Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

TC Motoshop je sicer na pogled zelo lepa in založena trgovina. Žal, pa padejo na "izpitu", ko hoče kupec zadeve kot so Dainese, AlpinStars oz Spyke, Shoei, Arai, Simpson.... Enako se zgodi, ko hočeš pri njih kupiti motorno kolo, ki ga nimajo v trgovini. Lahko "zrihtajo", a ko zapustiš trgovino, vsi pozabijo nate. Tudi če pokličeš, tistega, ki ga iščeš, nikoli ni v službi. In tisti, ki te bo, baje, poklical nazaj, nikoli ne pokliče. Bog, ne daj, da bi ti slučajno vzeli motorno kolo v račun. Ni teorije.

Zdi se mi, da je TC Motoshop trgovina za manj zahtevne kupce, ki so načelno pripravljeni kupiti stvari po čim nižji ceni. Za tiste, ki vemo, kaj hočemo, pa TC Motoshop ni. Škoda, a tako pač je. Toplo lahko priporočam Autocommerce v Ljubljani in Mariboru, ki prodajajo izdelke Dainese (kombinezone, čelade, škornje, rokavice, majice, obeske), izdelke Shoei, Arai, Nolan...Fantje so izjemno prijazni, zmeraj pripravljeni na svetovanje in tudi o ceni se znajo pogajati. Zares lahko priporočam.

Objavljeno (popravljeno)

Ne razumem tiste, ki jamrate, da ne dobite zadostnih popustov v TC-ju. Pa saj so med redkimi štacunami, ki skozi celo leto objavljajo akcije in ne čakajo na obdobje razprodaj.

ZZR 1400: Lepo, da si nam povedal mnenje, a vseeno ne gre posploševati s tvoje strani, za katere ljudi je ta trgovina in za katere ni. Ravno trgovina, ki si jo priporočil, ima kar precej slabih kritik v drugi temi, očitno pa je tebi všeč in je zate tisto pravo.

In razlog zakaj nimajo znamk, ki si jih naštel ti, je verjetno prav v tem, da se že dobijo drugje!

Popravljeno . Popravil bladzo
Objavljeno

Sem jim poslal mail in dobil odgovor :OK: zadovoljen... :worship:

Objavljeno

TC Motoshop je sicer na pogled zelo lepa in založena trgovina. Žal, pa padejo na "izpitu", ko hoče kupec zadeve kot so Dainese, AlpinStars oz Spyke, Shoei, Arai, Simpson.... Enako se zgodi, ko hočeš pri njih kupiti motorno kolo, ki ga nimajo v trgovini. Lahko "zrihtajo", a ko zapustiš trgovino, vsi pozabijo nate. Tudi če pokličeš, tistega, ki ga iščeš, nikoli ni v službi. In tisti, ki te bo, baje, poklical nazaj, nikoli ne pokliče. Bog, ne daj, da bi ti slučajno vzeli motorno kolo v račun. Ni teorije.

Zdi se mi, da je TC Motoshop trgovina za manj zahtevne kupce, ki so načelno pripravljeni kupiti stvari po čim nižji ceni. Za tiste, ki vemo, kaj hočemo, pa TC Motoshop ni. Škoda, a tako pač je. Toplo lahko priporočam Autocommerce v Ljubljani in Mariboru, ki prodajajo izdelke Dainese (kombinezone, čelade, škornje, rokavice, majice, obeske), izdelke Shoei, Arai, Nolan...Fantje so izjemno prijazni, zmeraj pripravljeni na svetovanje in tudi o ceni se znajo pogajati. Zares lahko priporočam.

Hja, če imaš motor res tak kot forumsko ime, potem ne dvomim, da se spoznaš na zadeve in si zahteven kupec :OK: . Ampak v TC-ju dobiš znamke kot npr. Shark, Spool, Berik ipd., ki pa tudi niso ravno neka leva roba. Sam imam recimo zelo slabe izkušnje z Dainesejem... (slabo šivano, odpadla zadrga...). Skratka tud nekdaj opevane (in tudi v časih s precej manj konkurence) znamke mogoče niso več to, kar so bile. Ampak to je že stvar druge teme. Je pa res, da v TC-ju dobiš tud cenejšo robo za manj zahtevne. Ampak širina ponudbe pač ni nekaj, kar bi trgovini šteli v minus, a ne... :closedeyes:

