Brdaus Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Kar nekaj delavcev strojnega faksa.... vsi si zaslužijo prvo mesto :grim :grim pod tole se tut jest podpišem... čeprav imam v mislih samo eno osebo (ki je BTW potrjen butl) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 (popravljeno) saj vem, da mi ne boš zameril, ampak po pogovoru danes s tabo, sem se odločila, da zapišem semkaj noter, da je tekmovanje z odliko vrste magna cum laude zaključil naš dragi Kruse čestitam :SS Popravljeno December 18, 2006. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno December 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 26, 2006 mogoče bi morali povprašat z mnenje tudi dr. ruglja :D najbrž bi nam kr lep čas našteval kandidate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 definitivno predsednik drnovšek...kar se dogaja okol ciganov in njegove alternative in bla bla... sramota za državo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Lažnivi JJ :BUA: :BUA: :BUA: Aja, pa še PODLEGA Pavla s Tržiča sem pozabu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 jaz tut glasujem za drnovška (brezglavo zapravlja davkoplačevalski denar za svoje čudne ideje, mi pa od tega nimamo nič). LP :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 preveč idiotiv je :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 preveč idiotiv je :yes: Ja,konkurenca je kar huda! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Kot prvega bi dal Bručana s svojim načrtom za večjo rodnost (in svojimi ostalimi ''modrostmi). Potem je pa tu še naš ljubljeni vodja s svojimi Darfurci in cigani. To je le vrh cepcev na vrhu... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Kot prvega bi dal Bručana s svojim načrtom za večjo rodnost (in svojimi ostalimi ''modrostmi). Potem je pa tu še naš ljubljeni vodja s svojimi Darfurci in cigani. To je le vrh cepcev na vrhu... :BUA: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Kot prvega bi dal Bručana s svojim načrtom za večjo rodnost (in svojimi ostalimi ''modrostmi). Potem je pa tu še naš ljubljeni vodja s svojimi Darfurci in cigani. To je le vrh cepcev na vrhu... :BUA: Kakšen načrt pa ima Bručan za večjo rodnost....in kaj je še modroval? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Jaz glasujem za Damjana Murka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Jaz glasujem za Damjana Murka .) Se opravičujem za mojo nevednost, ampak a ni to en policaj,ki se gre nekega pevca al nekaj podobnega? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 (popravljeno) Se opravičujem za mojo nevednost, ampak a ni to en policaj,ki se gre nekega pevca al nekaj podobnega? :hmm: Naj bi bil pevec ja ( "štajerski slavček" ). Drugače pa en navaden peder : KLIK Za idiota leta sem si pa ga izbral zaradi njegovih izjav. Je kdo mogoče zdaj pred kratkim gledal preverjeno? Če ste, pol ste se najbrž tudi do solz nasmejali =) Popravljeno December 30, 2006. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Jaz glasujem za Damjana Murka .) ta je pa res idiot pa še kej zravn :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Se opravičujem za mojo nevednost, ampak a ni to en policaj,ki se gre nekega pevca al nekaj podobnega? :hmm: nazadnje je bil vratar v študentskem domu na lentu :grim preverjeno, ga sama vidla :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Dandanes se je težko odločiti. Konkurenca je enostavno prehuda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 (popravljeno) Pri meni si prvo mesto delijo Drni, Bručko, Hanži in Drobnič. Kljub vsem plusom (ki jih je malo ali nič) in minusom, je rezultat neodločen. :OK: Popravljeno December 30, 2006. Popravil master 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Absolutni zmagovalec je.......Janez Drnovšek. Iskrene čestitke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 RUPEL in njegova krava META zaradi brezglavega zapravljanja davkoplačevalskega denarja :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Tudi Sašo Peče bi lahko tekmoval v tej kategoriji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Pavle Rupar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 moj sosed :BUA: :angry: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 poleg drnovška...peče, definitivno hanžek...pa tud janša se je nekej čudno začeu obnašat :hmm: mama idiotov je vedno noseča :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Bolj kot ne vsi, ki so tukaj notri kaj napisali (mene danes lahko štejete zraven). Idiots, takes one to know one. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se