Dare1 Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 Ker morajo nekateri pač vsepovsod zraven vtaknit to imaginarno bitje. :closedeyes: Kaj lahko definiramo pod bitje in kako Bog paše v ta kontekst? DAMI34, DESIM, Racer 123 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 OK, imaginarna reč. Nekaj izmišljenega, kar ne obstaja. Tako kot am....gozdne vile, pa angeljčki, pa ostala izmišljena svojat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 Trditev brez dokazov. A lahko od rojstva slepemu opišeš barve? iom, DAMI34, ImenitnaPriložnost in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
babilon Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 lepo mene pa ja zanimalo kaj nekdo misli, keri nima neta in mal razmišlja zato sem tu to napisal ????? nima neta. Ta ne bo tukaj razmišljal ker tega vprašanja ne more videti. Racer 123 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 (popravljeno) Trditev brez dokazov. A lahko od rojstva slepemu opišeš barve? Ni lahko, je pa možno. Popravljeno Maj 27, 2011. Popravil JustinBieber Racer 123 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 28, 2011 Deli Objavljeno Maj 28, 2011 ????? nima neta. Ta ne bo tukaj razmišljal ker tega vprašanja ne more videti. lahko gre v cyber caffe... Racer 123 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 (popravljeno) ...ko nekdo ,ki prodaja motor napiše ..PRODAM KER SEM DOBIL OTROKA....totalna bedarija ..pa kaj ma to veze če dobi otroka ....pač veliko jih zasledim da tko napiše ...nekako mi ne gre v račun ta izjava...no ne da sem pikolovski.. ampak res ....recimo takle mudel..http://preview.tinyurl.com/3pt4f6s Popravljeno Junij 2, 2011. Popravil DESIM Alla, anja37, Racer 123 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 ...ko nekdo ,ki prodaja motor napiše ..PRODAM KER SEM DOBIL OTROKA....totalna bedarija ..pa kaj ma to veze če dobi otroka ....pač veliko jih zasledim da tko napiše ...nekako mi ne gre v račun ta izjava...no ne da sem pikolovski.. ampak res ....recimo takle mudel..http://preview.tinyurl.com/3pt4f6s Ko dobiš otroka skušaš zmanjšati tveganja, da boš lahko skrbel zanj. Prav tako otrok predstavlja strošek. Kakšnega imej, pa ti bo jasno :naughty: DESIM, Alla, Racer 123 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 Kaj pomeni ''ljubiteljsko vožen motocikel'' v oglasih. A to pomeni da tistega čoperja ni uporabljal za dirke?? Racer 123, SCORPIONS in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 Predvsem je to, da te skrbi, da se ti bi kaj naredlo na motorju in da ne boš mogel skrbeti za otroka! In ja, otroci so v današnjih časih veeeeeeeeeeeeelik strošek... Na žalost! Racer 123, DESIM in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 Kaj pomeni ''ljubiteljsko vožen motocikel'' v oglasih. A to pomeni da tistega čoperja ni uporabljal za dirke?? Jst bom napisal, ko bom prodajal, da je ljubiteljsko vožena...tu pa zatu ker jo mam rad, lubico Dare1 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 Zgleda jo nimaš rad ker jo boš prodau DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 (popravljeno) Zgleda jo nimaš rad ker jo boš prodau Ali pa jo ima tako nesebično rad, da ji želi boljšega lastnika. Popravljeno Junij 6, 2011. Popravil Dare1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Ali pa jo ima tako nesebično rad, da ji želi boljšega lastnika. To pa res, kr jo bom ženi prodal...dve bejbe...uwauuu...ena na drugi...2xuwauuu... Dare1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 8, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2011 je kdo, ki bi lahk v nedeljo do ponedeljka posodu kako čelado ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 12, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2013 (popravljeno) Dober biznis : m power network Popravljeno Julij 12, 2013. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2013 EMPOWER NETWORK je kak s izkusnjami o tem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 ...... stuhec jest vem sam za EUROPARK... :unsure: :lol: ....pa še ta je u MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se