Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

zdele gledam na ORF1, in je steza suha pa sonce je. čeprou se vid ene par "nevarnih" oblakov za kšno plohco :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

skratka, upejmo na ZANIMIVO dirko polno preobratov :D

Super ZANIMIVA dirka.... :krneki: :krneki: :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super duper odlična fenomenalna dirka,mclarni pojedl konkurenco v nulo! :worship: :krneki:

A je kdo omenu Ferrarija? :kva2: :zzz: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brezvezna dirka, spet Fonzek zmagu :headbang: :headbang:

Upam, da ga čimprej Hamilton pelje scat :naughty:

Ferrari pa brez Šumija leze navzdol. "Superzvezdnik" Raikkonnen bo hitr odžvižgu svojo slavo pri Ferrariju. Edino Massa zdej nekako rešuje Ferrari.

Popravljeno . Popravil Jure007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super ZANIMIVA dirka.... :krneki: :krneki: :krneki:

jah.. upal smo da bo zanimiva. dobil smo pa ravno nasprotno :BUA:

še dežja ni blo nč.. razn Ališič se je dru na cajte k so prehteval zaostale za krog.. toj blo pa tut vse :)

uglavnm.. brezvezna dirka

čeprou čestitke mclarnu..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako brezvezna dirka v Monacu še ni bila. Niti enega prehitevanja na progi, nobenega poštenega kreša, nobenega varnostnega avtomobila... pa še Ferdo vomit-smiley-31.gif

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf res dolgcajt od dirke čeprav mi je na vsake tolk hamilton mal vzdignu utrip ko se je po 3,4 sec na krog začel približevat alonsu...joj da bi ga stresu bumbarja španskega...no ja pa naslednič :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf res dolgcajt od dirke čeprav mi je na vsake tolk hamilton mal vzdignu utrip ko se je po 3,4 sec na krog začel približevat alonsu...joj da bi ga stresu bumbarja španskega...no ja pa naslednič :devil:

nisem pristaš fonzija ampak morem priznat da je dobr vozu sploh čez šikano je ene parkrat na počez usekal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nisem pristaš fonzija ampak morem priznat da je dobr vozu sploh čez šikano je ene parkrat na počez usekal

sem istega mnenja :) ene parkrat je šu kr fajn skoz. enkrat je to še Hamiltonu ratal :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dolgčas :krneki:

PS. Hočmo nazaj kombinacijo Schumi Massa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS. Hočmo nazaj kombinacijo Schumi Massa

se strinjam. ampak se to žal ne bo zgodilo :glare: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobr da sm sam štart pa zaključek gledu :krneki:

Vmes si pa eno od dremal, kot jaz.

Popravljeno . Popravil Klajba
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že dalj časa sem sumil, da Raykonen ni nevem kaj dirkač, nakar so se mi sumi letos potrdili. Za lansko sezono sem rekel, da ga j... kvaliteta materiala. Pa se lepo vidi, da vozi kakršen ima dan, kako mu paše. Totalno neprofesionalno, potem pa bi se rad še nekaj hvalil. Mene osebno je razočaral. Druga zgodba je angleški ˝nigro˝, samo se bojim, da ga bo minilo, če se bo enkrat zaletel...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:yawn: :zzz: :yawn:

In to bi naj bla d dirka sezone? :slap: Ne hvala, Monte Carlo. :BUA:

Čestitke srebrnim. :worship: Na srečo se počasi prebuja tudi Renault. :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že dalj časa sem sumil, da Raykonen ni nevem kaj dirkač, nakar so se mi sumi letos potrdili. Za lansko sezono sem rekel, da ga j... kvaliteta materiala. Pa se lepo vidi, da vozi kakršen ima dan, kako mu paše. Totalno neprofesionalno, potem pa bi se rad še nekaj hvalil. Mene osebno je razočaral. Druga zgodba je angleški ˝nigro˝, samo se bojim, da ga bo minilo, če se bo enkrat zaletel...

:lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol:

E, se mi ne da pravilno pisat. Drugače pa, veliko bolše se :lol: , kot pa :xx: . Včerajšna je bla zopet dolgočasna

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!