alezzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 če bo pa dež pa mislem da mclarnovca ne bosta prva to je moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 zdele gledam na ORF1, in je steza suha pa sonce je. čeprou se vid ene par "nevarnih" oblakov za kšno plohco :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 upam da bo dež da se bo vsaj kaj dogajal :naughty: ,če ne bomo pa spal zraven :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 se je že začel :yea1: sam deža verjetn ne bo :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 dolg cajt... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 skratka, upejmo na ZANIMIVO dirko polno preobratov :D Super ZANIMIVA dirka.... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Super duper odlična fenomenalna dirka,mclarni pojedl konkurenco v nulo! :worship: :krneki: A je kdo omenu Ferrarija? :kva2: :zzz: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) Brezvezna dirka, spet Fonzek zmagu :headbang: :headbang: Upam, da ga čimprej Hamilton pelje scat :naughty: Ferrari pa brez Šumija leze navzdol. "Superzvezdnik" Raikkonnen bo hitr odžvižgu svojo slavo pri Ferrariju. Edino Massa zdej nekako rešuje Ferrari. Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 doug cajt :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prcko Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Tud bolše dirke sem že gledu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Super ZANIMIVA dirka.... :krneki: :krneki: :krneki: jah.. upal smo da bo zanimiva. dobil smo pa ravno nasprotno :BUA: še dežja ni blo nč.. razn Ališič se je dru na cajte k so prehteval zaostale za krog.. toj blo pa tut vse :) uglavnm.. brezvezna dirka čeprou čestitke mclarnu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) Tako brezvezna dirka v Monacu še ni bila. Niti enega prehitevanja na progi, nobenega poštenega kreša, nobenega varnostnega avtomobila... pa še Ferdo Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 res dolgočasna dirka :zzz: ampak mclarnovca sta pa razred zase ta trenutek :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 dobr da sm sam štart pa zaključek gledu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Uf res dolgcajt od dirke čeprav mi je na vsake tolk hamilton mal vzdignu utrip ko se je po 3,4 sec na krog začel približevat alonsu...joj da bi ga stresu bumbarja španskega...no ja pa naslednič :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Uf res dolgcajt od dirke čeprav mi je na vsake tolk hamilton mal vzdignu utrip ko se je po 3,4 sec na krog začel približevat alonsu...joj da bi ga stresu bumbarja španskega...no ja pa naslednič :devil: nisem pristaš fonzija ampak morem priznat da je dobr vozu sploh čez šikano je ene parkrat na počez usekal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 nisem pristaš fonzija ampak morem priznat da je dobr vozu sploh čez šikano je ene parkrat na počez usekal sem istega mnenja :) ene parkrat je šu kr fajn skoz. enkrat je to še Hamiltonu ratal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Dolgčas :krneki: PS. Hočmo nazaj kombinacijo Schumi Massa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 PS. Hočmo nazaj kombinacijo Schumi Massa se strinjam. ampak se to žal ne bo zgodilo :glare: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) dobr da sm sam štart pa zaključek gledu :krneki: Vmes si pa eno od dremal, kot jaz. Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil Klajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Že dalj časa sem sumil, da Raykonen ni nevem kaj dirkač, nakar so se mi sumi letos potrdili. Za lansko sezono sem rekel, da ga j... kvaliteta materiala. Pa se lepo vidi, da vozi kakršen ima dan, kako mu paše. Totalno neprofesionalno, potem pa bi se rad še nekaj hvalil. Mene osebno je razočaral. Druga zgodba je angleški ˝nigro˝, samo se bojim, da ga bo minilo, če se bo enkrat zaletel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :yawn: :zzz: :yawn: In to bi naj bla d dirka sezone? :slap: Ne hvala, Monte Carlo. :BUA: Čestitke srebrnim. :worship: Na srečo se počasi prebuja tudi Renault. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Že dalj časa sem sumil, da Raykonen ni nevem kaj dirkač, nakar so se mi sumi letos potrdili. Za lansko sezono sem rekel, da ga j... kvaliteta materiala. Pa se lepo vidi, da vozi kakršen ima dan, kako mu paše. Totalno neprofesionalno, potem pa bi se rad še nekaj hvalil. Mene osebno je razočaral. Druga zgodba je angleški ˝nigro˝, samo se bojim, da ga bo minilo, če se bo enkrat zaletel... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :lol: E, se mi ne da pravilno pisat. Drugače pa, veliko bolše se :lol: , kot pa :xx: . Včerajšna je bla zopet dolgočasna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :yawn: :zzz: :yawn: In to bi naj bla d dirka sezone? :slap: Ne hvala, Monte Carlo. :BUA: in še ena taka bo Valencija :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se