pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 lubček dragi, boš ti mene najprej prosil za dovoljenje, veš?? :P :P :devil:
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 lubček dragi, boš ti mene najprej prosil za dovoljenje, veš?? :P :P :devil: Konec debate :angry: ......boš vidla doma svojega :devil: :whistle:
pupa Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 mmmmmm komaj čakam...... kom tu mami hehehe :P pa valda lahko vzameš skije..... itak boš med boljšimi, ča je čisto vseeno kake skije imaš :004
BremzPenzl Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 ja sej.. tega bi se bala ja.... samo hvala bogu, da je to veleslalom, jaz imam pa slalomske smučke :OK: Vzameš eno slalomsko in eno veleslalomsko.. Po veleslalomski se pelješ od flike do flike snega, po slalomski pa na fliki dvakrat zavijugaš... :OK:
Tanjuška Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Kaj pa ti misliš? A misliš, da pri skijariji tud sam gobec velja (tako kot na motorjih, predvsem raznih virtualnih "vannabe recerjih")..... :naughty: :lol1: :whistle: uf tuki pa ni gobca, kle je pa treba res pokazat kaj znaš, pa res tud tehniko obvladat. sj jz mislm, da znate smučat, če pa ne, se pa lohk pr men prjavte, vs bom pa jz naučila smučat :P aja sm pozabla povedat - uglavnem jz sm zj do 17-ga u mariboru, tko da če hočte me lohk pokličete pa gremo lohk na kakšn pir al pa šnobc, pa da eno rečemo an :OK: telefonsko pa veste ke najdete in me tud prou zanima če si kdo upa poklicat hehe :devil:
xr800 Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 uf tuki pa ni gobca, kle je pa treba res pokazat kaj znaš, pa res tud tehniko obvladat. sj jz mislm, da znate smučat, če pa ne, se pa lohk pr men prjavte, vs bom pa jz naučila smučat :P aja sm pozabla povedat - uglavnem jz sm zj do 17-ga u mariboru, tko da če hočte me lohk pokličete pa gremo lohk na kakšn pir al pa šnobc, pa da eno rečemo an :OK: telefonsko pa veste ke najdete in me tud prou zanima če si kdo upa poklicat hehe :devil: Tak to je pri nas....al si, al pa nisi.....Od kdaj pa si v MB? Glej, bi se kar v nedeljo (recimo na Areški, je tak fajn primeren teren zame, pa taki fini krogci so, da se ne da dol past) priporočal na en dober uvod v spoznavanje smučarskih veščin klene Gorenjke..... :zzz: O:-)
BremzPenzl Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 aja sm pozabla povedat - uglavnem jz sm zj do 17-ga u mariboru, tko da če hočte me lohk pokličete pa gremo lohk na kakšn pir al pa šnobc, pa da eno rečemo an :OK: telefonsko pa veste ke najdete in me tud prou zanima če si kdo upa poklicat hehe :devil: v torek pri Mladi Lipi, od 19:00 dalje (to je 350m pod snežnim stadionom..) :beer2: :beer2: :beer2:
Furioso Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 v torek pri Mladi Lipi, od 19:00 dalje (to je 350m pod snežnim stadionom..) :beer2: :beer2: :beer2: ...ali 100 metrov od mene, 200 od Rockya in 299 od tebe... :P :D
Rude Boy Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 ...ali 100 metrov od mene, 200 od Rockya in 299 od tebe... :P :D zlati tris pohorja !!! :OK:
klimbra Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Mal neumno vprašanje......pa vendar..... Kje pa mislite smučat...... :eek: :eek: Bil v četrtek in petek na Pohorju........poizkušal smučat na Arehu........prijetno uničil smuči... :doze: :doze: :doze: :doze:
Furioso Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 :? Na Cojzerici zaenkrat dobro kaže... :OK:
Miha Z. Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 sej ne kaže tko slabo..... :hmm: [attachmentid=91818][attachmentid=91819] [attachmentid=91820]
xr800 Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Izgleda, da bo vse skupaj odpovedano...... :? Ali ne? Fury, veš ti kaj več?..... :?
