Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ok, zdaj pa spizdim tukaj ven, ker nisem TC-motoshopov odvetnik itd...

Odvetnik res nisi, bo treba prej mal na faks hodit, pa pokazati še kake kvalitete, da ta bodo v TC-ju izbrali za njihovega odvetnika.

Si pa njihov prisklednik. Jim po forumu lezež nekam, da ti pol popuste dajo ..... Life sucks!

Tadej

Objavljeno

tvoj point je, da perilo ghibli-TC pereš na javnem forumu. pejt tam do njihovega direktorja in se z njim pomeni. razen, če ego ne dopušča.

Ok, zdaj pa spizdim tukaj ven, ker nisem TC-motoshopov odvetnik itd...

Več nakupovalske sreče želim v prihodnje, kjerkoli že.

Pa kaj je z tabo??? :?

A si ti res prebral vse? Diretoreta sem zahteval pa ga "pogumneža" ni bilo dol. Haloooooooo! :eek:

Objavljeno (popravljeno)

ljudje!,....pa je res potrebno sploh odgovarjat temu bimbotu, k je tolk pameten da mu resnično že škodi

ampak prav v vsako temo se morš umešat in pametovat in dokazovat svojo veličino.....

da bruhaš :headbang: :headbang: :headbang:

simči sej veš da je to teb namenjeno hehehe :grim

Popravljeno . Popravil nova70
Objavljeno

Za skulirane ljudi? Houdreti? V enem postu si napisal dve nasprotujoči si izjavi. Nisi tut slučajno skuliran če na javnem forumu žališ ljudi s houdreti. Pod krinko anonimnosti seveda. Dvomim, da si mu upaš to povedati tudi v obraz. Rezultat bi bila brum brum čežana. Kot drugič, tema je namenjena temu, da se v njej izmenjujejo izkušnje, dobre ali slabe, on je pač povedal slabo, ti pa dobro, vsak gre svojo pot, lep dan, adijo. Ne zmerjaj pa ljudi s takimi nadimki!! :fredy:

Kot si napisal tudi sam: NISI TC-jev ODVETNIK. Za to obstajajo usposobljeni ljudje.

Lp

He he mislim da je brum brum daleč od anonimnosti na tem forumu. Jebi ga ma svoj pogled, ki ga tudi pove. Mnogim pač ni všeč če se jim nastavi ogledalo. S tem da zna brum brum včasi tole ogledalo tudi malce zviti, da poudari določene aspekte.

Glede čežane pa, hm bilo bi je zelooo veliko :lol1:

Make love not war! :whistle:

Objavljeno

He he mislim da je brum brum daleč od anonimnosti na tem forumu. Jebi ga ma svoj pogled, ki ga tudi pove. Mnogim pač ni všeč če se jim nastavi ogledalo. S tem da zna brum brum včasi tole ogledalo tudi malce zviti, da poudari določene aspekte.

Glede čežane pa, hm bilo bi je zelooo veliko :lol1:

Make love not war! :whistle:

Nima veze kakšen je njegov pogled, ima pravico napisati vse kar je v skladu z veljavno zakonodajo, kar pa žalitev na javnem mestu sigurno ni. Glede anonimnosti pa: Ja, je anonomen, mnogo ljudi ga ne pozna (ga verjetno po njegovih izjavah sodeč tudi nima želje). Vsako skrivanje za nadimki je zame anonimnost, nekateri jo pač izkoriščajo. Žalitve naj opravlja na 4 oči!

P.S. To ne velja samo za njega, temveč tudi za ostale (pametne) forumaše

Lp

Objavljeno

Zdej je pa tkaj že toliko napisanega o temu TC-ju, da bom šel jutri malo pogledat kako tam izgleda. ČE bo res tako grozno oziroma lepo bom pa še kaj zapravil. Drugače pa ne vidim, da bi bilo kaj narobe, če nekdo na forumu pove svoje mnenje oziroma predstavi svoje izkušnje. Kar se pa skrivanja z nadimiki tiče pa to počnemo vsi! Ali ne?

Objavljeno

No sej podobno kot žaljenje velja tudi za grožnje kajne.

Zdej pa kdo bo tukaj sodil o pametnosti. Večina?

Nadimke pa imamo tukaj vsi torej je tudi pisanje mnenj o določeni zadevi oz. določeni trgovini skrivanje za anonimnostjo.

