Gregs Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Alo! Za tiste bolj pravniške duše: a morajo imeti vsa podjetja akt o varovanju podatkov ali ne? In ali morajo imeti podjetja, ki imajo imena strank samo na računih in z njimi ne obdelujejo podatkov, prav tako imeti akt o varnosti? Danke in finke... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 zanimivo vprašanje, sem imel namen to že preverit pa nihče od kolegov nima pojma o tem, niti tisti v velikih firmah kaj šele mi mali. spet mi smrdi po tem, da bom moral nekomu plačat par deset tisočakov da mi po pošti potrdi mojo ustreznost samo zato ker ima on koncesijo za presojanje :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Počakaj moment... bom povprašal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) vsa podjetja, ki obdelujejo osebne podatke.. "obdelava" in "osebni podatek" sta pa v zakonu takooo na sploošno opisana, da to zajema ama baš sve, kar si zamisliš (ja, tudi navedba na računu, ki ga imaš verjetno nekje v arhivu) vidim, da je tudi tebe zajel val inšpekcij Informacijskega pooblaščenca, ki se je začel tam nekje oktobra.. :D Popravljeno December 15, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se