Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

Odlična dirka :worship: Pa da jo je Kubica dobro odnesel :OK: Zgledal je pa res grdo...

Kako je lahko dirka kjer skoraj tretjino časa vozijo za varnostnim avtom zanimiva :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ni ga Trulli od ozadej, ampak je Kubica Trulija odozadej malo okrznil, kar pa ga je samo še katapultiralo v zid. In glede na to, da se tam vozijo s približno 310 km/h in glede na to, da kubica ni prow nč žlajfou, je po moje prkuru u zid s kkšnih 230-250km/h.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zaspal pred televizorjem, nakar me je Ališič zbudil iz sanj ob nesreči Kubice. Cela nesreča je bila videti zelo kruta. Ko je Kubici naposled omahnila še leva roka iz bolida, pa me je kar malo stisnilo.

Tudi jaz sem ob tem prizoru pomislil na najhujše.. No ma se je use dobro končalo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa nesreča Kubice sprva ni izgledala tako huda, v počasnem posnetku pa... Ja, srečo je imel. Je pa to bila definitivno najbolj zanimiva in napeta dirka letos. Hamiltonu pa vsaka čast, bi se čudežni deček Kimi lahko od njega marsikaj naučil. Tako pa iz Ferrarija dela sranje, kot je bil dolga leta, dokler ni Schummy naredil red.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ugotovili, da ni imel noge niti zlomljene temveč, da je šlo samo za močnejšo potpludbo. :worship: konstruktorjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo tile dirkači so res čisti norci. Prve besede, ki jih je Kubica spregovoril z zdravnikom po nesreči:.....Bom lahko dirkal naslednji teden v Indianapolisu? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fak res je prbil v zid :blink:

Jap!

Fak si predstavljate kakšen šus je mogu to bit :slap: :slap:

post-2044-1181654598_thumb.jpg

post-2044-1181654603_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Jure007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako je lahko dirka kjer skoraj tretjino časa vozijo za varnostnim avtom zanimiva :rolleyes:

Ma men je bla super dirka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma men je bla super dirka...

tud men, sam škoda mi je da so dirke F1 zadnje čase zanimive samo če se dogajajo nesreče

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaj za moj okus je F1 izgubila del tistega pravega čara. Pogrešam par starih voznikov (ne mislim Šumija) in tiste sezone, ko sem ob nedeljah z veseljem čakal na začetek dirke. Kar se pa nesreč tiče so pač sestavni del dirkanja. Je pa varnost bolidov od nesreče Senne res neverjetno napredovala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer je težko takole ugibati, ampak menim da se je varnost bolidov ogromno izboljšala!!

Če bi imel Senna takrat tako varen bolid kakršnega izdelajo danes, se verjetno nebi smrtno ponesrečil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nism dons nč spremlou.. ju3 pa bom :whistle:

upejmo na dobro pozicijo Ferrarija :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ferrari letos ne sprav velik skup. sprašujem se če je to zarad odhoda Schumita in Rossa Browna

še usejen upam na čimbolš rezultat

pohvalt morm pa Hamiltona...dobr je

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rezultati kvalifikacij:

1 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes

2 Fernando Alonso McLaren-Mercedes

3 Felipe Massa Ferrari

4 Kimi Räikkönen Ferrari

5 Nick Heidfeld BMW

6 Heikki Kovalainen Renault

7 Sebastian Vettel BMW

McLaren, Hamilton, Alonso :OK:

Tudi Vettel se je iskazal :OK:

Ferrar pa je spet tam kamor sodi brez šumija in Rossa :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ferrariju manjka Schumi.. No pa tudi Ross Brown

Pa lani so bli vsi nekaj glasni, kako bo Raikonen naredu raztur pri Ferrariju. Češ, da še dobro, da gre Schumi v pokoj, ker bi bil itak št.2 ob Kimiju, upu nove generacije. Ampak če se prav spomnim je bil ravno Schumi tisti, ki je bil lani skoraj po pravilu vedno hitrejši od Masse na kvalifikacijah in dirkah, medtem ko je letos Massa tisti ki je hitrejši.. Vse se mi zdi, da Kimi le ni tisto kar so vsi govorili, da je.. Saj ne da je slab, ampak..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kimi deluje neagresiven. kamor ga daš tam bo tudi ostau. na dirki ne pokaže želje po prehitevanju nekoga pred sabo, pač odvozi število krogov ki jih mora in je to to. če kdo njega prehiti "se tudi s tem strijna."

a je kdo mnenja da se še lovi pri ferrariju..? zdej bi se že skor mogu ulovit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh Raikkonen ma res neko športno smolo,vsaj od začetka jo je meu,zdaj pri ferrariju pa čist poden od šoferja :BUA:

Letos je Hamiltonovo leto pa še vsa nasledna bodo :OK: Če pride Hamilton dans v prvi ovinek pred ostalimi potem bomo dans spet gledal eno dolgočasno tekmo brez menjav na vrhu :yea1:

Alonsotu pa privoščim da tole njegovo "višino leta" zbije poleg Super Agurija v Kanadi še kak Vettel dans :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js bi tud Alonsotu perutničke prestrigel. njegove izjave v zadnjih dveh letih so way preveč napihnjene, samovšečne.....itd.

tko k so letos prestrigl perutničke Haydenu, k je na začetki sezone izjavu da bo pomedu s konkurenco. isto izjavo je butnu vn njegov fotr :headbang:

verjetno se res obeta HAmiltonovo obdobje, svaka mu čast

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Alonsotu pa privoščim da tole njegovo "višino leta" zbije poleg Super Agurija v Kanadi še kak Vettel dans :devil:

:OK:

:lol: :lol: :lol: pol bo pa spet joku kolk hamiltona favorizirajo, pa nevem še kaj :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!