Objavljeno

No sej podobno kot žaljenje velja tudi za grožnje kajne.

Zdej pa kdo bo tukaj sodil o pametnosti. Večina?

Nadimke pa imamo tukaj vsi torej je tudi pisanje mnenj o določeni zadevi oz. določeni trgovini skrivanje za anonimnostjo.

Res je, Se popolnoma strinjam. Pisanje o vsemu, ne samo o trgovini je skrivanje za anonimnostjo, te pa naj se ne izkorišča. Grožnje? Grozil nisem pa nikomur, bila je prispodoba za ne upati se povedati na 4 oči kar vsako pisanje po forumu vsekakor je. kar je lahko nekatirim velik privilegij, ki ga izkoriščajo. No KeC, upam, da si razumel moj namen teh postov, ki pa ni letel natanko na tvojega (predvidevam) kolega ampak naj bi veljal na splošno po e-etiki (zato je motosvet že v veliki večini postal kakršen je). Če se tega ne upošteva lahko postanejo vsi forumi samo pljuvanje eden čez drugega, čemur pa niso namenjeni, kajne?? Drugače pa mislim, da sem ti v tem postu razložil vse, če imaš pa še kakšno vprašanje pa prosim na PM, ker tole je :topic:

Objavljeno (popravljeno)

Si pa njihov prisklednik. Jim po forumu lezež nekam, da ti pol popuste dajo ..... Life sucks!

Čelada kupljena s popustom, ker sem takrat pri njih kupil FZS1000, škornji kupljeni brez popusta (dva para - ene sem potem prodal naprej kolegu iz Maribora, ker mi niso ustrezali). Drugih zadev tam nisem kupoval, ker ni bilo mojih velikosti, ali pa so mi bile všeč rokavice in ruge zadevščine pri konkurenci.

Zastonj pa nisem dobil nič.

Aja, pa Bladzo mi je enkrat s popustom nabavil pri njih topcase za fzs1000, ampak tam se jaz nisem nič pogajal za ceno.

Skratka - drugič se pozanimaj, preden spet sekaš svoje budalaštine.

Nima veze kakšen je njegov pogled, ima pravico napisati vse kar je v skladu z veljavno zakonodajo, kar pa žalitev na javnem mestu sigurno ni. Glede anonimnosti pa: Ja, je anonomen, mnogo ljudi ga ne pozna (ga verjetno po njegovih izjavah sodeč tudi nima želje). Vsako skrivanje za nadimki je zame anonimnost, nekateri jo pač izkoriščajo. Žalitve naj opravlja na 4 oči!

P.S. To ne velja samo za njega, temveč tudi za ostale (pametne) forumaše

Lp

misliš tudi tiste, ki tukaj žalijo in udrihajo čez prodajalce, prodajalne itd? Naj gredo v prodajalno pa tam na glas povedo svoje. To bi bilo zabavno videti. Ko bo kdo šel, naj javi, da grem gledat. Plačam tudi vstopnico, če je treba.

@nova70 - ne poznam te, ti pa tudi mene ne.

Kar se anonimnosti tiče - a zdaj naj pa v svoj podpis na forumu dam svoje ime, telefonsko, naslov, emšo ...?

ehh, grem.

PS: okej, te zadnje objave kar brisat, ker niso konstruktivne itd. se opravičujem pristojnim administratorjem in moderatorjem.

Popravljeno . Popravil brum brum
Objavljeno

Ok, ok... zdaj pa malo pretiravamo, ne? Saj se ni treba prepirat če ma kdo prav ali ne.

Kaj in kako je blo vedo udeleženci (pisci in prodajalci). Ne zdi se mi pa nič narobe, če nekdo napiše slabo kritiko, saj se lahko Motoshopovci (ali drugi trgovci, če se znajde kritika v njihovi temi) iz nje marsikaj naučijo in izboljšajo, če želijo. Seveda pa ni potrebno pozabit napisat tudi dobrih kritik, če imate dobre izkušnje....

LP,

Matic

Objavljeno

misliš tudi tiste, ki tukaj žalijo in udrihajo čez prodajalce, prodajalne itd? Naj gredo v prodajalno pa tam na glas povedo svoje. To bi bilo zabavno videti. Ko bo kdo šel, naj javi, da grem gledat. Plačam tudi vstopnico, če je treba.

