Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

Najbolj zanimivo bi blo da jim komplet elektronko ukinejo v avtu pa eno roko na šaltkeber prlimajo pa da ga vidmo junaka...čeprov jst sm še zmer za mal močnejše avte ki delajo PSSSSSSSSSSSSSSSSS ko rukneš eno viši :kva2: :devil: :yea1:

:worship:

ja sej...sej še mal, pa bo že gas dajalo in bremzalo vse samo...to skor ni več dirkanje...sploh nimaš občutka, da voziš avto po moje... :unsure:

Še malo pa bodo iz boksov vozili... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Jure007...Seveda lahko.

Glede na to, da si že 3x pisal na POPtv, sem samo mislil, da imaš kaj posebnega za bregom. ;)

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer pa se je Eklstoun že oglasil, da zahteva strogo kazen za McLaren. Finančna kazen naj ne bi bila dovolj, prej izključitev iz prvenstva. :eek:

Japajade :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Jure007...Seveda lahko.

Glede na to, da si že 3x pisal na POPtv, sem samo mislil, da imaš kaj posebnega za bregom. ;)

Ne ne, 3x pa zaradi tega, ker niso niti toliko, da bi me poslali vsaj v PM in ne zaradi drugega. Lahko bi vsaj napisali naj jim ne težim, če že drugega ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Japajade :rolleyes:

Saj veš, da Bernie vedno pretirava. Jasno, da ne bodo nikor izključili iz prvenstva, lahko pa bi moštvu McLaren odvzeli točke iz Monaka ali cele sezone, dirkačema bi točke seveda ostale.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

McLaren ne bo kaznovan

Ljubljana | 30.5.2007 | A.Z.

Mednarodna avtomobilistična zveza FIA je moštvu McLaren izrekla oprostilno mnenje v zvezi z dirko v Monaku.

McLaren je uspel prepričati odgovorne pri FIA, (Foto: Reuters) Mednarodna avtomobilistična zveza FIA je, po pričakovanjih večine udeležencev karavane formule 1, moštvu McLaren izrekla oprostilno mnenje v zvezi z dirko v Monaku. Vodja moštva Ron Dennis je namreč že pred dirko obema dirkačema ukazal, da po prvih postankih v boksih velja pravilo nenapadanja, da ne bi po nepotrebne ogrožala dvojne zmage srebrnih.

Lewis Hamilton je bil razumljivo manj vesel drugega mesta na dirki, a več kot očitno je, da vodstvo moštva dirkačema ni ukazalo zamenjavo mest. Angleški mediji so se razpisali o »zaroti«, ki naj bi jo proti Hamiltonu skovali pri McLarnu (čeprav to ni najbolj logična razlaga, saj je Hamilton varovanec McLarna že od časov dirk v kartingu dalje).

Vodja moštva Renault Flavio Briatore je jezen (Foto: Reuters) Alonso je imel namreč na začetku dirke za pet krogov manj goriva, Hamilton pa je moral na prvi postanek že po treh dodatnih krogih in si tako ni uspel privoziti dovolj prednosti, da bi po postanku prišel na stezo pred Alonsom.

Vodstvo McLarna je svojo odločitev utemeljevalo z besedami, da so postanek opravili prej, »ker so se bali, da bi v primeru, da bi na stezo v tistem trenutku prišel varnostni avtomobil, Hamilton po postanku obtičal za dirkači, ki so bili na poti s strategijo le enega postanka v boksih«. Kakor koli že, McLaren je, tudi s pomočjo mnenja številnih nekdanjih dirkačev, uspel prepričati odgovorne pri FIA, da niso ravnali v nasprotju s športnimi pravili formule 1.

Za Ralfa Schumacherja sezona ne poteka najbolj vzpodbudno (Foto: Reuters) Briatore: »Smo dobri igralci.«

Vodja moštva Renault Flavio Briatore je jezen. Jezen na vse tiste, ki »imajo tako kratek spomin. Sodimo v sam vrh formule 1, skupaj s Ferrarijem in McLarnom. Očitno so vsi takoj pozabili, kje smo bili zadnji dve sezoni, ko smo postali prvaki. McLaren na primer že devet let ni bil prvak, a jih mnogi jemljejo z več spoštljivosti kot nas. Poglejte samo Toyoto, ki še niso nikoli zmagali na dirki, ali Hondo, za katere nihče ne ve, na katerem mesti v skupni razvrstitvi sploh so. Ko smo začeli leta 2001, smo bili med zadnjimi, po šestih letih smo dvakrat postali prvaki me dirkači. Smo presneto dobri igralci v filmu, imenovanem formula 1.«

Bo Ralf Schumacher naš sosed?

