Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

Jap, baje bo ta dirka 16. decembra v Londonu na novem stadionu Wembley, notr pa gre 75.000 gledalcev.

:grim tako je.

čeprou js mislm da bo skupni zmagovalec Loeb :P hehe (seveda če bo on tudi tekmoval)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bumbar svetovn...ampak brez njega bi ble dirke še bolj dolgočasne :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je :)

Res klobasa neumnosti in je zmeden in vse, ampak ne bi hotel nobenega drugega komentatorja.. F1 je že itak dolgočasna, Miran je vsaj en dejavnik, ki jo naredi malce bolj zanimivo :)

Na HTV umreš od dolgčasa :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

upam da se ferrari vrača :P

jaz tudi

formulo gledam pa na hrvaški...Alešič je prenaporen za moja ušesa :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Massa ma pole position :naughty: Hamilton drugi, Kimislav pa tretji :rolleyes:

Alfonzek pa nekje okol 8. mesta :evilgrin:

alfonzo je deseti, baje okvara motorja, če ga bojo moral zamenat se pa alfonzek preseli na zadnjo štartno pozicijo.

pa bravo Kubici za odlično četrto

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... se pa alfonzek preseli na zadnjo štartno pozicijo.

Upam.

Saj v začetku mi je bil simpatičen, potem pa je postal pretirano važen in poln samega sebe, tako da edino španci še napišejo kaj lepega o njem. Sem bral, da celo v domačem mestu bivših prijateljev in sošolcev tudi poznati noče več. :headbang:

Ampak Lojzek pa raztura, je kot meteor priletel v F1 in vse postavil na glavo. 'Ala mu vera na tem planetu' bi rekel pokojni prof. Volk (sociologija) na Bežigrajski gimnaziji. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz tudi

formulo gledam pa na hrvaški...Alešič je prenaporen za moja ušesa :wacko:

:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj v začetku mi je bil simpatičen, potem pa je postal pretirano važen in poln samega sebe, tako da edino španci še napišejo kaj lepega o njem. Sem bral, da celo v domačem mestu bivših prijateljev in sošolcev tudi poznati noče več. :headbang:

Ampak Lojzek pa raztura, je kot meteor priletel v F1 in vse postavil na glavo. 'Ala mu vera na tem planetu' bi rekel pokojni prof. Volk (sociologija) na Bežigrajski gimnaziji. :worship:

vesel sem da se je tudi Mclaren pokvaril in vesem sem še bol da se to ni pripetilo Hamiltonu. Alfonzeka je treba prizemlit :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bravo Raikonen, tko bi mogu skoz vozit :worship:

bravo Massa za dvojno zmago ferrarija :worship:

nevem kaj je Hamilton hotu pridobit s taktiko... :hmm: še en postanek pa bi ga prehitel Kubica (bravo Kubica :kva2: )

Alonso :grrr veliko neuspašnih prehitevan, pa še rinu se je s Heidfeldam :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FERRARI :worship: končno! :P

zdj pa tko naprej.. pa bomo navijači Ferrarija zadovolni :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ferrariju je končno ratal---čestitke. Hamilton je še poveču vodstvo ---- pomoje fonzek že joka. Čestitke kubici ---- bi mu kr kšno zmago prvošču al pa saj stopničke.

Fonzi je pa skoz neki po zunanji strani poskušu prehitevat :headbang: no in ko se je končno lotu po notranji mu je ratal, sam glej ga zlomka nasledjega ko je prehitevu je spet šel po zunanji strani :headbang: , zgleda da se mu je mal skisal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Magny-Cours se poslavlja iz koledarja dirk F1 :( Edina dirka, na kateri sem se 2 dni švercu na tribunah....

pa še novica:

Na prizorišču današnje dirke svetovnega prvenstva formule 1 v francoskem Magny Coursu se je v soboto zvečer zgodila nesreča, v kateri so po strmoglavljenju helikopterja trije potniki umrli, dva pa sta bila hudo poškodovana.

Francoske oblasti niso sporočile, kdo so žrtve nesreče, med njimi pa ni bilo nobenega dirkača ali člana moštev formule 1. S helikopterjem, ki je potnike vozil v bližnji hotel, naj bi potovali predstavniki proizvajalca pnevmatik Bridgestone.

vir:24ur

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bravo Ferrari in oba voznika :OK: :OK: :worship: :worship:

Upam, da je to samo začetek serije rdečih zmag :D

Drugače pa vsa čast Hamiltonu, mulo dobro pelje in uči Alonsa lekcij :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bravo Ferrari in oba voznika :OK: :OK: :worship: :worship:

Upam, da je to samo začetek serije rdečih zmag :D

Drugače pa vsa čast Hamiltonu, mulo dobro pelje in uči Alonsa lekcij :D

Upam, da to ni začetek serije :P

Hamilton pelje res dobro, čeprav mislim, da je tud Alonzek pokazal nekaj dobre vožnje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hamilton pelje res dobro, čeprav mislim, da je tud Alonzek pokazal nekaj dobre vožnje...

dobre vožnje??? prehitevanje po zunanji strani, ponovno, ponovno in ponovno,...človek po 3-5 poskusih vidi da ne gre, ko pa je končno prišel mimo Heidfelda ga je dobesedno izrinil s steze (malo nešportno). nato je zapeljal v bokse in zgodba se je ponovila, na koncu je še Fisiko pršu pred njega, pa tudi Fisika je poskušal prehiteti po zunanji strani :headbang: kje je bila tu dobra vožnja???? jas je nisem videl, sem se pa dobro nasmejal ob afonzovih poskusih prehitevanja!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!