torpedo Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Moto Club Maribor bo v mesecu februarju 2007 organiziral tradicionalni že 9. veleslalom motoristov na Pohorju. Natančen datum bomo objavili takoj, ko ga določimo (trenutno še na suho nabiramo kondicijo in čakamo na sneg :headbang: ). Vse informacije bodo pravočasno objavljene tukaj v forumu in na spletnih straneh www.mcm.si. PrrrRRRrrridite. Spet bo noro :OK: Do takrat pa srečno in varno 2007 iz Moto Cluba Maribor. :yea1:
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) Ka, lahko pridem brez smuč :hmm: Popravljeno December 12, 2006. Popravil Zdrawc
stuhec Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ka, lahko pridem brez smuč :hmm: ja, ce bos imel poleg 10 l termovko
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja, ce bos imel poleg 10 l termovko Not pa šmarjaka :naughty:
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Moto Club Maribor bo v mesecu februarju 2007 organiziral tradicionalni že 9. veleslalom motoristov na Pohorju. Natančen datum bomo objavili takoj, ko ga določimo (trenutno še na suho nabiramo kondicijo in čakamo na sneg :headbang: ). Vse informacije bodo pravočasno objavljene tukaj v forumu in na spletnih straneh www.mcm.si. PrrrRRRrrridite. Spet bo noro :OK: Do takrat pa srečno in varno 2007 iz Moto Cluba Maribor. :yea1: Rabim obrazložitev! Ali pridem z mopedom ali z skijami? Ali z obojim? Za termovko vem da je obvezna!
xr800 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Torpedo, letos ste pa pohiteli. Lepo, lepo......Do takrat, ne dvomim, bo tudi ostalo.........Drugače pa Hadrica racing team sigurno pride...... :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: .....in to pojačana (mamo novega mladiča zraven :lol1:
stuhec Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Not pa šmarjaka :naughty: prazno menda ne bo nosil
torpedo Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 Ob termovki in šmarjaku bomo za smučke že pogledali skoz prste :kva2: Za Hadrica Racing Team, ker so se prvi najavili, bomo pa tudi domačini navijali :OK:
gattolina Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Moto Club Maribor bo v mesecu februarju 2007 organiziral tradicionalni že 9. veleslalom motoristov na Pohorju. Natančen datum bomo objavili takoj, ko ga določimo (trenutno še na suho nabiramo kondicijo in čakamo na sneg :headbang: ). Vse informacije bodo pravočasno objavljene tukaj v forumu in na spletnih straneh www.mcm.si. PrrrRRRrrridite. Spet bo noro :OK: Do takrat pa srečno in varno 2007 iz Moto Cluba Maribor. :yea1: Se že veselim in upam, da bo tokrat še več tekmovalcev kot lani. Da bo XR800 spet, zasluženo, prvi in da ne boste spet zamujali s startom dve uri. Morda se bo zdaj, ko imate novega predsednika kluba, kaj spremenilo. Torpedo, letos ste pa pohiteli. Lepo, lepo......Do takrat, ne dvomim, bo tudi ostalo.........Drugače pa Hadrica racing team sigurno pride...... :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: .....in to pojačana (mamo novega mladiča zraven :lol1: Ja, letos pa boste potrebovali že kombi za pokale. Ne, ne, šalim se. Res ste dobri. Vsi po vrsti.
Colonel Trautman Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Morda se bo zdaj, ko imate novega predsednika kluba, kaj spremenilo. to se bo ziher. samo kam, to je zaj vprašanje...
cb1300 Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 kul.jest sem za......a to velja samo za člane,ali na splošno za vse nadobudne smučarje motoriste?
xr800 Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 kul.jest sem za......a to velja samo za člane,ali na splošno za vse nadobudne smučarje motoriste? Vedno so bili dobrodošli vsi motoristi, ne glede na klub........Dobro razpoloženje je bilo na tovrstnih tekmovanjih vedno prisotno. Upam, da bo letos čaga po tekmi nekje na toplem. Smo bili prejšnjo sezono pripravljeni zapravit enormno količino denarja :naughty: :naughty: (beri bogat srečelov), pa ga žal nismo, ker nas niti kuhano ni nič zagrelo (edina pripomba). Tako, da ti kar pridi........ :OK: :OK:
STAR Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Drugače pa Hadrica racing team sigurno pride...... :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: .....in to pojačana (mamo novega mladiča zraven :lol1: Zanima me, kateri člani Motosveta so iz Hadrica racing team-a? :?
