xr800 Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Saj česa drugega glede organizacije tudi ni bilo pričakovati. Prejšnjega predsednika so minirali in nastavili novega. Ta pa ni dorasel situaciji. Zdaj žanjejo prve sadove. Škoda za veleslalom. Glede vremena na morejo storiti ničesar, same tekme ni noben kunšt organizirat, večji problemi so verjetno s sponzorji. Ne vem, če je vse to odvisno od novega predsednika, kolikor poznam ljudi, se mi zdi, da če ne bo narava za...la, potem veleslalom vsekakor bo, predvidevam da na isti ravni kot preteklih 8.....Za ostale stvari pa nimam komentarja oz. premalo poznam stvari, da bi jih lahko komentiral (vendar sigurno ne na tem forumu)..... :whistle: :yea1:
gattolina Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Glede vremena na morejo storiti ničesar, same tekme ni noben kunšt organizirat, večji problemi so verjetno s sponzorji. Ne vem, če je vse to odvisno od novega predsednika, kolikor poznam ljudi, se mi zdi, da če ne bo narava za...la, potem veleslalom vsekakor bo, predvidevam da na isti ravni kot preteklih 8.....Za ostale stvari pa nimam komentarja oz. premalo poznam stvari, da bi jih lahko komentiral (vendar sigurno ne na tem forumu)..... :whistle: :yea1: Bova, bova. Pokliči kaj, da greva na kak "pir" in malo poklepetava. Lp
Furioso Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Zaenkrat še gre. Še slabe tri tedne. Nekaj medijev je že potrdilo prisotnost. .) :grim
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Zaenkrat še gre. Še slabe tri tedne. Nekaj medijev je že potrdilo prisotnost. .) :grim Slišim, da si imel nesrečo na Pohorju. Je vse O.K.?
Tanjuška Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :grim lani je tudi lisica bla na pohorju, letos pa ne ! brez tanjuške mi smučati ni ..... :whistle: .) u matr to je pa lepo slišat :OK: zj si me pa tok zrajcau, da bom res pršla :kva1: kakšne pa so nagrade :hmm: ejga tastara, dj se ti tud prjav no, da bomo shadowke mal razturale tm f maribori :OK:
Furioso Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 u matr to je pa lepo slišat :OK: zj si me pa tok zrajcau, da bom res pršla :kva1: ejga tastara, dj se ti tud prjav no, da bomo shadowke mal razturale tm f maribori :OK: Nimam te še med prijavljenimi... :P
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Nimam te še med prijavljenimi... :P Pa je verjetno tudi ne boš imel :devil: :whistle:
Tanjuška Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 Pa je verjetno tudi ne boš imel :devil: :whistle: to pa ti mislš
Furioso Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 Pa je verjetno tudi ne boš imel :devil: :whistle: :D Napaka! :devil: :OK:
Tanjuška Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 :D Napaka! :devil: :OK: se strinjam :grim
Wolfman Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) Evo jz sem se že prjavu. Se vidmo gor upam v čimvečjem številu. :010 :grupni: :beer2: :drunk: :hooray: Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil Wolfman
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 to pa ti mislš :grim :grim Finta uspela :grim :grim ....pa si nisem mislo, da boš vgriznila :naughty: :whistle:
Tanjuška Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 :grim :grim Finta uspela :grim :grim ....pa si nisem mislo, da boš vgriznila :naughty: :whistle: jz bi se tko al pa tko prjavla, tud če ti neb tele finte izvedu. sj pravm, da me zanima, če ste na smučah tud tko hitri kokr na motorjih :OK:
xr800 Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 jz bi se tko al pa tko prjavla, tud če ti neb tele finte izvedu. sj pravm, da me zanima, če ste na smučah tud tko hitri kokr na motorjih :OK: Kaj pa ti misliš? A misliš, da pri skijariji tud sam gobec velja (tako kot na motorjih, predvsem raznih virtualnih "vannabe recerjih")..... :naughty: :lol1: :whistle:
bandy Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 pa kaj ti misliš da ne znamo smučat če vozmo motorje
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 ....me zanima, če ste na smučah tud tko hitri kokr na motorjih :OK: Bomo probali in videli :naughty: :whistle:
pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 kaj se ti tak repenčiš...... a prijavljen si že?? ne še..... te pa se najprej prijavi, te pa se repenči :devil: :P
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 kaj se ti tak repenčiš...... a prijavljen si že?? ne še..... te pa se najprej prijavi, te pa se repenči :devil: :P Kef, kef, kef........... :cry: ....podabo se prijavit :slap:
pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 sej maš še čas, veš..... pomoje......... Sam ne vem, če boš dal svoje smuče za smučanje po travi :hmm: :hmm:
halls Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Sam ne vem, če boš dal svoje smuče za smučanje po travi :hmm: :hmm: Bo pa tvoje vzel. Pa je problem rešen. :grim
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 sej maš še čas, veš..... pomoje......... Sam ne vem, če boš dal svoje smuče za smučanje po travi :hmm: :hmm: Hja...ne vem :doze:
pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Bo pa tvoje vzel. Pa je problem rešen. :grim ja sej.. tega bi se bala ja.... samo hvala bogu, da je to veleslalom, jaz imam pa slalomske smučke :OK:
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 (popravljeno) Bo pa tvoje vzel. Pa je problem rešen. :grim Bingo..... :naughty: rešitev je tu :grim ....hvala prijatelj, maš pijačo v dobrem. :OK: :devil: :naughty: :whistle: :wub: Popravljeno Februar 8, 2007. Popravil BlueSpeed
pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 sam jst vem, da ne boš vzel mojih, ker ti zmaga oz. dobra uvrstitev preveč pomeni,da bi se matral z mojimi slalomskimi smučmi :P
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 sam jst vem, da ne boš vzel mojih, ker ti zmaga oz. dobra uvrstitev preveč pomeni,da bi se matral z mojimi slalomskimi smučmi :P Bom vzel obojne :grim , ker nikoli ne veš, kakšna bo postavitev. Mogoče pa mi tvoje skije pridejo še zelo prav :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se