Furioso Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Izgleda, da bo vse skupaj odpovedano...... :? Ali ne? Fury, veš ti kaj več?..... :? Žal, menda res. Dokončna odločitev bo znana v sredo. :xx:
Miha Z. Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 ja nč bote pa trobentice pa zvončke nabiral...... bo pa drugo leto boljš. .) ž lp
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Žal, menda res. Dokončna odločitev bo znana v sredo. :xx: Bemti :angry: , jaz pa sem mislo, da se bom gulaža najedo :grim ....eh te pa nič, grem skijat naprej :whistle:
Tanjuška Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 eh sam jz sm bla zj en tedn gor pa ni tko slabo kazal no, sicer res da mamo kle u kranjski gori mau več snega, sam tm pa tud ni tko švoh no, pa še en kup tekm je blo gor zj. tko da dejte se potrudt no, sj bo. jz držim pesti :grim
xr800 Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Kolikor vem, gre bolj za probleme logistične narave.......(prostori za druženje, dostopnost za vse udeležence). Drugače so na Cojzarici skoraj idealni pogoji trenutno...Ti Tanjuška, a si ti tudi na Cojzarici gužvo delala v nekih čudnih vrstah samih znalcev (delali izpit za učitelja III), ki mislijo da so sami na smučišču :naughty: :naughty: :naughty: ?
Tanjuška Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 (popravljeno) Kolikor vem, gre bolj za probleme logistične narave.......(prostori za druženje, dostopnost za vse udeležence). Drugače so na Cojzarici skoraj idealni pogoji trenutno...Ti Tanjuška, a si ti tudi na Cojzarici gužvo delala v nekih čudnih vrstah samih znalcev (delali izpit za učitelja III), ki mislijo da so sami na smučišču :naughty: :naughty: :naughty: ? jap jz sm bla tud ena izmed njih, sj niso taki znalci, no saj nekateri. jz se pa lohk pohvalm, da sm učitelj 3 :OK: uuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu no tko fantje če kdo rab učitelna smučanja se priporočam :devil: plačuje se pa u naturalijih :yea1: Popravljeno Februar 20, 2007. Popravil Tanjuška
xr800 Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Čestitam. Tisto z znalci je bilo bolj sarkastično mišljeno. Za ene sem tudi jaz mnenja, da niso imeli tam kaj iskati (le kdo jim je dvojko dal). Kar se pa tiče prepotentnosti in kršenja FIS pravil, pa glih ne bi bili vzor svojim učencem. Saj razumem, da ste cel teden predelovali like, samo vzet si celotno širino proge (pa še ta je edina spodobna), se razdelit v štiri skupine, nato pa rezat dolge zavoje..... :BUA: :blink: :BUA: Za čez teden, ko je manjša gužva, še to gre, čez vikend oz. v petek je pa bilo malo stresno za vse...... :slap: :slap: Pa saj vi niste krivi, krivi so demonstratorji, ki so vam to omogočili oz. od vas to pričakovali...... :BUA: Drugače sem bil zgoraj v petek (smo imeli tako frendovsko tekmo) in soboto (v tisti megli), škoda da ni naneslo, da bi se malo cukali za rokav. Ti poslušaj, kaj ste pa imeli v vrsti neke Italijane?
pupa Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 tanjuška... te je omgoče kdo na sedežnici v času, ko ste bili na Pohorju napizdil?? :doze:
Miha Z. Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 jz se pa lohk pohvalm, da sm učitelj 3 no tko fantje če kdo rab učitelna smučanja se priporočam :devil: plačuje se pa u naturalijih :yea1: wau!!! a bi ti mene naučila kako se smuča?! :? :blush: plačam pošteno!! :whistle:
cb1300 Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 jap jz sm bla tud ena izmed njih, sj niso taki znalci, no saj nekateri. jz se pa lohk pohvalm, da sm učitelj 3 :OK: uuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu no tko fantje če kdo rab učitelna smučanja se priporočam :devil: plačuje se pa u naturalijih :yea1: joj...jest sm čisti začetnik......bom velik ur rabu :blush: Sej ni panike...lahko dvojno računaš :kva2: Če odpade,pa pridte na hit pokal....sicer sam še nočna v Kr.G., bo pa zih fešta :OK:
Furioso Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 no tko fantje če kdo rab učitelna smučanja se priporočam :devil: plačuje se pa u naturalijih :yea1: Se z rehabilitacijo kolena tudi ukvarjaš? Te pripravim za inštruktorja II in I za kompenzacijo. :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se