Skoči na vsebino

Formula 1 2007

Jure

Priporočene objave

no ja, več kot pol dirke so se vozili v koloni za varnostnim avtom...

razen epskega boja med masso in kubico v zadnjem krogu ni blo prav veliko videt

To je res, ampak še vedno velikoveč dogajanja kot na ostalih dirkah letos

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FIA uničila Ferrariju dirko?

Fudži | 30.9.2007 | A.Z.

Zaradi prepoznega opozorila o obvezni uporabi dežnih gum sta morala Ferrarijeva dirkača predčasno na prve postanke.

:headbang: :headbang: :headbang:

Vir in več o tem: www.24UR.com

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale letošnja sezona F1 je en sam bullshit :alien1: :headbang:

Brez zamere, meni pa se zdi zelo zanimiva. Po 4 krat so zmagali Lojzek, Ferdo in Kimi, 3 krat je zmagal Filip. Čeprav odlično :yea2: kaže Lojzetu, še ni vse končano. S veliko sreče prvak še lahko postane Ferdo, čeprav - moje osebno mnenje - upam, da ne bo.

Kar pomeni, da bo vsaj še Šanghaj zelo zanimiv.

Sam odvzem točk McLarnu v konstruktorskem tekmovanju je v končni fazi le pripomogel k zanimivosti, saj imata sedaj Lojzek in Ferdo dejansko proste roke v medsebojnem tekmovanju za naslov svetovnega prvaka, saj je le en od njih dveh še kandidat za ta naslov. Kimi je žal že out.

Bi pa res bila bullshit, če bi točke pobrali tudi Lojzetu in Ferdotu. Pa še to samo zaključek in ne cela sezona.

Kar pa se tiče konstruktorskega naslova - ta tako ali tako VEČINE gledalcev ne zanima, ampak se zanj dajejo moštva v celoti. In priznam: tudi meni je vseeno, a bo naslov osvojil Ferrari ali McLaren ali Honda ali Renault ali kdorkoli. Ker gledam dirko zaradi vožnje in medsebojnih bojev posameznikov. Res pa je tudi, da ta naslov prinese moštvu ogromno denarja. Tako da McLaren ni izgubil le 100 mio. $ zaradi kazni ampak veliko veliko več.

Pa en lep pozdrav vsem ljubiteljem F1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno ostajam pri mnenju, da je sezona en sam velik bikov drek. Že res, da je zanimivia, ampak letos je bilo toliko enih pizdarij izven proge, da je sezona že skoraj neregularna.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res pa je tudi, da ta naslov prinese moštvu ogromno denarja. Tako da McLaren ni izgubil le 100 mio. $ zaradi kazni ampak veliko veliko več.

Kakšna bo posredna in neposredna "škoda" zaradi kazni ne vem, ampak glede na povedano sem jaz razumel nekako takole: če bi bili mošveni prvaki, bi za to dobili od FIA recimo 40 mio $, potem pa bi ta znesek odšteli od 100 mio $ kazni in bi imeli za plačat "le" še 60 mio $.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Današnja treninga za VN Kitajske pa sta ponudila zelooo izenačene rezultate pri vrhu. Na obeh treningih je bila letos nerazdružljiva štiriperesne deteljica v zgolj dveh desetinkah.

Se mi zdi, da so morali kar na polno vozit.

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Današnja treninga za VN Kitajske pa sta ponudila zelooo izenačene rezultate pri vrhu. Na obeh treningih je bila letos nerazdružljiva štiriperesne deteljica v zgolj dveh desetinkah.

Se mi zdi, da so morali kar na polno vozit.

Jetman, a si ti mene kaj vprašal, če si lahko prilimaš takšno avionsko sličico? :P No, naj ti bo, če so ti reaktivci všeč. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lojze ma pol pozišn, drugi je Kemal, tretji Filip, četrti pa Alfonz

Dobra sta na 5. in 6. mestu David in Rudolf (beri ralf :D)

11. in 12. pa kar oba Torro Rosso (Lucijev Tone pa Fetlou Seba)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lojze ma pol pozišn, drugi je Kemal, tretji Filip, četrti pa Alfonz

Dobra sta na 5. in 6. mestu David in Rudolf (beri ralf :D)

11. in 12. pa kar oba Torro Rosso (Lucijev Tone pa Fetlou Seba)

haha, dobra imena :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In jst ga bom prespau :whistle:

o jaz pa neee, kako sva si različnaa :D haha

dons lohk Hamilton postane prvak :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o jaz pa neee, kako sva si različnaa :D haha

dons lohk Hamilton postane prvak :whistle:

ne še :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!