TUDI TISTE, če je kritika napisana v tem stilu. Drugače pa kritika MORA BIT, sploh če je kasneje uporabljena konstruktivno! Čeprav se mi je Ghiblijeva kritika (ko sem bral) zdela korektno napisana. (trenutno je nisem še enkrat prebral, ker nimam časa, če se motim me popravi.

Lp

Objavljeno

75 strani :hmm: in to o samo eni trgovini :hmm:

kaj pa če je vse res kar piše :hmm:

tudi sam sem že norel ampak :headbang:

psi lajajo karavana gre dalje :grim

eMBe pa njegovi frendi pa drugam zapravljat

tud s polnim imenom sem se podpisal pod neumnosti ki so me pripeljale do besa :grim

šef je bil zgoraj v pisarni pa ni prišel dol :grrr jaz pa rjovel po štacuni :grim

če bi bili pravi maherji bi morali meni naložiti :fight1: :fight1: :fight1: tko pa sem lajal v luno :lol1:

so že vedeli da imam prav :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Ok tole ne bo glede TC-ja ampak Berika. Vozli se z Berikom...bla bla...pripravljen dati samo za ime Dainese toliko več denarja tudi prav ampak v kvaliteti pa menim da ni razlik.

:lol: :lol1: :lol1:

izjava da po šivih poka :lol1: :lol1:

glede TC-ja... mah, lahko bi blo bolše, sicer pa kake grozne kritike nimam. Vem, da ponavadi kar iščem tam sigurno ne najdem, zato niti ne rinem u zelje. Če pa vem, da držijo na zalogi, pošljem mail naj dajo robo na stran in pridem iskat. To je to. :)

Objavljeno

A je že kdo dobil voščilnico-kupon s popustom, jest sem jo :P B)

Objavljeno

Jst jo še čakam :kva2: . Upam, da se bodo tud letos name spomnil, čeprav nisem bil tolk pridem pri zapravljanju, smrk, smrk... :cry: Sem še Božičku pisal, naj jih spomni... :lol1:

Objavljeno

ja sm dobu..upam da božiček prinese še denar

Objavljeno (popravljeno)

jaz sm tega hudica tudi dubu.. grem po 15-em mal mal v nabavo (da vidim ce sploh deluje!) za nov letna darila =)

ampak res mal!

Popravljeno . Popravil xopy
Objavljeno

:BUA:

Nisem tak, ki piše po forumih o tem kako me je nekdo nategnil oz oguljufal pa kljub vsemu čutim se zelozelozelo prevaranega.

Mislim, da je tvoja jeza le delno upravičena iz tega, kar si napisal, saj kaže le na to, da si "finančno precej naiven"!

Lepo si napisal, da ti je ponujal prodajalec "hitri kredit" in potem si ugotovil, da je to le "navaden kredit". No vidiš, trik je v prvi besedi "hitri" in "navadni". Te besede se dodajajo le iz razloga, da nam stvari postanejo še bolj privlačne, sicer pa nam beseda kredit pove vse, za kaj gre. Kar se tiče kakršnih koli bančnih posojil, pa tudi v TC-ju verjetno ne morejo preko določenih zakonov oziroma pravilnikov, ki omejujejo obremenitev posameznega dohodka in ni upravičeno od tebe, da pričakuješ to od trgovcev. Posojila "prodajajo" banke, trgovci pa so le posredniki le teh in si ne morejo zmišljevati pogojev.

Mislim, da je šlo tu za NESPORAZUM, ko se s prodajalcem nista prav razumela o stvari, za katero se pričakuje, da bi morala biti že skoraj vsakemu, ki jemlje posojila, jasna.

Moje mnenje je, da tu ni zatajil samo trgovec, ki ni bil dovolj razumljiv, ampak tudi ti, ki si mogoče preveč pričakoval! Kar se mi ne zdi najbolje je le to, da si bil dogovorjen z njim, da te o stvari obvesti in te ni!

Sicer je v moji naravi tako, da ko nekaj želim jaz, ne pričakujem od drugih, da bodo skrbeli za to stvar, pa čeprav bodo imeli tudi oni neko korist. Verjetno je to zato, ker mi je rek, "kupec je kralj", povsem zgrešen!

