amise Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 zanima me vaš top 10 dirkačev v celi zgodovini f1 in sicer vem da je vsak dirkač imel svoje obdobje pa vendar poskusite... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 1.senna 2.prost 3.schumacher 4.villeneuve 5.hakinnen 6.alesi 7.patrese 8....ostali mi niso bili več tako pri srce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anze89 Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 vsa zgodovina je preširoko obdobje, mnoga imena so pozabljena, razmere so se popolnoma spremenile... tako da tu je lestvica zadnjih 20 let: 1.Schumacher 2.Senna 3.Prost ---------- 4.Mansell 5.Piquet 6.Hakkinen ---------- 7.Alesi 8.Berger 9.Hill *težko je določiti točno mesto nekemu dirkaču, veliko lažje bi jih bilo razvrstiti v kategorije, zato so med nekaterimi mesti črtice, dirkače znotraj teh črtic bi lahko razvrstili v poljubnem vrstnem redu, ker je nemogoče reči kdo od njih je bil boljši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Po mojem mnenju: 1.schumacher 2.senna 3.mansell 4.stewart 5.cevert 6.gilles villeneuve 7.peterson 8.lauda Seveda je težko primerjat ker je bilo včasih težje voziti F1 kot zdaj ampak vseeno, tako nekako zgleda moj razpored ;) Popravljeno December 20, 2006. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se