Alla Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Kolega, amaterski fotograf, išče dekleta za poziranje v studiu za ta vikend (sobota in nedelja - po dogovoru). Studio je v Cerknici, prevoz iz Ljubljane je organiziran. Fotografa bosta 2 in sicer kolega, drugi pa je lastnik studia. Trenutno ne iščeta modelov za akt, če pa je katera dovolj pogumna tudi za kaj takega, se bosta prav rada pogovorila tudi o tej možnosti. Oba sta hobi fotografa, nekomercialna uporaba fotografij, razen mogoče na kakšni razstavi. V primeru akt fotografij je dogovor o objavi slik med fotografom in modelom individualen. Za več informacij se lahko obrnete na mene, pa vam bom posredovala e-mail fotografa. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 u to je pa čist bliz sam 7km stran itak boste šli skoz Rakek pa se lahk na kofe najavte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 u to je pa čist bliz sam 7km stran itak boste šli skoz Rakek pa se lahk na kofe najavte (Sanda bi se rada pofotkala? :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 ¸hehe veš de prej pofu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 ¸hehe veš de prej pofu.... Ja, kaj pa drucga ja za pričakovat. Še Fičo bi biw vesel tega...Heh. B) Bi te spet uvrstil mad najbolj duhovite Motomarsovke. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 to pa sahurnu .) lahka njemu k uživa sedaj nekje daleč stran na motorju,naj mu bo sreča vedno zravn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 A lahko pridemo gledat??? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2006 Gledat kaj? Saj se ni še nobena javila za poziranje. Zaenkrat OBLEČENO poziranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Saj se ni še nobena javila za poziranje. Javljale so se, ampak niso prišle skozi kvalifikacije. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 slike bodo potem na MS-u gor ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Javljale so se, ampak niso prišle skozi kvalifikacije. :P Si ti v komisiji na teh kvalifikacijah :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Jest mam tud fotoaparatek :naughty: pa se v Cerknico ne bo treba :huh: A je kej interesa? P.S. Alla kaksne perverznjake imas to za prijatelje. A si ne zna sam babe zrihtat. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2006 Seveda, da si jih znajo. Samo zakaj ne bi prošnje še tudle objavila. V bistvu sem pa res trapasta......ko vendar vem, da je večina motosveta samo glasnega, za akcijo je pa bolj malo kdo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 za akcijo je pa bolj malo kdo. :whistle: Jaz sem vedno za akcijo! :grim Kaj če si dam lasuljo gor, me bota vzela za model? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2006 Ma, te jaz vzamem za model. Ne boš rabil lasulje. Rabim en model za akt fotografijo študirat. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Ma, te jaz vzamem za model. Ne boš rabil lasulje. Rabim en model za akt fotografijo študirat. B) Z lahkoto, ti samo povej. .) Čuj, pa bi mi lahko potem nardila en koledar? Takega v stilu Sebastian koledarja mislim. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2006 Hm, težka bo. Ker ne vem kaki koledar ma Sebastjan. Ampak, .....pridi in mi pokaži ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Z lahkoto, ti samo povej. .) Čuj, pa bi mi lahko potem nardila en koledar? Takega v stilu Sebastian koledarja mislim. :P Sam da bo Čak gor :xx: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Ma, te jaz vzamem za model. Ne boš rabil lasulje. Rabim en model za akt fotografijo študirat. B) Za vsako liho prestopno leto dam na zlorabo truplo. :D :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 ... Rabim en model za akt fotografijo študirat. B) Lahko pridem jaz, če maš širokokotni objektiv. Saj veš, moj sexualni žulj je precej velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 .....pridi in mi pokaži ;) Ti bom pokazal ja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 kak je govora o zenskah je ze ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Ma, te jaz vzamem za model. Ne boš rabil lasulje. Rabim en model za akt fotografijo študirat. B) Evo me.....evo me....... A pridem v ožji izbor :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se