Objavljeno

..... Ampak v TC-ju dobiš znamke kot npr. Shark, Spool, Berik ipd., ki pa tudi niso ravno neka leva roba. Sam imam recimo zelo slabe izkušnje z Dainesejem... (slabo šivano, odpadla zadrga...). Skratka tud nekdaj opevane (in tudi v časih s precej manj konkurence) znamke mogoče niso več to, kar so bile. Ampak to je že stvar druge teme. Je pa res, da v TC-ju dobiš tud cenejšo robo za manj zahtevne. Ampak širina ponudbe pač ni nekaj, kar bi trgovini šteli v minus, a ne... :closedeyes:

Včasih ima tud Mercedes kakšno napako :hmm: .

Ponudba v TC se mi zdi solidna, glede na povpraševanje (beri: število resnih kupcev) pa je nenormalno pričakovat, da bodo imeli vse znamke, vse velikosti, vse barve .... Za kakovost ponudbe vsekakor "+" :OK:

Objavljeno

Sej če bi TC pogrnil na testu založenosti, potem pogrnejo tudi vse ostale slo moto trgovine....

Objavljeno

Sej če bi TC pogrnil na testu založenosti, potem pogrnejo tudi vse ostale slo moto trgovine....

Ne, pri TC Motoshop ne gre za založenost, ampak za odnos. Vse, česar nimajo v trgovino takoj, lahko pozabiš. Meni se je celo zgodilo, da sem naročil nek materijal, čakal 14 in ko sem jih poklical, so zagotovili, da je roba prispela. V MB sem sedel v avto in ko sem prišel v LJ smo ugotovili, da gre za pomoto. Materiala ni bilo in tudi nikoli pozneje se niso več javili. Bog ne daj, da bi se kdo opravičil. Ne, tega pri TC Motoshop ne boste doživeli. Tudi, če ste zaradi njih naredili 280 km zastonj.

Kar pa se tiče založenosti..., ja, so založeni, vendar s čim? Vprašajte prvaga usnjarskega mojstra, zakaj so Berik-ovi kombinezoni tako poceni? Ker gre za najnekvalitetnejši-zgornji-sloj usnja. Morda bi znal kdo, ki se je kdaj z Berikom vozil zgodaj spomladi povedati, kako zelo hladen je. Da o padcu na dirkališču ne govorimo. Treba pa jim je priznati, da so estetsko izjemno lepi in poceni. In fantje pri TC-ju to vedo. Tudi s čeladami je enako. In še z marsičem drugim. Tisti, ki jim opremlja trgovino je pravi gad. Na oko je vse vau, izdelki pa v spodnjem cenovnem razredu. Zato se strinjam z mnenjem, da TC Motoshop ni za zahtevnejše kupce. Pa tudi tista, da se je nekomu Dainese kombinezon trgal, je malo bosa. Razen, če je bil še iz prejšnjega stoletja. Nov pa zanesljivo ne.

Objavljeno

Ne, pri TC Motoshop ne gre za založenost, ampak za odnos. Vse, česar nimajo v trgovino takoj, lahko pozabiš. Meni se je celo zgodilo, da sem naročil nek materijal, čakal 14 in ko sem jih poklical, so zagotovili, da je roba prispela. V MB sem sedel v avto in ko sem prišel v LJ smo ugotovili, da gre za pomoto. Materiala ni bilo in tudi nikoli pozneje se niso več javili. Bog ne daj, da bi se kdo opravičil. Ne, tega pri TC Motoshop ne boste doživeli. Tudi, če ste zaradi njih naredili 280 km zastonj.

Kar pa se tiče založenosti..., ja, so založeni, vendar s čim? Vprašajte prvaga usnjarskega mojstra, zakaj so Berik-ovi kombinezoni tako poceni? Ker gre za najnekvalitetnejši-zgornji-sloj usnja. Morda bi znal kdo, ki se je kdaj z Berikom vozil zgodaj spomladi povedati, kako zelo hladen je. Da o padcu na dirkališču ne govorimo. Treba pa jim je priznati, da so estetsko izjemno lepi in poceni. In fantje pri TC-ju to vedo. Tudi s čeladami je enako. In še z marsičem drugim. Tisti, ki jim opremlja trgovino je pravi gad. Na oko je vse vau, izdelki pa v spodnjem cenovnem razredu. Zato se strinjam z mnenjem, da TC Motoshop ni za zahtevnejše kupce. Pa tudi tista, da se je nekomu Dainese kombinezon trgal, je malo bosa. Razen, če je bil še iz prejšnjega stoletja. Nov pa zanesljivo ne.

