Ice Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 clanek Kleine Zeitung - nemscina vceraj bil prvic predstavljen ozjemu krogu novinarjev, na salonu v genfu pa bo uraden roll out. na kratko nekaj tehnicnih podatkov: dvosed, ca. 700 kg predviden za audi/vw-2.0 turbo masino z 220-300 KM predvidena cena ca. € 40.000.-. jeseni 2007 zacetek prodaje z limitirano serijo 100 kom. break even glede (razvojnih) stroskov pri ca. 3.500 prodanih primerkih. razvoj od ideje do prototipa na slikah je trajal manj kot leto dni, za to so porabili ca. € 5 mio. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) Mislim da bodo slike povedale več kakor pa da jaz tukaj pišem. Aja na tako lep sončen dan kot je danes vam naredim malce luštov Drugače pa nekje 20% delov za tega lepotca se proizvede v sloveniji. tako da..... In kot zgleda bo KTM veliko sodeloval z določenimi podjetji v sloveniji, ker je zelo zadovoljen z kvaliteto in določenimi tehnološkimi rešitvami. Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil hilton domina in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 pa kaj niso rekli da ga ne delajo več??? hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 pa kaj niso rekli da ga ne delajo več??? glede na to da sem bil 2 urci nazaj v konstruckiji pri enem podjetju pa mi je njihov konstrukter kazal določene tehnične izboljšave za x bowa. mislim da bo proizvodja še traja Gregc in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Lani sem ga ujel na Golici. Upam,da bo povezava delovala. http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&ref=profile&id=1522338903#!/video/video.php?v=1173140138313 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Močno dvomim, da bojo še kaj migali. Prejšnji teden so bili KTMjevci pri meni na auditu(zadnja švinga za EXC)in pravijo, da bi radi čimprej pozabili vse skup. Na x bowu pušnili knjigovodskih 16Mio€ (dejansko še več),sicer projekt uradno še ni ustavljen, kot pravi šef: just to keep the staff bussy... komercialno je pa za njih to največji fiasko kadarkoli...fajn pa je dobit ga za kaka dva dni v roke in da ne rabiš pazit na gume :grim Pa še hint: če so gor mišelinke moraš prednje fajn ogret za pravi grip, če je Toyo gor je pa itak rock'n'roll , samo trošijo se fejst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Močno dvomim, da bojo še kaj migali. Prejšnji teden so bili KTMjevci pri meni na auditu(zadnja švinga za EXC)in pravijo, da bi radi čimprej pozabili vse skup. Na x bowu pušnili knjigovodskih 16Mio€ (dejansko še več),sicer projekt uradno še ni ustavljen, kot pravi šef: just to keep the staff bussy... komercialno je pa za njih to največji fiasko kadarkoli...fajn pa je dobit ga za kaka dva dni v roke in da ne rabiš pazit na gume Pa še hint: če so gor mišelinke moraš prednje fajn ogret za pravi grip, če je Toyo gor je pa itak rock'n'roll , samo trošijo se fejst. no pač imava različne informacije. očitno dela to podjetje pač zalogo za rezervne dele drugace pa upam da se ta teden sprobamo za vikend, da vidimo občutke suhi in Gregc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 no pač imava različne informacije. očitno dela to podjetje pač zalogo za rezervne dele drugace pa upam da se ta teden sprobamo za vikend, da vidimo občutke dobro se imej ...ja fouš sm ti tudi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 v ktm trgovini v Graz-u si ga lahk izposodiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 v ktm trgovini v Graz-u si ga lahk izposodiš gremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se