Fric Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 vettel je itak naredu potezo leta z 19ga na 4 mesto :worship: :hooray: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 To pa res. Sem kar upal, da bi še Alonso odstopil, ali pa bi še celo Masso bi žrtvoval :eek: , da bi Vettel prišel še do 3. mesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 FERRARI :yea1: :yea1: men je bla kr fajna dirka :) sam tisti "so-komentator" WW mije šu na ku*ac.. skos je govoru.. "evo, gotovo je" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Meni je pa Wolfa bilo zanimivo poslušati. Kot Jefro tudi, kadar ga Ališič pusti do besede. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Wolf je res pravi anzeljc, mene kr nasmeji. Kake ima! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 Ferrari!!!! :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 A je res WW med dirko neki bluzil, da bo kupil/ustanovil motoGP moštvo :? Mi je nekaj o tem rekel fotr, ker jaz dirke ne gledam na POP TV :BUA: (sej mogoče bi, če bi imel 16:9 TV) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 raikkonen :worship: lojzek ga je pa usral danes :headbang: massa :BUA: ,lahko bi prehitel fonzija :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Deli Objavljeno Oktober 7, 2007 raikkonen :worship: lojzek ga je pa usral danes :headbang: massa :BUA: ,lahko bi prehitel fonzija :yes: Massa je čiiiist zasrov danes z Alonsom.. razočarov me je na polno :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Massa je že večrat dokazal, da spada v drugo ligo voznikov. :rolleyes: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 pa ralf je tud dobr pelal (prehiteval),dokler ni mal preveč na silo :headbang: bi bil po moje okol petga mesta :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Letos je Ralfu ene dvakrat ratal bit soliden na kvalifikacijah, a vsakič je že takoj po štartu zajebal vse. Včeraj je po slabem štartu vredu vozil, do naslednje njegove neumnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Massa je že večrat dokazal, da spada v drugo ligo voznikov. :rolleyes: :headbang: masa :kva2: fuzbaler!!! ne pa pilot. najbolš de gre kr takoj domow. tam nej brca svinski meh...in pusti aute stat tujk sm jezn nanjga de se napisat neda. :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) Še pomnite njegovo mojstrovino v uvodnem krogu Sepanga letos? :headbang: Kar oba McLarna je spustil naprej, potem pa se brezglavo zapodil za njima in zapeljal s steze, končal na 5. mestu - odličen izkupiček za start iz pole positiona :alien1: :wacko: Zaradi takih neumnosti in tehničnih težav Ferrarijeva dirkača nista letos na prvem mestu. Malo zaslug imajo pri tem tudi Ferrrarijevi blueprinti na Mclarnovih mizah :devil: :ninja: :ninja: Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Raikkonen bo prvak!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) Še pomnite njegovo mojstrovino v uvodnem krogu Sepanga letos? :headbang: Kar oba McLarna je spustil naprej, potem pa se brezglavo zapodil za njima in zapeljal s steze, končal na 5. mestu - odličen izkupiček za start iz pole positiona :alien1: :wacko: Zaradi takih neumnosti in tehničnih težav Ferrarijeva dirkača nista letos na prvem mestu. Malo zaslug imajo pri tem tudi Ferrrarijevi blueprinti na Mclarnovih mizah :devil: :ninja: :ninja: a to je bla una dirka k ga je Hamilton sprovociral kot prvošolčka?!?!?!?! ojej. sej je težko pozabt. načrti pa.. jah...neki je na temu. vseeno pa, mislim, da jim je največ pomagal Alonso. Kaj pomeni superdirkač je lepo videt na renaultovih rezultatih Lani ko je mel kdo nadzirat razvoj je tud Fizikela fajn zgledal.... Raikkonen bo prvak!! :D :D :D :D tu bi blu pa fajn. ampak v tem primeru, bi moral Ron Denis v zapor. (dvojniumorpredkameramipress) Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prcko Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 sam da nebo butasti fonzek prvak :headbang: , najbolj da se maklarnovca vn zrineta kimi pa zmaga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Wolf je res pravi anzeljc, mene kr nasmeji. Kake ima! :lol1: Valter Wolf, retorično res ni najboljši. Je pa prvi in največji slovenski maček, ki je v F1 krojil sam vrh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Valter Wolf, retorično res ni najboljši. Je pa prvi in največji slovenski maček, ki je v F1 krojil sam vrh. Walter je Sokrat za Mirsada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Walter je Sokrat za Mirsada. :D bl res nemore bit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 sam da nebo butasti fonzek prvak :headbang: , najbolj da se maklarnovca vn zrineta kimi pa zmaga :whistle: pa čist lahko da bo fonzi prvak :hmm: drgač pa nej se zrineta ven :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Valter Wolf, retorično res ni najboljši. Je pa prvi in največji slovenski maček, ki je v F1 krojil sam vrh. oba sta kekca za komentirat :slap: zakaj je blo pa že povedano :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 tko da mormo počakat še slaba 2 tedna na novega prvaka Ni mi pa jasno zakaj niso zamenjali gum pri Hamiltonu in bi sigurno osvojil nekaj točk in že bil "belina" prvak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Raikkonen bo prvak!! :D to se že celo sezono ve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Še enkrat: A je res WW med dirko neki bluzil, da bo kupil/ustanovil motoGP moštvo :? Mi je nekaj o tem rekel fotr, ker jaz dirke ne gledam na POP TV :BUA: (sej mogoče bi, če bi imel 16:9 TV) :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se