Ok tole ne bo glede TC-ja ampak Berika. Vozli se z Berikom celo zimo (ok pač ni bla pomlad) in glede na to da to pišem očitno preživel. Ok ne bom govori o padcu na dirkališu ampak o padcu na cesti: drsel preko 30metrov po asfaltu. Niti en šiv ni popustil, daleč od tega da bi me sleklo (kljub temu da gre za dvodelni kombinezon), da pa bi kje usnje predrsalo pa ni niti govora. Po rahlem barvanju se kombinezonu sploh ne pozna da je kdaj drsel po asfaltu. Kar se mene tiče je Berik položil test glede udobnosti in varnosti z oceno odlično.

Imaš lastne drugačne izkušnje?

Pa še tole, Berik uporablja iste materiale kot Arlen Ness in kot vem jih tudi izdelujejo na istem mestu. Arlen Ness pa je že dolgo zelo priznana in uveljavljena znamka. Če si pripravljen dati samo za ime Dainese toliko več denarja tudi prav ampak v kvaliteti pa menim da ni razlik.

Pa verjetno če bi zadeva bila tako slaba je ne bi uporabljali v motoGP, ali pač?

Objavljeno

Ok tole ne bo glede TC-ja ampak Berika. Vozli se z Berikom celo zimo (ok pač ni bla pomlad) in glede na to da to pišem očitno preživel. Ok ne bom govori o padcu na dirkališu ampak o padcu na cesti: drsel preko 30metrov po asfaltu. Niti en šiv ni popustil, daleč od tega da bi me sleklo (kljub temu da gre za dvodelni kombinezon), da pa bi kje usnje predrsalo pa ni niti govora. Po rahlem barvanju se kombinezonu sploh ne pozna da je kdaj drsel po asfaltu. Kar se mene tiče je Berik položil test glede udobnosti in varnosti z oceno odlično.

Pa še tole, Berik uporablja iste materiale kot Arlen Ness in kot vem jih tudi izdelujejo na istem mestu. Arlen Ness pa je že dolgo zelo priznana in uveljavljena znamka. Če si pripravljen dati samo za ime Dainese toliko več denarja tudi prav ampak v kvaliteti pa menim da ni razlik.

Pa verjetno če bi zadeva bila tako slaba je ne bi uporabljali v motoGP, ali pač?

Moje mnenje ni bilo usmerjeno zopre Berik, marveč zoper odnos in postrežbo v trgovini TC Motoshop v Ljubljani. Poleg tega je bilo napisano kot odgovor nekomu, ki je trdil, da je vse, kar tam prodajajo oh in sploh. Večkrat sem že povedal, da je Berik za svojo ceno definitivno najboljši na trgu. Seveda pa je stvar odločitve vsakega posameznika, koliko je pripravljen za kaj odriniti. In težko bi se dal prepričati, da je lahko blago katerekoli vrste ob polovični ceni enako tistemu, dvakrat dražjemu.

V Moto GP vozijo fantje marsikaj, vendar ne smemo pozabiti, da tudi če bi se kombinezon imenoval MTČ ČAKOVEC, bi šlo za manufakturni produkt, ki s serijsko proizvodnjo nima nobene veze. Enako kot smuči Elan. Med tem, kar vzameš s police in tem kar vozijo tekmovalci, so svetlobna leta razlike. Mar mislite, da je Rossi-jev kombinezon enak kot tisti iz obešalnika? Hallooo??!!

Še enkrat, da ne bo pomote. Moja kritika SE NANAŠA na odnos prodajalcev v trgovini TC Motoshop, ne pa na podjetje TC Motoshop d.o.o., ne na Berik in ne na vse ostalo, kar tam prodajajo. Da ne bo nesporazuma.

Objavljeno

Podobna izkušnja... ker sem doma iz Ptuja in me čas baše, da se ne morem kar vsest v avto in odit tja, sem poklical in povprašal po par lastnostih skuterja, ki ga nameravam kupit. Sogovorniku na drugi strani telefona je bilo naravnost odveč, da sprašujem po tem in onem. V petek (konec septembra) sem poslal mail z vprašanji v zvezi z registracijo (rad bi imel domače tablice), če lahko pošljejo še kako sliko, saj jih na netu ni najt, če je mogoče spravit pod sedež dve čeladi (gre za večji skuer)...

