C4V4L13R Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 kaj se je pa tle zgodl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 kaj se je pa tle zgodl? ja, avto je na streho obrnalo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 mal zapihalo a :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Maj 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Kolikor jaz razumem je tip vozil za tvojim fotrom, ki se ni umaknil. Tipson je popizdil, ker se mu ni več dalo vozit za njim (mate katalizator? :hmm: ) (jaz vozim avto letnika, ki jih takrat še niso meli. :ninja: :P ) Pol se je pa ata odloču zapelat desno, ker mu ni bilo več zanimivo, da je najhitrejši, pa je zahaklal audijevca. Noben se ni ustavil ker sta oba zajebala in to vesta. :grrr Aja, mene ni v nobenem zapisniku omenjene vmes? Trula višnja golf? Ki je prehiteval omenjena? :ninja: :surrender: :grim Sicer nevem,če se ni hotel umaknit,ker moj foter,če je potrebno se umakne brez problema.Ja vozil je na prehitevalnem in prehiteval folk samo ko se je želel postavit nazaj na svoj pas ker je imel namen z avtoceste pol zavit desno je ruknu v tistega audija ker se je tisti audi ki je vozil za njim na prehitevalnem pasu postavil prej na svoj pas in moj foter ga ni videl.Oba sta kriva.Se strinjam.Je pa moj foter ustavil ampak tisti je pa spi*dil.Zakaj je pa tisti z audijem spi*dil in pol ga pa prijavil je pa vprašanje.Najbolj logičen odgovor se mi zdi da tisti obrito glavec nima čiste dolgove s policijo in najlažje je spi*dit in prijavit in celotno krivdo dat na mojega fotra in tako je tudi naredil.Za mojega fotra pa lahko rečem da ni imel nikoli nobenih problemou s policijo samo na radar so večkrat ujeli ker njega večno je*e hitrost in to je tudi vse. Samo pitaj boga kaj se je tisti z obrito glavo zmislil ko je mojega fotra prijavu na policijo. Samo na koncu bo pa tisti z audijem naje*al.... :grim Ima moj foter svojega osebnega advokata ki je biuši policaj pa še dobra kolega sta in kot advokat je močen ko swina tako da točno ve kako mora ravnati z takšnimi obrito glavci... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 :? Zmagovalec 22.5.2007 :? Ampak... kako? :hmm: umetnik :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ... živim ljudem se vse pripeti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Ne bom nove teme odpiral, bom kar tle se spljuval. Vozim domov po avtocesti iz LJUBLJANE, odsek takoj za cestninsko postajo LOG v smer KOPER. Hitrost vožnje 60km/h (omejitev 80) na delu kjer potekajo gradbena dela in je cesta v dveh pasovih proti KP in en pas proti LJ. Vse je na isti trasi. Ločeno s tistimi kurčevimi bloki po sredini. Nakar naletim na tisti kurčev stožec direkt pred avtom. Cel meter in še kak cm je bil na vozišču. Umaknu sem se kolikor se je dalo, žlajfal ko pajaco in se tolk izmaknu, da SEM PREBIL SAMO GUMO IN ZVIL FELTNO. Ostalo je hvala bogu celo. Popolnoma umaknt se nisem upal k je bil na moji desni šlepar vštric. Po dogodku, kličem policijo, pride stvar pogledat (ta cajt je prese s cestne službe že popravil količek), si zapišejo, malodane mi dajo še kazen. Vse to je videl tudi gospod, ki je vozil za mano in vse videl. Se je tudi ustavu in povedal policiji kaj in kako je bilo... Zanima me: če grem do odvetnika, se bo dalo tolk sprcat, da mi dars vrne nastalo škodo ali se lahko požvižgam pod nosom. Ima kdo že podobne izkušnje in kako naprej... aja, zakaj se prcam in ne požrem vsega skupi. Ker taka guma je 220€ in feltna tudi tam blizu 300 :wacko: in zaradi malomarnosti drugih js ne bom dajal. Popravljeno September 27, 2007. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Če je bil narejen policiski zapisnik in v njem tako piše kot si ti navedel mislim da ti je dars dolžan povrniti škodo pravzaprav imajo vse zavarovano!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se