Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

na drugmu so bli pa spet pomešani.. mclaren, ferrari, mclaren, ferrari.

Raikkonen je pa spet naredu ene par neumnih napak :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma končn bi prvošu zmago Hamiltonu...tip je ko lani Hayden v MotoGP :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi bil pa že cajt da še hamilton zmaga, bolj on k fonzek :rolleyes:

Če bo "smel " zmagat,počasi se mi nedopade početje Mercadesa v boksih. :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da je Hamilton zrel tudi za prvo zmago v F1 :OK:

Dans navijam zanj!!! :yea1: :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se fonzek raztrešč pol bo hamilton zmagu drgač bojo pa fonzija naprej rinl, pa pomoje ga bo mogu hamilton spustit pred sebe že v prvem ovinku in pol druge bremzat da si on lohk nabere prednost pred vsemi :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi zdi da je na štartu mal preveč tvegano spuščat alonsa predse ker na štartu res nikol ne veš od kje ti bo kak drug dirkač uletu...po moje bo prvi ovink hamiltonov,prvi krog pa daj bog da ostane v njegovih rokah,če pa mclaren spusti alonsa naprej in bremza hamiltona pa kuj zažgem sosedovga Cja :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo "smel " zmagat,počasi se mi nedopade početje Mercadesa v boksih. :wacko:

se popolnoma strinjam.

Hamiltonu pa letos res privoščim zmago! ali pa drugo mesto (v primeru če zmaga ferrari :whistle: ) :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V pm naj gredo. Hočmo Šumija nazaj. :headbang: :headbang:

Dodatek... hočemo nazaj še Rossa Browna!

Ta retardirani Dominicali ne pozna niti pravil. Šoferja nista nič bolš. :headbang:

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kera nesreča :wacko: hvala bogu,da je blo vse ok. :worship: bravo hamilton res carsko odpeljana dirka :worship: tudi nick in wurz :worship: ferrari je pa fajn v krizi :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super nora dirka!!!ena najboljših sploh v zadnjem času :worship: :OK: Res pa da so mi nesreče precej všeč...samo da kubici ni nič sevede...

Vse čestitke Hamiltonu,ki je končno zabasu gobce še vsem tistim zadnjim,ki so dvomil v njegove sposobnosti in skos govoril da ma srečo in vse...res da ma trenutno najboljši avto ampak ga ma Alonso prav tako pa ga hamilton večino dirk tako scat pele da ma alonso nočne moje po moje...mar bi Alonso v tistem šavju ostal ko je 4X zapelju vanga dans :OK: :OK: :OK:

Dobra lekcija Hamiltona ni kej :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zaspal pred televizorjem, nakar me je Ališič zbudil iz sanj ob nesreči Kubice. Cela nesreča je bila videti zelo kruta. Ko je Kubici naposled omahnila še leva roka iz bolida, pa me je kar malo stisnilo. Kdo ga je zrinil iz proge?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Menda ga je trully s toyoto pri od oka 300km/h malo od uzadej tko da po moje je mel še krepko čez 200 ko se je srečal s taprvim zidom...res sreča da je ok :OK:

Tut mene je mal stisnilo ko sm vidu da glava samo bingla z bolida...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!