on je v trgovini zaradi nas, ne pa da nam daje občutek, da nam dela uslugo, ker se ukvarja z nami). :BUA: Popuste dajejo zato, ker ljudje izsiljujejo in zato, ker drugi trgovci ne znajo drugače dobit strank. Kupec je sigurno car, sploh če ima pravi odnos. Je pa car tudi profesionalen prodajalec (trgovina). Jaz sicer vprašam za popust le, če vem, zakaj bi ga lahko sploh dobil...ne pa na način "pa daj no, zakaj ne, a samo 10%, vsi drugi imajo pa 30 % itd."...Da se razumemo, popustov se ne branim, če mi jih dajo, vendar ne bom težil zanje. Pa smo spet pri kruhu... :grrr Prodajalec je pa tam za nas, ne zaradi nas - ona ima dobiček, mi pa robo, servis, garancijo in normalno ceno - pred nosom...vsaj tko se meni zdi. .) TC, ne se dat :P
Carr Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Se popolnoma strinjam, da je kupec car. Problem pa nastane takrat, ko se tega začne (preveč) zavedat. Takrat pač začne na vse gledat zviška, kar pa ni več zdravo. Vstopi v trgovino, pa morajo vsi vse pustit in se okroga njega vrtet, ker ima pač on namen tam nekaj kupit (al pa tud to ne). So pa tud navade kupcev različne. Jaz recimo imam rajši, da si najprej sam mal pogledam in da me pustijo na miru. Če me kaj zanima, pa vprašam. No, v TC-ju pa rad kakšno rečem s katerim... Ne bom rekel, da se marsikomu da cenkat in je pri tem uspešen. Ampak kot sem že večkrat rekel, denar ni (čisto) vse. Pa ga ne pobiram po tleh... :nono:
jfk Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) Popuste dajejo zato, ker ljudje izsiljujejo in zato, ker drugi trgovci ne znajo drugače dobit strank. Kupec je sigurno car, sploh če ima pravi odnos. Je pa car tudi profesionalen prodajalec (trgovina). .......... TC, ne se dat :P Ne me narobe razumet - tudi jaz kupujem v TC-ju. Če je pa kje drugje ceneje, kvaliteta pa ista ali podobna, pa seveda kupim tam. Tolarčki ne letijo z neba. :blink: Problem je v tem, da v trgovine vstopamo z občutkom, da so cene napihnjene in da se večino stvari da dobiti ceneje. Tega si niso izmislili kupci, ampak nedomiselni prodajalci. Že prej sem zapisal, da se resen trgovec ne pusti zezat od vsakega, s pravim odnosom do stranke pa lahko v marsičem uspe. :) Tvoj pripis "TC, ne se dat" - a jim je kdo napovedal vojno, al kaj ? Popravljeno November 26, 2006. Popravil jfk
solo Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Tvoj pripis "TC, ne se dat" - a jim je kdo napovedal vojno, al kaj ? Ne, to je bilo povsem splošno, ker je tole tema o TCju...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se