torpedo Objavljeno December 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2006 to se bo ziher. samo kam, to je zaj vprašanje... Sem si že pribeležil da "kuhano mora zagret" :kva2: za vsem ostalim pa stoji zagnana ekipa z voljo, ki že letos išče sponzorje, da bo štartnina čim nižja, dobitki na srečolovu čimbolj bogati, skratka, da bo norrrRRRrrro :OK: Vabljeni niso samo člani temveč VSI motoristi ne glede na starost, spol, obliko pleha ali plastike :lol1:, barvo las, številko čevljev, pripadniki Laškega in Uniona, šmarjaka, debeli, suhi, hitri, počasni, ....., skratka še enkrat VSI Ja, če pa poznate koga, ki zdaj na koncu leta ugotavlja, da bo moral preveč dati davkariji, pa javite. Še isti dan mu pošljemo sponzorsko pogodbo, da ga rešimo davkarije :grim Dans je Katica že napovedala snežinke... :wub:
xr800 Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Zanima me, kateri člani Motosveta so iz Hadrica racing team-a? :? Naj te malo daje radovednost..... :kva2: :lol1:
Miha Z. Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 zakaj pohorje a?!sej še snega nimate.... :devil: če ne bi blo tolk daleč ..... a ne bi bil boljši Kanin zdele ko so ga odprli :blush:
gregor46 Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 zakaj pohorje a?!sej še snega nimate.... :devil: če ne bi blo tolk daleč ..... a ne bi bil boljši Kanin zdele ko so ga odprli :blush: oja tudi pohorje že ma sneg, če ga ne da bog, ga naredimo sami :grim ps: 100km gor ali dol, glavno da bo vrezalo .)
Furioso Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Zanima me, kateri člani Motosveta so iz Hadrica racing team-a? :? Furi sicer ni (predolgo ni smučal); bom pa poiskusil tole nadoknadit, če me bodo seveda potrebovali (v kar pa kar malo dvomim...). Sicer pa topovi že bruhajo sneg - še malo, pa lahko pričnem s treningom... :OK:
xr800 Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Furi sicer ni (predolgo ni smučal); bom pa poiskusil tole nadoknadit, če me bodo seveda potrebovali (v kar pa kar malo dvomim...). Sicer pa topovi že bruhajo sneg - še malo, pa lahko pričnem s treningom... :OK: Furi, zmeraj si dobrodošel....... :yea1: zakaj pohorje a?!sej še snega nimate.... :devil: če ne bi blo tolk daleč ..... a ne bi bil boljši Kanin zdele ko so ga odprli :blush: Zato, ker je vseh 8.dosedanjih bilo na Pohorju (beri MCM Maribor je organizator). Do februarja pa nikar ne dvomi, da ga na cca. 200 nadmorske ne bo vsaj 1/2 m. Verjetno pa ga sedaj tudi na Kaninu ni glih v izobilju, ali pač? :naughty:
Ski_Fanatic Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Upam, da letos uspe tudi meni in se pridružim na tem družabnem-tekmovanju :grim :blush:
Furioso Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Upam, da letos uspe tudi meni in se pridružim na tem družabnem-tekmovanju :grim :blush: Eh, ti boš imel ziher šiht... :P :alien1:
Miha Z. Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Zato, ker je vseh 8.dosedanjih bilo na Pohorju (beri MCM Maribor je organizator). Do februarja pa nikar ne dvomi, da ga na cca. 200 nadmorske ne bo vsaj 1/2 m. Verjetno pa ga sedaj tudi na Kaninu ni glih v izobilju, ali pač? :naughty: po napovedi zgleda d bo kr padal...... :OK: zadnji cajt :angry: kanin.....bomo vidl v soboto (grem gor)........če bom pa dol pršu v enem kosu bomo pa vidl..... O:-) :whistle:
Tanjuška Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 jz pa pridm, da mau pokažm kako znam smučat hehe, pol bom pa pokazala še kako se ga res fejst napije, za kej druzga bom pa še vidla kok me bo gonil :P
KeC Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Na pohorje greš pokazat kako se pije? :eek: :slap: :lol1:
cb1300 Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Na pohorje greš pokazat kako se pije? :eek: :slap: :lol1: jap.. :eek: ....z njimi se pa ne more noben kosat :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se