Od trgovcev ne pričakujem, da so do mene bolj spoštljivi, kot sem jaz do njih, ker sem sam na obeh straneh in vem kaj lahko realno pričakujem in česa ne! Svetujem ti, da povsod spustiš svoja pričakovanja in boš tako lahko bolj zadovoljen odšel iz marsikatere trgovine in pa, da upoštevaš tudi brum brumov nasvet o primernejši poti pritoževanja.

Upam, da boš mojo kritiko vzel kot pozitivno!

lp, blaž

Objavljeno (popravljeno)

bladzo

Mislim, da je šlo tu za NESPORAZUM, ko se s prodajalcem nista prav razumela

vse preveč je bilo v tej trgovini že nesporazumov :grim

ne zameri ampak niti enkrat nisi napisal :KAJ PA če je VSE RES :hmm:

TI jn Sym sta tista ki jih vedno olepšujeta :grim

LE ZAKAJ :eek:

pa dajte ljudem možnost da povejo tako kot je pa naj se še kdaj kak Tvoj in Symov post bere v kupčevo bran :headbang: :headbang: :headbang:

Popravljeno . Popravil eMBe
Objavljeno

LE ZAKAJ :eek:

pa dajte ljudem možnost da povejo tako kot je pa naj se še kdaj kak Tvoj in Symov post bere v kupčevo bran :headbang: :headbang: :headbang:

Zgoraj sem lepo zapisal, Zakaj!!! imam takšno mnenje do takih kritik! Gre tu predvsem zato, da sem sam tako v vlogi kupca, kot tudi prodajalca! In tudi nisem zagovarjal dotičnega trgovca, le poizkusil sem poudariti, da če spremenimo (beri zmanjšamo) pričakovanja, bomo vsi bolj zadovojni pri sklepanju katerega koli posla!!!!

lp

Objavljeno

@bladzo:

Tudi jaz se strinjam, da je tisto o kupcih navadna floskula. Imam dve trgovini pa še servis zraven tako, da sem govoril tudi iz lastnih izkušenj. Glej ni me motilo to, da so moji gospe zavrnili ta foken kredit. Motila me je neprofesionalnost, površnost, neinformiranost iz strani prodajalca, to da direktor al pa ne vem kdo ni čutil potrebo, da bi jeznemu kupcu "pojasnil" zadevo, aroganten odnos... Lahko bi našteval do ju3.

Moj namen ni tukaj pof..i TC. Moj namen je obvestiti bodoče "naivneže" naj si raje poiščejo kakšno drugo trgovino tako kot sem že jaz naredil in se z tem izognejo blamaži in razočaranju, ki sem jih doživel na svoj rojstni dan. Kot sem že napisal, moji znanci in jaz v TC-ja NIKOLI VEČ!!! Smo pač bolj trmaste sorte(balkanpress hehehehehehe).

Božične oz novoletne popuste vam v drugih trgovinah tudi dajejo. .)

Objavljeno

Zaradi ene trgovine, ki res ne zasluži tega, da bi se med sabo toliko kurc.ali!!!

Ej če bi vedel, da bom povzročil to kar zdaj berem 100% nebi nič napisal.

V informacijo vsem. Včeri me je obiskal tržni inšpektor, ki mi je povedal, da sem bil upravičen do dvakratnega zneska povračila are ker kupčija ni bila narejena zaradi napake iz strani TC-ja. Sam v vednost in bodoče ravnanje vsem bodočim "nategnjencem".

Objavljeno

Zaradi ene trgovine, ki res ne zasluži tega, da bi se med sabo toliko kurc.ali!!!

Ej če bi vedel, da bom povzročil to kar zdaj berem 100% nebi nič napisal.

Ne sekiraj se preveč. Medsebojno kurcanje je itaq starodaven običaj na motosvetu. Razlog sploh ni pomemben.

Objavljeno

Tale TC Motoshop si dela dobro reklamo. Pravijo, da je tudi slaba reklama boljša od nobene reklame. Vsi vemo, kako funkcionirajo, pa se še zmeraj najdejo hudi zagovorniki, ki te hitijo prepričevati v nasprotno. Pisali mi dobro ali slabo, svet se bo vrtel naprej in kupci v TC-ju tudi. Je pa dobra fora, takole odpreti temo sam o sebi in potem po malem prilivati olje na ogenj. Ni neumno.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!