Alla Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Da bo še Božiček imel kaj od veselega decembra, mu privoščite kak kozarec. V bistvu...mu jih privoščite čimveč. Pijanega se bo dalo lažje naplahtat, da ste bili ultra oh in sploh pridni in da si zaslužite vsa darila, ki jih želite >> OPIJTE BOŽIČKA << Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Prvo ga napijete, potem ga naskočite, potem pa revežu še vsa darila poberete. Zato pa pride samo enkrat na leto. Ker bi ga drugače pobralo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Hudiča, mojga božička je neki scvrlo pol :P Očitno mi ne bo nč prnesu letos :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Je kar dobrovoljček :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 hitr dobi rdeče ličke in presenetljivo ga dober nese :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Trikrat sem ga skuru. :OK: :OK: :OK: 586 točk, ga je pa majalo k strela! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Ded ga nič kaj ekstra ne nese, če ga že po petih glažih tak linksa. Je pa res, da verjetno poceni skozi pride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Gremo se rajš igrco Napijmo Sjenga, simpl pravila vi mi pir noste in ko ne bom več mogu hodit je konc igrce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 A po sistemu haloo pica! :D Dostava na dom pa preko kamere :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 ...madona ga "dahne" :lol: ..."najprej zdravje pol kultura" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Gremo se rajš igrco Napijmo Sjenga, simpl pravila vi mi pir noste in ko ne bom več mogu hodit je konc igrce. To, to, ko pa ti omagaš pa jaz nadaljujem, dokler gre :grim :beer1: :beer2: Izjemna ideja :worship: , sam mal sem prestrašen, ker je božička kr skurilo večkrat, hudirja ga mal nese :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 ...hehehe, tam po 400 pikah ga je blo pa že ultra težko krotiti. :wacko: Ampak sn mu pol toti alkohol vun skuro. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Gremo se rajš igrco Napijmo Sjenga, simpl pravila vi mi pir noste in ko ne bom več mogu hodit je konc igrce. lej, lah prišparamo, pa ti pir sam inhlairaš... sej prime se te pa itak takoj :krneki: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Kaj, a ni noben nič bolj zares tega igral? Mam v sluzbi že bolj novoletno vzdušje pa več cajta! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 lej, lah prišparamo, pa ti pir sam inhlairaš... sej prime se te pa itak takoj :krneki: :lol1: Glede na to da že tečnariš neki ti nisi povabljena se igrat mojo igrco, tak da si kr svojo zmisli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Idite se vun zmenit, tacajt bom pa jaz pijačo spil! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 http://www.mailzabava.com/details.php?imag...amp;mode=search :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se