Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v sezoni

Priporočene objave

Objavljeno
A čmo rajš kdo ma dalšga.... O:-)

To je pa čist brezveze, ker noben ne bi po pravici povedal ... in bi se spet sam vun metali :grim

Objavljeno

12.000 km do zdej, ampak sezone se ni konec B)

Objavljeno

Odkar mam motor,povprecno 65 Km na dan.... :rolleyes: B)

Objavljeno

Jaz letos samo 3300km.Malo zaradi nočnega šihta,ker podnevi spim,ko je pa prišel čas dopusta sem pa zbolel.

Jebat ga,se bom pa naslednjo sezono bolj potrudil... :)

Objavljeno

Do sedaj 20.000 km, samo sezone še ni konec, še nekaj km tam nekje do koneca meseca, če bo vreme :notworthy: :OK: O:-) :yea2:

Objavljeno

V letu 2003 od januarja do danes 21.000 km . (dons glih dal gor 3. gume v sezoni)

Objavljeno

Lani 17.000 v petih mesecih, letos pa 3.000 v celi sezoni... :(

Zato pa pridno nabiram milje na frequent flyjerih po svetu :)

Lp Dane

Objavljeno
Od junija 10.000

Tale je pa mal bosa? Jest se vozim celo sezono pa jih imam cca 17kkm. No mogoče pa res delaš ture po cele dneve. A imaš še registiran motor?

Objavljeno

od aprila 11.000, vmes mnogo terena, trenutno pa izključno teren, sezone še ni konc

Objavljeno

Kolega je kupu motor ga registriral in v 42 dneh nardu 10000 km .... ja prav ste prebrali :)

Objavljeno
Tale je pa mal bosa? Jest se vozim celo sezono pa jih imam cca 17kkm. No mogoče pa res delaš ture po cele dneve. A imaš še registiran motor?

Zakaj bosa? Moja Kawa jih je od junija naštepala 15k. Pa ves čas doma pa na šiht visim. :( :wacko:

Objavljeno

Rozi se je načakal (in mi na Motosvetu tudi), da je prišel do motorja.

Objavljeno

Letos jih je blo pa okrog 12k po cesti(asfalt),po naravi jih pa ne štejem ker sm brez števca. Uredu sezona :OK:

Objavljeno

14 K-

od 11.03.....

za zgled pa imam prijatelja Horjota.... :rolleyes:

Objavljeno

letos zelo malo (v primerjavi z prejsnjmi leti) - VTr 2k + CBr 6k = cca 8.5k :huh: :ph34r: :lol:

pomanjkanje prostega casa

Glih 1/2 od lani :BUA:

Objavljeno

cca.10.000km

ne vem točno ker sm se celo leto vozil

Objavljeno

Ca. 6.000, pa še to večina na zadnjem zicu, ma sezona še traaaajaaaaa.

Aja, vmes bli brez motorja.

Objavljeno
od aprila 11.000, vmes mnogo terena, trenutno pa izključno teren, sezone še ni konc

Zelo podobno... od začetka maja 11.000, a me od 1.7. do 15.8. ni bilo v Sloveniji... (torej se nisem vozil v "najbolj produktivnem" delu leta... Pa kar nekaj izven asfaltiranih cest od teh 11kkm...

Objavljeno

s skuterjem:od konca aprila do danes priblizno 12000 pa se jih bo ker zame se sezona neha ko pade sneg

Objavljeno

Z Mille (od25.04.03) 11.827km :P , Suzuki DR 1.522km (po potjih in brezpotjih Krete) :yea2: , glede na to, da sem cele dneve visel v službi :OK: !

Upam, da bo do snega vsaj še kaki 1kkm :) .

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Z Virago 250 letos 15.000 km, skupaj zaj nekaj čez 30.000 - vse srečne in zadovoljne! :yea2:

Objavljeno

21.510 (od tega Tuono kaksnih 1.000). Ne bom prekoracil lanskega rekorda pri 24.000, ampak nic hudega. So bili letosnji se bolj sportni (Grobnik 2X press)... :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!