BIZIXXX Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Hojla, a kdo pozna kakšnega mojstra, ki bi mi naredil kopijo tega nosilca na sliki? Lj-okolica. Hvala za odgovore. Cupo 1
Gorgh Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 to je nosilc za števce in zgornjo stran frklajtnge?? Za ker motor? Večinoma dobiš za use, sam model motorja jim sporočiš pa takoj povejo.
c0Li Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Najcenej, pa najprej bo Delta Team!
BIZIXXX Objavljeno December 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2006 Najcenej, pa najprej bo Delta Team! Ne vem če bo tole lih najceneje pri Delti. Cena pri Delti je 47.491,85 sit z DDV. Za ta denar dobiš komplet oklepe za moj motor, pa še mal za ličarja ostane. Itak pa ne rabm original nosilca, ker nimam luči in ostale navlake na motorju. Lp, Bizi Cupo 1
MarduK Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Hojla, a kdo pozna kakšnega mojstra, ki bi mi naredil kopijo tega nosilca na sliki? Lj-okolica. Hvala za odgovore. Pejt do prvga majstra k se ukvarja z montažo klim, na Brdu je en (med pasjo šolo pa uvozom na obvoznco zaviješ levo čez hrib), mislm d Dolinar (pobrski mal po imeniku). Tm ti bojo naredl obliko pa luknje (na CNC ma to v 1 uri s programom vred fertik), spodnji del ti še zapiga pa maš tiste plehe. Cevke pejt pa v Merkur kupt, doma zakriviš, sešvasaš skup pa čao. Če fališ 5mm levo, desno pa tut ne bo krize, če pravš d maš za na pisto. Če pa nimaš časa al se ti pa ne da, si pa najd še enga kovinopasarja (na Dvoru pri Polhovem Gradcu maš enga, mislm d je Bambi ime firme), ti bo on tiste cevke zakrivu pa skup sešvasou. Vse skup te ne bi smel drago pridt .) Lp
_ales_ Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) js mam doma še en tkle nosilc maske, sam je pa od aprilie rs 125 če ti kej pomaga :)¸vsaj mislm da je še Popravljeno December 10, 2006. Popravil PESHY BOY
fp4492 Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Tale nosilec imam jaz iz karbona. Si tudi ti poskusil kaj podobnega nabavit? Al hočeš imet kovinskega.
BIZIXXX Objavljeno December 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Tale nosilec imam jaz iz karbona. Si tudi ti poskusil kaj podobnega nabavit? Al hočeš imet kovinskega. Mam karbonskega , pa ravno ne paše najbolj. Če montiram karbonskega, ne morem montirat nosilcev za amortizer krmila, pa tud na zgornji del maske ne paše najbolj. Se že ukvarjam z izdelavo kovinskega.. Lp, Bizi Popravljeno December 11, 2006. Popravil BIZIXXX Cupo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se