Do danes še nisem dobil odgovora. Res pa je, da vem zdaj še za dva, ki prodajata to znamko skuterjev, pa ga bom pač vzel drugje, če jim je odveč prodajat...

Tako... jaz lahko zapišem nadaljevanje svoje zgodbice... zelo kratek čas po svoji objavi tukaj sem prejel mail s podatki, ki so me zanimali ter obvestilom, da dobim slike čim prej. Tudi slike so prišle takoj naslednji dan in to takšne, kot se šika... iz tapravih kotov, da ti postane zadeva še bolj všeč. To soboto sem se končno oglasil tam (prej sem seveda še naredil izpit za A kategorijo), se vsedel na skuterja iz slik, zapeljal en krog in navdušen nad krogom poprosil za račun.

Pred vožnjo so mi zadevo razkazali iz vseh koncev in krajev, pokazali tudi par "lepotnih" napak na njem, razložili par stvari o vožnji z njim (blokada vžiga ob iztegnjeni stranski tački itd.), se posvetili mojim muham s preizkusom ali gre čelada v ta majhen kovček zadaj ipd. Kasneje so si tudi vzeli čas in mi poiskali primerno xeno ter pregrinjalo za motor, kljub temu, da sem povedal, da nakup čelade ta hip ni mogoč so mi pokazali tudi čelade in povedali kar nekaj o njih, demonstrirali uporabo in zvok xene, preverili, če je pregrinjalo dovolj veliko oz. majhno... skratka, kot začetnik nimam pripomb, res so si vzeli čas... pogovorili smo se tudi o tem zakaj so slike prišle tako pozno (četudi zdaj nikoli ne bom vedel, če bi prišle brez te objave tukaj), pika na i pa je bilo to, da sem zadevo včeraj plačal preko spletne banke, danes pa so mi jo že dostavili domov, kjer so v par minutkah vsi spremenili svoje mnenje o skuterjih kot annoying sesalcih, očka pa mi je tudi že dal jasno vedet, da zna to postat družinska križarka za krajše nedeljske izlete in mi torej ne bo vedno dostopna (em... a ni ravno on včeraj sikal kot parna lokomotiva, ko je slišal, da mi ta teden pripeljejo skuter???).

Skratka... TC-Motoshop-ovci so naredili v drugo name kar prijeten vtis (sploh, če upoštevamo, da je cena tega skuterja zanje verjetno mala malica in ne nek prodajni uspeh, saj je bil med cenejšimi vozili v prodajalni) in se bom gotovo še kaj oglasil pri njih.

LP,

Matic

Objavljeno

Pa tudi tista, da se je nekomu Dainese kombinezon trgal, je malo bosa. Razen, če je bil še iz prejšnjega stoletja. Nov pa zanesljivo ne.

Ah, daj no... pejmo mal s časom naprej. Tega pa ne moreš kar tako trdit. Izkušnja je moja in je taka, kot sem napisal. Se je pač mal strgal in je odpadla zadrga... Smo dali popravit, pa je. Dainese je OK, ampak ni pa edina kvalitetna zadeva, no... :grrr

Objavljeno

Ne se prepirat ali je boljši Berik ali Dainese. Vsak se naj sam odloči. Drži pa da je Dainese v osnovi dražji, ker imajo lasten laboratorij preizkušanja usnja (testne steze za padce motorista v usnju). Ves ta razvoj pa stane. Sami se moramo odločiti kateri blagovni znamki bomo zaupali.

Pa še nekaj v MB - AUTOCOMMERCE APRILIA vam takšne zadeve znajo dobro razložiti pa tudi cene Dainesa so nižje kot drugje.

Objavljeno

Ne, pri TC Motoshop ne gre za založenost, ampak za odnos. Vse, česar nimajo v trgovino takoj, lahko pozabiš

Res je. Pred leti sm naročvou šipco za čelado kupljeno PRI NJIH, odgovor:-ja,ja ni problema, vs bomo poklical. V roku 1-ga mesca ne duha ne sluha o tel. klicu. V roku 3 mesecev sem bil še ene 4-krat tm-NČ. Bo čez 14 dni VSAKIČ. Na koncu so mi poturil plavo.

