stuhec Objavljeno November 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2007 je kaj govora o letosnjem zakljucku, kot vsako leto je kaksna tema ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2007 letos se bo kej dogajalo se v CE in v MB kdo ima to ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2008 obstaja kaki dober zemljevid madžarske na netu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2008 kje je tema NADELJEVANJE POVEDI v KR' NEKI ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 kje je tema NADELJEVANJE POVEDI v KR' NEKI ???? uzela jo magla...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 uzela jo magla...... ...a magla svuda oko nas :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2008 uzela jo magla...... magla je ni za to obstaja človek, kdo ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Ampak tale tema mi je pa čisti nadrealizem. :worship: krava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 kje je tema NADELJEVANJE POVEDI v KR' NEKI ???? prestavljena je >>>-------------------------------------------> tukaj :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 prestavljena je >>>-------------------------------------------> tukaj :rolleyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 kje so drsniki ali crasch padci ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2011 zakaj gosi pri skupinskem letu letiju v obliki dveh črt ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2011 zakaj gosi pri skupinskem letu letiju v obliki dveh črt ? nobeden nima pojma ? čudoviti ste ImenitnaPriložnost, hilton, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 nobeden nima pojma ? čudoviti ste Internet je ena čudovita stvar, kjer se najde veliko odgovorov. Malo pobrskaj. Stric Google ve vse, nekaj pa (v slovenščini) najdeš tudi na www.svarog.org Če le lenoba ni prehuda :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Internet je ena čudovita stvar, kjer se najde veliko odgovorov. Malo pobrskaj. Stric Google ve vse, nekaj pa (v slovenščini) najdeš tudi na www.svarog.org Če le lenoba ni prehuda :closedeyes: alla glede na to da si ti ze guglala bi mu lahko pripelipa odgovor ali se mogoce motim, ce si se ze s to tematiko ukvarjala lp h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 vem, da ptice pri tem porabijo manj energije, ne znam pa trenutno cele dizertacije na to temo spisat. Če ga zadeva zanima, ne bo porabil več kot 5 minut, da bo na svetovnem spletu našel povsem dovolj informacij za potešitev radovednosti. Malce me pa nervira ultra lenoba folka, ki mislijo, da morajo dobit vse servirano na pladnju. Meni osebno izpadejo ne samo leni, temveč tudi butasti. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 zakaj gosi pri skupinskem letu letiju v obliki dveh črt ? o goskah vem samo to: "Bolje soko u ruci nego guska u krevetu." sayo, maus, lasagna in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 28, 2011 Deli Objavljeno Januar 28, 2011 "Bolje soko u ruci nego guska u krevetu." Všeč mi je :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 26, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2011 (popravljeno) vem, da ptice pri tem porabijo manj energije, ne znam pa trenutno cele dizertacije na to temo spisat. Če ga zadeva zanima, ne bo porabil več kot 5 minut, da bo na svetovnem spletu našel povsem dovolj informacij za potešitev radovednosti. Malce me pa nervira ultra lenoba folka, ki mislijo, da morajo dobit vse servirano na pladnju. Meni osebno izpadejo ne samo leni, temveč tudi butasti. :closedeyes: mislil sem, če kdo kaj takega ve brez neta, če mal logike uporabiš ne rabiš neta sam zdaj ne vem kam zdej to spada : len butast :naughty: :yawn: Popravljeno Maj 26, 2011. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 26, 2011 Deli Objavljeno Maj 26, 2011 No, jaz sem si ta podatek zapomnila iz srednje šole. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 26, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2011 No, jaz sem si ta podatek zapomnila iz srednje šole. :closedeyes: lepo mene pa ja zanimalo kaj nekdo misli, keri nima neta in mal razmišlja zato sem tu to napisal Racer 123 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 26, 2011 Deli Objavljeno Maj 26, 2011 nobeden nima pojma ? čudoviti ste to pa ja vsak ve iz glave ... zaradi aerodinamike. anja37 in Racer 123 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 Zakaj je Bozon ''božji delec'' ??? Racer 123, DESIM in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 Zakaj je Bozon ''božji delec'' ??? Ker morajo nekateri pač vsepovsod zraven vtaknit to imaginarno bitje. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 Zakaj je Bozon ''božji delec'' ??? Ne bi vedu, še hvala Bogu, da sem Ateist. anja37, Racer 123 in v3sn4 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se