Skoči na vsebino

Japonka v Sloveniji

eagle80

Priporočene objave

Kar pelji jo v benetke...sploh ko bo vse mokro in nizek pritisk :devil: ....mogoče jo bo vsaj malo minilo ,,must go,, Italija...čeprav priznam, tudi meni je Italija lepa...

Ljubljana je sedaj, ko pade tema posebaj lepa...in kava na Miklošičevi...tam zraven Andor trgovine nasproti MASSA je super...je samo kafetarnica...majhen kotiček z res dobro kavo....sploh s smetano...hiša eksperimentov na Trubarevi, Narodna galerija in ostali muzeji, galerije...če jo zanimi kaj takega seveda.

Ostalo pa veš...Otočec, Postojnska jama, Lipicanci, Bled, Bohinj, kakšne toplice, kmečki turizem, Piran, Plečnikove Žale, Kranjska Gora...biftek pri Mikliču...na japonski način-z bambusom ...Soča in muzej soške bitke, Logarska dolina...Idrija z rudnikom, Idrijska Bela....Muzej Bistra,

Pika na i pa Rakova jelša B)

..

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pel jo kamr hočeš sam ne u benetke :hmm:

na uho mi je prišlo da je alkajda začela golobe na pouno z odvajali futrat :lol1:

merda :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ti vse to uspe kaj so ti predlagali ti zajebantje, jo pa za konec pripelji še na sedež mariboske sekcije ML na pico. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To glede smrdečih Benetk je tudi meni padlo na misel ja. Sam sem bil tam enkrat poleti, pa me niso navdušile... Kako mora biti šele pozimi. A lahko še kdo drug pove kaj s prve roke kako je v tem letnem času?

Kar se pa tiče kazanja (ne)povprečnosti, pa ga je itak že mela priliko videti in sprobati ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kak jo je pa Avstralec napizdu. Laška kava najboljša, ja pa kaj si ti nor. :slap:

P.S. Prosim vprašaj jo, če mi lahko zrihta originalne šurikene. :P

Mah, to ji je Avstralec naložil buče, da je svetovljanska faca izpadel ... zdaj pa mor aŠtajerec to igro naprej igrat, da ne izpade iz igre :D

Eagle - pelji jo en dan na Dunaj, malo prošetajta po mestu ... potem enkrat pojdita v Benetke ... če maš sredstva in čas seveda ... v budimpešto pa tudi lahko - razmisli o menjavi "Ena japonka za tri madžarke" :-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po mojih izkušnjah so bile obiskovalke iz japonske najbolj navdušene nad našimi feštami in predvsem vinom in seveda laškim pirom ki je baje ful močno :hmm:

verjetno z kakim kmečkim turizmom kje na krasu, z refoškom in pršutom pa kakimi njoki in čem podobnim ne moreš falit.

od krajev pa bled, stara ljubljana in recimo piran pa bo čisto OK. v MB jo pelji z gondolo na pohorje in počakaj temo.

če pa si obetaš še kaj več je pa še nekaj trikov, vedi da sta sramežljivost in hihitanje le krinki, v tej kulturi pa neglede na kako emancipacijo, moški še vedno car in takšnega tudi pričakujejo. uglajenega kot se za evropejca spodobi, a tudi balkansko mačistično samozavestnega.

dosta romantike skidaj gače je kar prava fraza za pristop :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Peli jo na Pohorje, pa ji pokaži Škrata Bolfenka!

Pol ne bo htela nikamor več.... :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgolj v razmislek......

Opusti Postonjsko jamo.......in jo raje pelji v Škocjanske jame......stik z naravo je mnogo pristnejši......predvsem pa....vsaj meni.....delujejo mnogo manj skomercializirano.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še to. Punca je nooooooora na kavo. Nek Avstralec jo je prepričal, da je v ITA najboljša. Sam ne pijem kave, tako da nimam pojma, če je to res al ne... Skratka - kje v SLO je najboljša kava? :)

Najboljša kava itaq, da je pri nas na Primorskem :grim ... v Trstu ni švoh, Benetke pa že nimajo več kaj prida kufeta ... ti jo pelji v Piran na kapučin v kozarčku, pa v Trst na latte machiato ... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja.....pa kar se tiče Benetk

Mislim.....da je trenutno čist napačen čas........ne samo smrad.....tudi visoke vode(plime) so nekaj običajnega za tale čas......in s tem posledično svinjatija na Markovem trgu.

Tudi kavo na tem trgu......iz lastnih izkušenj.....nadvse odsvetujem.....ne samo zaradi cene!!!!!!!!!!!!!

Pelji jo raje v Gradež.......mimogrede ji lahko razkažeš še rimske izkopanine.....pa kavico imajo tam tudi zelo dobro.......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah, saj mogoče je vse tole okoli svinjarije & cen v Benetkah res. Ampaq, po drugi strani so Benetke pišljivi dve urici oddaljene od Ljubljane in če si jih Čo-Čo-San tako strašno želi videti, je pač brez veze škrtarit in ji nekaj dopovedovat. Naj se punca prepriča na lastne učke in nos, pa bo mir.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En predlog, na Bled jo pelji, ko bo vsaj malo sonca (če ga sploh še bo kaj do pomladi), potem pa se zapeljita še na Pokljuko malo okoli pogledat. Mislim, da se splača.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj, a je zdej kaj bilo s to Japonko ali nič. Sem pa našel kar nekaj idej med prispevki kam bi lahko ženo poslal :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok, mislim, da bo idej dovolj. Hvala vsem (ne)resnim :) Tista, da predstavim LJ kot Benetke je bla pa huda :lol1:

Kaj, a je zdej kaj bilo s to Japonko ali nič. Sem pa našel kar nekaj idej med prispevki kam bi lahko ženo poslal :OK:

Pride konec decembra komaj. Trenutno nekaj boleha v Tokyu.

No, hvala še enkrat. Če bo koga zanimalo, lahk povem kam sem jo peljal in kaj jo je najbolj navdušilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo koga zanimalo, lahk povem kam sem jo peljal in kaj jo je najbolj navdušilo.

hočemo celo reportažo ! fotke + filmčki :grim tako kot na japonskem ! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to da si MB, jo pelji na sprehod v Mestni park,akvarij+terarij, in obvezno en giro okoli

treh ribnikov.Po vsem tem pa lepo na kuhanega vinčeka, boš videl ko ti bo rekla:kava?Kaj je že to?

Seveda pa pričakujemo izčrpno poročilo podprto z fotkami.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Eagle80 ali si se ti včeraj okoli štirih popoldne s tvojo punco sprehajal po LJ Gradu?

Tadej

Fotko, Tadej, fotko... :fredy: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!