Za Ralfa Schumacherja sezona ne poteka najbolj vzpodbudno, Nemec pa vseeno razmišlja o selitvi. A ne k kakšnemu novemu moštvu, pač pa naj bi si omislil novo domovanje. Z ženo Coro in sinom Davidom živi v bližini Salzburga v Avstriji, zdaj naj bi si kupil zeljo pri Št. Vidu na Glani na avstrijskem Koroškem. Torej bi znal postati naš neposredni sosed tudi na severni strani, na južni je že, saj ima v hrvaški Istri tudi že lepo počitniško hišo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans na discoveriju gledu precej zanimivo oddajo o Formuli 1...kako so pač pršli do tega kar je zdej oz. kar je blo 2004 leta(varjetno takrat posneto)...res sem se nakoncu prašu zakaj ta fia in ostali komplicirajo pri pravilih o aerodinamiki in teh zadevah...zakaj enostavno ne omejijo moči na tolk pa tolk(še zmer sm za turbo motorje z 1000+HP :devil: ),dodajo par varnostnih pravil,da ravn ne ogrožamo varnosti,mogoče še omejijo sredstva in pustijo ostalemu prosto pot da se dirkalniki razvijajo,da ma vsaka ekipa eno svojo pogruntavščino...zanimivost bi bla gotovo na višku :kva2: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... da bi me poslali vsaj v PM in ne zaradi drugega...

A če te jaz, bo tut u redu?? :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bernie ima spet halucinacije :krneki:

Dirko v Magny Coursu bi zamenjal za uganite kaj... ulično dirko po Parizu. Pa kaj hudirja se dogaja v glavi osivelega starca :?

a misli, da bi mi radi gledali štiri dirke na leto brez prehitevanja, tako kot v Monaku :headbang: Že na dirkaški pistah ni dovolj prehitevanj, kaj šele po ulicah mest. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bernie ima spet halucinacije :krneki:

Dirko v Magny Coursu bi zamenjal za uganite kaj... ulično dirko po Parizu. Pa kaj hudirja se dogaja v glavi osivelega starca :?

a misli, da bi mi radi gledali štiri dirke na leto brez prehitevanja, tako kot v Monaku :headbang: Že na dirkaški pistah ni dovolj prehitevanj, kaj šele po ulicah mest. :BUA:

če hoče take dirke Bernie, nj gre pa raj v C.A.R.T. serijo. a kaj so že tisti.. k prestavlajo na ročico pa vozjo se po "ulcah"..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam sem sicer pozdravil idejo, da se bo Monacu pridružila še ena ulična dirka, ampak to je popolnoma dovolj.. Se prileže kdaj pa kdaj formulo tudi na tak način ogledat ampak, da je pa vsaka druga dirka ulična, pa spet ni potrebe.. Že tako in tako se nič več ne prehiteva v tej sodobni Formuli1 :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam sem sicer pozdravil idejo, da se bo Monacu pridružila še ena ulična dirka...

Drugo leto bodo Monaco, Valencia, Singapur (nočna)... upam, da se motimo in bodo dirke zelo atraktivne z relativno veliko prehitevanji. :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Monaco je ana bedna dirka brez kakršne koli zanimivosti za gledalce razen če so v ograjah, pol se pa mirsad dere k norc seveda en krog kasnej, sam ker berni potegne miljone je pač na seznamu dirk :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Monaco je ana bedna dirka brez kakršne koli zanimivosti za gledalce razen če so v ograjah, pol se pa mirsad dere k norc seveda en krog kasnej, sam ker berni potegne miljone je pač na seznamu dirk :headbang:

monako je glih fajn za en popoldanski nedeljski počitek :D pogledaš prvih 5 krogov.. nato si naštimaš timer (beri:tajmer) da te zbudi čez urco pa pou, tolk da vidš še zadnjih par krogov :D

taka je bla moja letošnja taktika v Monacu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest bi pa rad vidu eno dirko na ovalu :naughty: kaj pravte bi bilo zanimivo ali dolgčas?

Sej jo maš, sicer samo en delček ampak vseen, na VN USA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest bi pa rad vidu eno dirko na ovalu :naughty: kaj pravte bi bilo zanimivo ali dolgčas?

Še bolj dolgčas :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je premalo

kakor za koga :whistle:

zaradi zgradbe današnjih dirkalnikov bi se bilo skoraj nemogoče nekomu približati na ovalu, kaj šele prehiteti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za totalne fane:

Dragi prijatelji,

morda se vam bo na prvi pogled zdelo malce cudno, a dejansko bo letošnjo dirko F1 za veliko nagrado Anglije lahko odpeljalo tudi 50.000 "obicajnih fac"!

Avtomobila Marka Webbra in Davida Coultharda se bosta 8 julija na dirkališcu Silverstone namrec ponašala s povsem novo "fasado", izdelano le za eno dirko. Obicajne barve ekipe Red Bull Racing bodo takrat zamenjali obrazi vec kot 50.000 ljudi!

Vsi, ki bi se s svojim obrazom želeli pojavi na dirkalniku lahko svojo sliko pošlejo že sedaj in sicer preko spletne strani http://www.redbullf1.com. Vsak "upload" slike stane 10 funtov, zbran denar pa je namenjen fudaciji Wings For Life, ki se ukvarja z iskanjem rešitev za poškodbe hrbtenjace.

Vec o projektu in o fundaciji Wings For Life najdete v priponki.

WingsForLife.pdf

RedBullRacingFaces.pdf

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!