Lansko leto sem pa motor kupoval, pa ni blo kej dost bolš. Prvo kot prvo sploh o motorju ni mel pojma, porinu ga je ven iz vrste pa j**i se po domač povedan. Pa me gledov. Ne morš vrjet. Mal sm ga se sprasvou (itak sm o motorju ze velik stvari vedu, ampak vseen, lepo je če ti pred nakupom prodajalec zna o motorju kaj povedat), je mel o motorju tolk pojma k jst o kvantni fiziki.Ob mojem vprašanju, če majo bug-spoiler zanga (vem da ga majo, Ermaxov obstaja) se je usedu za računalnik, gledou not ene 15 min najmanj, pršou nazaj - nimamo. Hvala lepa-adijo. Tko da niso glih moja najljubša štacuna. Iste artikle imajo tudi dražje kot drugje (izjema so Shark čelade).

LP

Objavljeno

Res je. Pred leti sm naročvou šipco za čelado kupljeno PRI NJIH, odgovor:-ja,ja ni problema, vs bomo poklical. V roku 1-ga mesca ne duha ne sluha o tel. klicu. V roku 3 mesecev sem bil še ene 4-krat tm-NČ. Bo čez 14 dni VSAKIČ. Na koncu so mi poturil plavo.

Lansko leto sem pa motor kupoval, pa ni blo kej dost bolš. Prvo kot prvo sploh o motorju ni mel pojma, porinu ga je ven iz vrste pa j**i se po domač povedan. Pa me gledov. Ne morš vrjet. Mal sm ga se sprasvou (itak sm o motorju ze velik stvari vedu, ampak vseen, lepo je če ti pred nakupom prodajalec zna o motorju kaj povedat), je mel o motorju tolk pojma k jst o kvantni fiziki.Ob mojem vprašanju, če majo bug-spoiler zanga (vem da ga majo, Ermaxov obstaja) se je usedu za računalnik, gledou not ene 15 min najmanj, pršou nazaj - nimamo. Hvala lepa-adijo. Tko da niso glih moja najljubša štacuna. Iste artikle imajo tudi dražje kot drugje (izjema so Shark čelade).

LP

Se strinjam s tem, da imajo iste artikle dražje kot drugje. Edino, ko imajo kaj znižano je cenovno primerljivo s konkurenti. Vsaj kar se Berikovih kombinezonov tiče, jih imajo v SLO nekje okoli 30 tisoč cenejše - in to skozi celo leto.

LP

Objavljeno

Aja, v kateri trgivini pa so beriki toliko cenejši? A si lahko malo bolj specifičen z obtožbami .)

Objavljeno

:BUA:

Nisem tak, ki piše po forumih o tem kako me je nekdo nategnil oz oguljufal pa kljub vsemu čutim se zelozelozelo prevaranega.

Situacija je takšna:

Prejšnji ponedeljek sva z prijateljem uletela v TC zaučati enga TDM-ja. Ker sem mahnjen bolj na enduro sceno mi je v uč padla Africa Twin črne barve za 990.000 sit. Po krajšem pogovoru s prodajalcem Damijanom(poslovodja) sem izvedel, da mi ponujajo več možnosti nakupa. Najbolj se mi je dopadla varijanta "Simpl kredita" na 24 obrokov v znesku 1.140.000 sit ker sem potem lahko svojo Dominatorko prodal znancu na več obrokov. Zadevo naj bi speljali na način, da moja prinese tri zadnje plačilne liste, zadnji izpisek iz banke ter osebne dokumente. Po njegovih zagotovitvah naj bi vse skupaj porihtali v četrtek ko jim sprostijo oz dovolijo prodajati na večje zneske od 500.000 sit. Ok! Pridemo v četrtek sledi prvi nateg. Prodajalec nama proda finto, da jim niso še uredili vsega. Ok ni panike! Nisem glih od takšnih, ki počijo iz prve. Ko sem ga vprašal kdaj bo zrihtano je odgovoril, da me bo jutri(petek) poklical ter me obvestil kako in kaj. Ni mi treba še enkrat ponavljati, da od pričakovanega klica ni bilo NIČ! Ko sem poklical mi je povedal, da niso še uredili zadeve ter, da bo zadeva urejena v ponedeljek. Ok pravim daj prosim pokliči me v ponedeljek ko bo zadeva urejena, da priletim po makino. Aha veš da je poklical! No po tem se mi je že začelo počasi rolati. Pokličem modela! Model od prodajalca pravi "ja vse je zrihtano" lahko pridete po Africo. Uuuuuauuu končno! Letimo "čoporativno" po "afričanko" tam pa poooof! Nič ni urejeno oz. Prodajalec ni povedal še pred enim tednom, da je to v bistvu klasičen kredit. Takrat je povedal: dobili boste 24 položnic na vaš naslov, ki jih boste plačevali sami brez administrativnih prepovedi in podobno. Moja namreč ima težave z osebnim dohodkom zaradi zajetnega kredita, ki sva ga pred leti potrebovala za obnovitve hiše. Seveda so nam kredit gladko zavrnili. Meni se je pa film snel do konca. Prejšnji teden ko sem bil pri njih zaradi informacij ni bilo rečeno tako. Imel sem možnost poklicati skrbnico mojega poslovnega računa in ji naročiti naj mi "vrže" milijon sitov in bi zadeva bila rešena, prijatelj se je ponujal, da mi on dvigne tisti milijon, jaz bi lahko prodal Dominatorko na keš in ne na obroke... ma eeeeej za popiz...i!!!

