Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

Ja jst sem se odloču, da bom letos, poleg Honde, navijal za Alonsota in njegovega McLearna. Čas je že, da se moštvo pobere.

Raikonenu, pa tok ne paše rdeča barva :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo ve zakaj predstavitve letošnjih ekip ne komentira Alešič? Se nam obeta nov komentator?

Nismo mi te srece... :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakor gledam nove predstavitve dirkalnikov in to se mi zdi da se je zgodba malo obrnila. Alonso je začel malo nižje letati, medtem pa je raikkonen postal prevzeten in zvezdniški :BUA:

Alonso je v mnogo boljši pozicijo. On, kot svetovni prvak, bo reševal nekonkurenčnega McLarena in vsaka zmaga bo njegov uspeh. Vsak njegov neuspeh bo posledičo krivdaMcLarena. Raikkonen pa bo moral dokazati, da je lahko konstantno dober v moštvu, ki je zadnjih 7 let v samem vrhu. Pa ša Massa ga bo "tepel". Ne bo mu lahko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakor gledam nove predstavitve dirkalnikov in to se mi zdi da se je zgodba malo obrnila. Alonso je začel malo nižje letati, medtem pa je raikkonen postal prevzeten in zvezdniški :BUA:

S tem se pa ne strinjam. Nedavno je Alonso izjavil da ga ne zanimajo stopnicke, ampak le zmaga, medtem ko finec ostaja hladen kot ponavadi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo ve zakaj predstavitve letošnjih ekip ne komentira Alešič? Se nam obeta nov komentator?

Upam, da ni le pobožna želja :blush: . Tistega hripavega cviljenja v mikrofon in "pikantnih" podrobnosti o "divjih" zabavah in raznoraznih spremljevalkah (spremljevalcih) imam že poln kufer :slap: . Če rabim tovrstne informacije, kupim Lady :grim . Sicer sem pa že nekaj časa večinoma spremljal prenose na HRT-ju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam, da ni le pobožna želja :blush: . Tistega hripavega cviljenja v mikrofon in "pikantnih" podrobnosti o "divjih" zabavah in raznoraznih spremljevalkah (spremljevalcih) imam že poln kufer :slap: . Če rabim tovrstne informacije, kupim Lady :grim . Sicer sem pa že nekaj časa večinoma spremljal prenose na HRT-ju.

Ališič je res malo tečen s svojim načinom komentiranja. Vpije, se skoraj odkrito navdušuje oz. nenavdušuje nad nekaterimi dirkači, podaja subjektivna mnenja....Meni se to ne zdi korektno. Poleg tega prenose Formule 1 nenehno prekinjajo z EPP-jem. Tečno. Zadnje dirke sem spremljal v celoti na ORF-u.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js pa v celotu gledam na POPTV le v času reklam (kar je (pre)pogosto) prešaltam na ORF :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gledal sem, misli, da včeraj predstavtev novega dirkalnika moštva Red Bull. Novi konstruktor, popolnoma na novo zasnovan avtomobil, staro-nova vozniška zasedba z Webbrom in Coulthardom. Pri Red Bull-u praviji, da bi radi v konstruktorski konkurenci na koncu sezone dosegli vsaj peto mesto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bo ostala skrivnost :grrr

To je KATHERINE LEGGE :010 prva dečva, ki je odpeljala celo sezono v seriji champ car :yea1:

V sezoni 2006 je bila na koncu na skupnem seštevku 16. mestu.

:OK:

Bravo!

Kaj lahko se zgodi, da jo bomo v prihodnosti videli tudi v F1. Da pa je "iz pravega testa" priča tole:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK:

Bravo!

Kaj lahko se zgodi, da jo bomo v prihodnosti videli tudi v F1. Da pa je "iz pravega testa" priča tole:

Kaj ji to pomaga? Vprašanje je samo iz katere države prihaja kot predstavnica potencialnega novega tržišča in kateri sponzorji jo bodo podprli. Vse ostalo je v Formuli 1 nepomembno. Kaj bi ti in jaz, tudi če bi bila svetovna prvaka z, recimo s Ferrarijem, s tem uspehom prinesla Fiatu? Nič. Tri Punteke in dva Fiata Stilo več bi prodali. Če je prvak Schumacher, pomeni to 80 milionski trg. Samo v nemčiji. Pa saj vse to veš. Mimogrede, si kaj smučal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj ji to pomaga? Vprašanje je samo iz katere države prihaja kot predstavnica potencialnega novega tržišča in kateri sponzorji jo bodo podprli. Vse ostalo je v Formuli 1 nepomembno. Kaj bi ti in jaz, tudi če bi bila svetovna prvaka z, recimo s Ferrarijem, s tem uspehom prinesla Fiatu? Nič. Tri Punteke in dva Fiata Stilo več bi prodali. Če je prvak Schumacher, pomeni to 80 milionski trg. Samo v nemčiji. Pa saj vse to veš. Mimogrede, si kaj smučal?

GB - in ima kar nekaj podpore, tudi večjih sponzorjev; ima pa že kar nekaj sezon za sabo (tudi zmag) in veliko dobrih poznanstev, ki ji v tem primeru verjetno ne bodo škodila. Bomo videli (ali pa tudi ne) - jo je že v Champ avtih zanimivo spremljat (torej je že relativno daleč prišla).

OT: Sem. Ravno dovolj, da sem se odločil, da si moram dati pancar "customizirat". V ponedeljek popoldan ga dobim nazaj, torej se lahko že v torek zjutraj na stadionu kaj "poženemo". :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bo ostala skrivnost :grrr

To je KATHERINE LEGGE :010 prva dečva, ki je odpeljala celo sezono v seriji champ car :yea1:

V sezoni 2006 je bila na koncu na skupnem seštevku 16. mestu.

Ma, ja. Zdej ko je nehal Schumacher, je čas, da ženske prevzamejo vodilno vlogo. Ne bodo imele preveč težav med samimi mehkužci :grrr :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, se je že vrnu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, se je že vrnu :P

In spet bomo poslušali njegovo kričanj in hropeč glas. Ubogi Mario Galunič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

hahahahha :OK: :OK: prou fajn me je nasmejou...... dež.. DEŽ.. wuuhhuuuuuuuu :D haha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!