Nagaya Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 naredi snežinko da svoj čas ponucate za nekaj vsaj kanček kreativnega :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) Cajta pa mamo kaj :slap: In za tole sem skuru še 1.900 ti post :slap: Popravljeno December 8, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Več o >> SNEŽINKAH << Pa tudi v reviji GEO je napisanega nekaj o čarobnem svetu snežink. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 mam čas in bom raj na prave počakala čeprav pogrešam jih pa prov nč ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 jst bi jo tud rajš gljdala uživo, ta pravo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 (popravljeno) Pa mi jo je uspelo narediti. Moja letošnja rdeča snežinka. Od mrazu ima tako pordela lička. :D Popravljeno December 9, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Pa mi jo je uspelo narediti. Moja letošnja rdeča snežinka. Od mrazu ima tako pordela lička. :D Ta je kr OK lahko bi bla tudi zelena je še boljša ampak v sili še :devil: muhe žre :lol1: P.S. Ti je kaj žal da si odjavil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Mater ni to tok lahko kokr sm mislu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Ta je kr OK lahko bi bla tudi zelena je še boljša ampak v sili še :devil: muhe žre :lol1: P.S. Ti je kaj žal da si odjavil :whistle: :grim Skupaj s hudičem trpiva kot na križu. Hudič zato, ker mu zaradi njegove zlobe, Laško za kazen dol pošilja samo zelene snežinke, želi pa si rdečih! Jaz pa zato, ker se ne morem voziti z mopekom. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 (popravljeno) Sem niki zaj... pa je ratala takšna [attachmentid=87719] drugi poskus: hevy metal snežinka :evilgrin: [attachmentid=87720] Popravljeno December 9, 2006. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
woox Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Evo moja :OK: mornarska :P flake.php.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 mam čas in bom raj na prave počakala čeprav pogrešam jih pa prov nč ne :grrr sanda, da ne boš rekla, da se nič nate ne spomnem - evo, ekstra za tebe! klikni, pol pa počakaj in z miško zapelji na prvo snežinko, ob kateir piše "YOUR FRIENDS" :OK: :P pa pozorno si jo oglej, mogoče v njej prepoznaš kakšne res lepe želje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se