Markko Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Najbrž ma dopust :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Ja jst sem se odloču, da bom letos, poleg Honde, navijal za Alonsota in njegovega McLearna. Čas je že, da se moštvo pobere. Raikonenu, pa tok ne paše rdeča barva :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Najbrž ma dopust :P ...trajnega, upam. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 A kdo ve zakaj predstavitve letošnjih ekip ne komentira Alešič? Se nam obeta nov komentator? Nismo mi te srece... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Kakor gledam nove predstavitve dirkalnikov in to se mi zdi da se je zgodba malo obrnila. Alonso je začel malo nižje letati, medtem pa je raikkonen postal prevzeten in zvezdniški :BUA: Alonso je v mnogo boljši pozicijo. On, kot svetovni prvak, bo reševal nekonkurenčnega McLarena in vsaka zmaga bo njegov uspeh. Vsak njegov neuspeh bo posledičo krivdaMcLarena. Raikkonen pa bo moral dokazati, da je lahko konstantno dober v moštvu, ki je zadnjih 7 let v samem vrhu. Pa ša Massa ga bo "tepel". Ne bo mu lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Kakor gledam nove predstavitve dirkalnikov in to se mi zdi da se je zgodba malo obrnila. Alonso je začel malo nižje letati, medtem pa je raikkonen postal prevzeten in zvezdniški :BUA: S tem se pa ne strinjam. Nedavno je Alonso izjavil da ga ne zanimajo stopnicke, ampak le zmaga, medtem ko finec ostaja hladen kot ponavadi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 A kdo ve zakaj predstavitve letošnjih ekip ne komentira Alešič? Se nam obeta nov komentator? Upam, da ni le pobožna želja :blush: . Tistega hripavega cviljenja v mikrofon in "pikantnih" podrobnosti o "divjih" zabavah in raznoraznih spremljevalkah (spremljevalcih) imam že poln kufer :slap: . Če rabim tovrstne informacije, kupim Lady :grim . Sicer sem pa že nekaj časa večinoma spremljal prenose na HRT-ju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Upam, da ni le pobožna želja :blush: . Tistega hripavega cviljenja v mikrofon in "pikantnih" podrobnosti o "divjih" zabavah in raznoraznih spremljevalkah (spremljevalcih) imam že poln kufer :slap: . Če rabim tovrstne informacije, kupim Lady :grim . Sicer sem pa že nekaj časa večinoma spremljal prenose na HRT-ju. Ališič je res malo tečen s svojim načinom komentiranja. Vpije, se skoraj odkrito navdušuje oz. nenavdušuje nad nekaterimi dirkači, podaja subjektivna mnenja....Meni se to ne zdi korektno. Poleg tega prenose Formule 1 nenehno prekinjajo z EPP-jem. Tečno. Zadnje dirke sem spremljal v celoti na ORF-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 js pa v celotu gledam na POPTV le v času reklam (kar je (pre)pogosto) prešaltam na ORF :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Gledal sem, misli, da včeraj predstavtev novega dirkalnika moštva Red Bull. Novi konstruktor, popolnoma na novo zasnovan avtomobil, staro-nova vozniška zasedba z Webbrom in Coulthardom. Pri Red Bull-u praviji, da bi radi v konstruktorski konkurenci na koncu sezone dosegli vsaj peto mesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Ne bo ostala skrivnost :grrr To je KATHERINE LEGGE :010 prva dečva, ki je odpeljala celo sezono v seriji champ car :yea1: V sezoni 2006 je bila na koncu na skupnem seštevku 16. mestu. :OK: Bravo! Kaj lahko se zgodi, da jo bomo v prihodnosti videli tudi v F1. Da pa je "iz pravega testa" priča tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 :OK: Bravo! Kaj lahko se zgodi, da jo bomo v prihodnosti videli tudi v F1. Da pa je "iz pravega testa" priča tole: Kaj ji to pomaga? Vprašanje je samo iz katere države prihaja kot predstavnica potencialnega novega tržišča in kateri sponzorji jo bodo podprli. Vse ostalo je v Formuli 1 nepomembno. Kaj bi ti in jaz, tudi če bi bila svetovna prvaka z, recimo s Ferrarijem, s tem uspehom prinesla Fiatu? Nič. Tri Punteke in dva Fiata Stilo več bi prodali. Če je prvak Schumacher, pomeni to 80 milionski trg. Samo v nemčiji. Pa saj vse to veš. Mimogrede, si kaj smučal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Kaj ji to pomaga? Vprašanje je samo iz katere države prihaja kot predstavnica potencialnega novega tržišča in kateri sponzorji jo bodo podprli. Vse ostalo je v Formuli 1 nepomembno. Kaj bi ti in jaz, tudi če bi bila svetovna prvaka z, recimo s Ferrarijem, s tem uspehom prinesla Fiatu? Nič. Tri Punteke in dva Fiata Stilo več bi prodali. Če je prvak Schumacher, pomeni to 80 milionski trg. Samo v nemčiji. Pa saj vse to veš. Mimogrede, si kaj smučal? GB - in ima kar nekaj podpore, tudi večjih sponzorjev; ima pa že kar nekaj sezon za sabo (tudi zmag) in veliko dobrih poznanstev, ki ji v tem primeru verjetno ne bodo škodila. Bomo videli (ali pa tudi ne) - jo je že v Champ avtih zanimivo spremljat (torej je že relativno daleč prišla). OT: Sem. Ravno dovolj, da sem se odločil, da si moram dati pancar "customizirat". V ponedeljek popoldan ga dobim nazaj, torej se lahko že v torek zjutraj na stadionu kaj "poženemo". :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Ferrari in McLaren trčila Kdo pa drug, kot Alonso :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 A ni blo to že učer :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 A ni blo to že učer :? že prejšni teden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Ne bo ostala skrivnost :grrr To je KATHERINE LEGGE :010 prva dečva, ki je odpeljala celo sezono v seriji champ car :yea1: V sezoni 2006 je bila na koncu na skupnem seštevku 16. mestu. Ma, ja. Zdej ko je nehal Schumacher, je čas, da ženske prevzamejo vodilno vlogo. Ne bodo imele preveč težav med samimi mehkužci :grrr :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gespann Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 A kdo ve zakaj predstavitve letošnjih ekip ne komentira Alešič? Se nam obeta nov komentator? Hehe, se je že vrnu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Hehe, se je že vrnu :P In spet bomo poslušali njegovo kričanj in hropeč glas. Ubogi Mario Galunič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Kdaj bo prva dirka fantje???še kak mesec,a :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 od tega trenutka bo dirka čez 39dni 7ur 42minut 49sekund :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Alešič... čudak za vedno... upam da se ni blo tega gor... enjoy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 :lol1: Pa takih momentov je mel on že nešteto :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 hahahahha :OK: :OK: prou fajn me je nasmejou...... dež.. DEŽ.. wuuhhuuuuuuuu :D haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Ob keri uri bo pol dirka??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se