Ni3ous Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Verjetno se kar veselijo prihoda "debeljšega" drobiža. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Za Klošarje bo potrebno BAKRENE šparat :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Klošar:"Amaste mogoče en euro - gospod?" Gospod: "Ne!" Klošar: "A stevi tut klošar?" :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Za Klošarje bo potrebno BAKRENE šparat :BUA: misliš tiste tolarje, ki se bojo skrili po predalih in bojo pršli kasneje vn :lol1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Če plačuješ s kartico, ni drobiža... Sicer pa ga bodo najebali tisti, ki imajo navado rečt ''eh, drobiž pa kar pustite''... Parkrat tako, pa si sredi meseca suh. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Cajtng klošarjev bo po nivem letu 1€ sedaj pa je cena 200 sit. Jih bo treba prijavit, da višajo cene ob vstopu evra :lol1: P.s. Je pa ta njihov časopis presenetljivo dober :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 sej bomo vsi klošarji :lol1: sam z drobižem v žepih :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 gremo na pir??? ja sam kovance preštejem.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 misliš tiste tolarje, ki se bojo skrili po predalih in bojo pršli kasneje vn :lol1: :grim NE mislim na CENTINE in sicer 1 2 in 5 centinov 10 je že mesingast. :OK: :OK: Ps,par sem ji že našparal!!!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 P.s. Je pa ta njihov časopis presenetljivo dober :OK: Ja, ti Kralji ulic so kul. Jaz jim zanjga vedno dam jurja (po novem bo to 4,17 evrov) :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2006 Ja, ti Kralji ulic so kul. Jaz jim zanjga vedno dam jurja (po novem bo to 4,17 evrov) :) . Kakšna pa je kej vsebina tega časopisa? Ga bo treba res enkrat kupit za probo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Gre za doživetja klošarjev. Dobiš neko predstavo, kako zares živijo tapravi brezdomci. zanimivo je to, da imajo v večini primerov bolj polno življenje kot pa večina povprečnih Slovencev (ne mislim na materialne dobrine). Zanimive so tudi zgodbe, kako je prišlo do tega, da so na cesti (mnogim ta način življenja odgovarja in ga nebi zamenjali za nič drugega)... Ob nakupu Kralja gre njim v žep 100sit. Nenapisano pravilo, pa je dodatna napitnina, ki jo uporabijo v raziskovalne namene (preučevanje alkoholnih pijač in tobačnih izdelkov). Osebno so mi pravi klošarji vredu. Ne maram, pa odvisnikov, ki so v Lj, že kar nadležni... Si sploh ne moreš več čika v miru prižgat, brez da te ne napade 5 kao "klošarjev", ki žicajo za bus, čike in podobno. Popravljeno December 11, 2006. Popravil ciciban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Ja, vsebina Kraljev ulice res preseneti. Je ful zanimivo, da so njihova razmišljanja večkrat velik globlja kot pa tista od razno raznih 'pametnih tintar'. Najbolj mi je pa všeč način prodaje tega cajtenga - noben te nič ne sili, sam prašajo če te zanima - ne pa tak ko razni akviziterji, 'razglaševalci' drugih ver in ostali ki se jih po več ur ne moreš znebit (npr. enih mormonov se 2 mesca nisem mogla znebit :angry:). Men so klošarji že od nekdaj pri srcu in mi res ni težko kakega jurja tu pa tam riskirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Kakšna pa je kej vsebina tega časopisa? Ga bo treba res enkrat kupit za probo. :) glavno da si odprl temo in začel nakladat kako da se bodo klošarji bogatili na račun eura ! :angry: KRALJI ULICE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Če bom kdaj na cesti, bom ziher za glasilo kaj napisal tudi jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) (glavno da si odprl temo in začel nakladat kako da se bodo klošarji bogatili na račun eura ! :angry: KRALJI ULICE End Quote rudeboy) O tem sem napisal le en stavek, kar še zdaleč ne more bit nakladanje. In nikjer ne omenjam da se bodo bogatili na ta račun. Pa četudi bi se, to mene prav nič ne moti. Proti pravim klošarjem pa nimam popolnoma nič. Temo pa sem odprl, ker bo uvedba evra na nek način vplivala na vse, in o tem se veliko govori. Nihče pa še ni pomislil kako bo vplival na klošarje in kaj si oni mislijo o tem. Vsekakor imajo tudi oni nek pogled na to spremembo. To je vse in o tem lahko razglabljaš v tej temi. Pa nikar ne bodi nestrpen v tem prazničnem veselem decembru. :P Popravljeno December 12, 2006. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Vsekakor se s to zamenjavo evra malo pretirava. Valuta se bo zamenjala in to je to. PReživeli smo menjavo iz dinarjev v bone, pa iz bone v tolarje pa bomo še te evre. Se pa še sedaj večkrat pogovarjam v nemških markah :D, ker je nekako bolj domače. Klošarji bodo pa še vedno klošarji, brez tolarje ali evrov. Bi pa lahko malo več pokasirali, če jim bo kdo vrgel kakšen evro in ne 10 centov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Mislim, da se bodo mnogi na začetku težko navadili in bodo prehitro trošili. V bistvu nam bodo smotani kalkulatorji očitno zelo prav prišli. Pa tako butasti so se mi zdeli, ko sem prvič slišal za njih. Očitno sem se - še enkrat - zmotil. Klošarji bodo po mojem na začetku na slabšem - ljudje bodo bolj pazili na denar, ker jih bo strah tistega sindroma, omenjenega v prvi vrstici te objave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Proti pravim klošarjem pa nimam popolnoma nič. - daj mi povej a so nepravi al ponarejeni klošarji tudi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2006 Drekač! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 - daj mi povej a so nepravi al ponarejeni klošarji tudi ? Valda moraš ga pod UV lučko pogledat, tak kot dnar. Če nima UV flekov (bakterije), je preveč čisti - torej te tak ni pravi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2006 :lol1: Ko te bo kak klošar fehtu za dnar ga preveriš z žepno Euro UV lučko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Drekač! :BUA: heh ! da pa bi napisal: pardon sem se malo nerodno ali napačno izrazil, to pa ti ne gre ! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2006 heh ! da pa bi napisal: pardon sem se malo nerodno ali napačno izrazil, to pa ti ne gre ! :glare: Ne nisem se narobe izrazil. Tako sem napisal ker imaš prave klošarje in đankije, ki se delajo da so klošarji. Tako sem napisal ker si provociral izven kursa že s prejšnjim postom. Tako sem napisal tudi zato ker verjamem, da si sam dovolj pameten da veš kaj sem hotel povedati. Tako sem napisal tudi zato, ker me na forumu motijo posti, v katerih se folk brezciljno spotika ob določene besede, kljub temu da ve kaj hoče nekdo povedati. Se opravičujem za moj nepotreben izpad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Zdj se pa ne bojo sam cigani za baker grebl :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se