Modelu sem naročil naj pokliče stranko in naj ga vpraša za koliko bi znižal ceno ze kešovino...seveda tega ni naredil kot ničesar do takrat za izpeljavo tega posla. Ko sem zahteval vračilo akontacije 50.000 sit, ki sem jih položil v gotovini je zahteval bančno kartico ker naj bi mi oni to v roku par dni nazaj nakazali na moj račun. Pa faaaaaaaaaaaaaak kakšno je to poslovanje. Neodgovorno, arogantno, napihnjeno i tri krasne ma nimam besed.

Da se ne bomo narobe razumeli. Nisem jezen zaradi dejstva, da moji niso odobrili kredit! Jezen sem zaradi šlamparije od strani prodajalca Damjana. ki očitno ni kos odgovornosti, ki jo prinaša njegovo delovno mesto.

Razočaranje je še večje ker sem TC imel za No.1 v Sloveniji kar očitno ne drži. So daleč odzadi. Za primerjavo(hec): če ste vi v Postojni na bencinski in srkate capuccino so oni nekje pri Logatcu. Štartali ste pa skupaj iz prešerca. :devil:

Danes sem že boljše volje ker sem si včeraj kupil Aprilio Pegaso v AHM VOMBERGAR v Kranju. Fant, ki je prodajalec pri njih mi je vse porihtal-pojasnil zelo korektno in profesionalno. Na koncu sem kupil še ene hlače ker so jih imeli izredno ugodno ter kot darilo dobil sprej za ketno ker se je zagovorila, da je ta motorček darilo za rojstni dan. Vse pohvale Vombergaju in fantu, ki tam dela pa tudi ostalim seveda.

Priporočam jih.

No pa nisem končal posta z bruuuuh TC itn. :BUA: No...da ne bo pomote: TC MOTOSHOP-ko voli nek izvoli mene in mojih znancev tam ne bo več. :angry:

Objavljeno

Sem jim poslal mail in dobil odgovor :OK: zadovoljen... :worship:

Tudi jaz sem zadovoljen. Zate. :)

Podvprašanja:

- na kateri naslov?

- koliko časa je trajalo, da si dobil odgovor?

Objavljeno

No pa nisem končal posta z bruuuuh TC itn. :BUA: No...da ne bo pomote: TC MOTOSHOP-ko voli nek izvoli mene in mojih znancev tam ne bo več. :angry:

hvala za to pomembno informacijo. Vesel sem, če kupujem v prodajalni, v katero ne hodijo takšni houdreti.

TC-motoshop - ni za vsakega, je pa za skulirane ljudi :-)

PS: si tole svoje jamranje posredoval tudi njihovi upravi? Tisto bi morda celo zaleglo...

Objavljeno

hvala za to pomembno informacijo. Vesel sem, če kupujem v prodajalni, v katero ne hodijo takšni houdreti.

