Lowrenc Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Ali kdo od vas riše s tem programom poklicno(za hobi itaq nihče ne, ker je pretežak... )? Letos sem se začel ukvarjati s tem in ga resneje uporabljati(pač, strojnik), pa je zelo široka stvar tole vse skupaj... Sem pa tja rabim kakšno pomoč-vprašam sodelavca al pa preberem v tejle knjigci. Je pa #1 za začetnike!! Če bo skrajna nuja bom šou pa na Motosvet :OK: Zanima pa me še nekaj... Enkat dolgo nazaj sem zasledil nekej na Motosvetu eno nagradno igro za 3D modeliranje motociklov... Bila je to neka tuja nagradna igra, ko si na forumu odpru svojo temo in si v njej poročal kako kaj napreduje delo. :hmm: Na MS forumu nisem nič najdu :cry: Če kdo kaj ve(oz. se spovne kaj) o tem? Hvala
Lowrenc Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Sem že najdu!! :OK: Internetna stran še živi... klik Popravljeno December 13, 2006. Popravil Lowrenc
maxf1 Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Ali kdo od vas riše s tem programom poklicno(za hobi itaq nihče ne, ker je pretežak... )? Letos sem se začel ukvarjati s tem in ga resneje uporabljati(pač, strojnik), pa je zelo široka stvar tole vse skupaj... Sem pa tja rabim kakšno pomoč-vprašam sodelavca al pa preberem v tejle knjigci. To knjigo imam tudi v PDF. :surrender:
TITO Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Jap...pri nas delamo z pro engi., pro stall, inventor in acad..če imaste kaj vprašanj kar na plano.. Več glav več zelja !
JeRn3j Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 tud jst jo mam s partisa potegneno. Če rabi kdo nej samo pove :)
Lowrenc Objavljeno Januar 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) @maxf1: Tale knjiga je res super-preverjeno :worship: Drugače pa-se modelira, se modelira! :P Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil Lowrenc
LooLekSLO Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 tud jst jo mam s partisa potegneno. Če rabi kdo nej samo pove :) Tudi jaz imam 1.6 GB različico (WF4) iz "trrgovine" pa me zanima kako zadevo usposobit (lahko kar na PM).
JeRn3j Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 (popravljeno) to mam tud jst pa še nism usposobu... najprej vem da prvi cd mountaš na PowerISO virtual drive manager, nato pa maš tam nekje v mapcah setup, da zadevo poženeš, inštaliraš in nato ko pride menjava cd ja isto nardiš... unmountaš 2 in še pol 3 cd... res pa je da jst tud nism uspeu crackat te zadeve, ker je dokaj zakomplicirano, res pa da se nism ful poglobu... morm pogledat, drgač pa preber NFO, preber komentarje mal po goglaj... bi se dalo zrihtat sigurno :) Popravljeno Januar 11, 2009. Popravil JeRn3j
LooLekSLO Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 to mam tud jst pa še nism usposobu... najprej vem da prvi cd mountaš na PowerISO virtual drive manager, nato pa maš tam nekje v mapcah setup, da zadevo poženeš, inštaliraš in nato ko pride menjava cd ja isto nardiš... unmountaš 2 in še pol 3 cd... res pa je da jst tud nism uspeu crackat te zadeve, ker je dokaj zakomplicirano, res pa da se nism ful poglobu... morm pogledat, drgač pa preber NFO, preber komentarje mal po goglaj... bi se dalo zrihtat sigurno :) Pa to sem že enkrat usposobil pa se mi je nato sesul računalnik, sedaj pa več ne vem kako narediti. Vem, da moreš delati z beležnico in vpisati notri neke številke. Vendar mi te licence ne zagrabi več :S
salo Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 vpisati moraš host id, ki se ti izpiše ko zaženeš proe
Lowrenc Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Obstaja tudi ena stran, kjer se da kar nekaj zadev izvedet, če so problemi. www.proefaq.com
dj_runner Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 kaj pa wildfire 3.0 zna kdo naret da deluje? ker meni nikak ne uspe :headbang: :headbang:
salo Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 poskušaj slediti postopku, ki je opisan v .txt fajlu (v ptc.dat moraš vpisati ime računalnika in host id) če si ga skopiral na disk je velika verjetnost, da ti je antivirus zbrisal enega od krek fajlov README.TXT
Hornet Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Kolega se ja začel igrat s SolidWorks pa mu kar ratuje.
traktor Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 zanima me kje se da "kupiti" to knjigo v pdf obliki? da bo učenje malo lažje :)
salo Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Kolega se ja začel igrat s SolidWorks pa mu kar ratuje. SolidWorks ima odličen help in je tudi uporabniku prijazen program, kar za proe ne morem trditi
maxf1 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Za SW 2007 obstojajo video lekcije in knjiga (pdf). Tako, da če se hoče kdo naučit. Vaja dela mojstra, če ne vadiš ti nobena pomoč ne koristi.)
gregor46 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Pozdravljeni, kakšen kandidat ki obvlada Pro/E - Mechanica??? NUJNO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se