PS: si tole svoje jamranje posredoval tudi njihovi upravi? Tisto bi morda celo zaleglo...

mislm , apak ti pa si vse večji bumbumbar

a je on izvenel kot haudre????....meni se sploh ne zdi tako.....ti pa kr neki :grim trapec

in kr ne nehaš in kr ne ................ :doze:

Objavljeno

Ja, s temle se pa jaz vseeno strinjam :grim . Jamranje na forumu pride na koncu. Ne bom rekel... sem jaz žal to varianto tudi že uporabil (pa ne da bi kaj pričakoval od nje). Zmenite se najprej do konca v firmi... :closedeyes: Tale Damjan ima verjetno še koga nad sabo...

Objavljeno

Res so totaln podn tele TC motoshop,jaz sem bil poleg z Ghiblijem ,ko je kupoval Africo in vem da je vse to res kar je napisal Ghibli,sam sem se menil za tistega KLE kawelna da bi ga vzel na isti način kot Ghibli Africo,sam pr men bi blo ziher mal drugač,če bi se menili,jaz bi mu pustil tud tisto akontacijo če bi mu jo dal,sam bi mu pa garant fuknu tist motor po tleh ce pa bi kaj pizdu pa še njega.

Vceraj pa sem,ravno kupoval en kos zaščitne opreme za motor,in sem šel v HMC in jo tam kupil,če se nebi to zgodilo kar se je Ghibliju bi sel ziher v TC.

Zdaj me glava boli če moram v BTC ker ima isto končnico TC,čim dalje od njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

če lahko ministri letijo s položajev :hmm:

le zakaj nebi še Damjan :P

bi bil že čas ker imam občutek da bi se veliko spremenilo na bolje :)

Objavljeno

@brum brum: osebno se nimam za zlobneža ali houdreta al pa kr' neki nakladača. Če bi mal bol pozorno prebral moj post bi mogoče razumel v čem je point.

@carr :Jamranja nisem imel komu posredovati čeprav je Damjan rekel da je direktor zgoraj. Seveda sem ga zahteval ampak je raje ostal skrit v pisarni. Po trgovini nisem delal piz.darij ali vpil čeprav sem bil besen k ris. Če bi Damjan imel jajca bi nam tukaj pojasnil svojo plat sam tko kot njegov direktor tako tudi on sodita v podskupino sesalcev, ki ji rečemo "brezjajčniki". Če bi pa bil vsaj mal prodajalca(poslovodja :headbang: ) bi se na kakršenkoli način poskusil opravičiti in zadevo popraviti.

Ne mislim več pizdekarit tuki ker je itak brez veze. Pogovarjam se večinoma z anonimneži, ki se skrivajo za nicknameji

@eMBe: Kar se tiče ministrov in letenja. V Damjanovem primeru bi let na borzo verjetno vsaj za par procentov dvignil kakovost storitev v TC-ju. Kar se mene tiče lahko vse zmečejo na cesto pa še ime in lokacijo zamenjajo... mene in mojih znancev tam ne bo več. Letos(od. 5.12.) so že vrgli stran dva milijončka prometa Africo in KLE-ja. Mi smo definitivno zamenjali trgovino. Novi se reče AMH VOMBERGER.

Objavljeno

@brum brum: osebno se nimam za zlobneža ali houdreta al pa kr' neki nakladača. Če bi mal bol pozorno prebral moj post bi mogoče razumel v čem je point.

tvoj point je, da perilo ghibli-TC pereš na javnem forumu. pejt tam do njihovega direktorja in se z njim pomeni. razen, če ego ne dopušča.

Ok, zdaj pa spizdim tukaj ven, ker nisem TC-motoshopov odvetnik itd...

Več nakupovalske sreče želim v prihodnje, kjerkoli že.

Objavljeno

Za skulirane ljudi? Houdreti? V enem postu si napisal dve nasprotujoči si izjavi. Nisi tut slučajno skuliran če na javnem forumu žališ ljudi s houdreti. Pod krinko anonimnosti seveda. Dvomim, da si mu upaš to povedati tudi v obraz. Rezultat bi bila brum brum čežana. Kot drugič, tema je namenjena temu, da se v njej izmenjujejo izkušnje, dobre ali slabe, on je pač povedal slabo, ti pa dobro, vsak gre svojo pot, lep dan, adijo. Ne zmerjaj pa ljudi s takimi nadimki!! :fredy:

Kot si napisal tudi sam: NISI TC-jev ODVETNIK. Za to obstajajo usposobljeni ljudje.

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!