Gregs Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Nasi poslusalci in gledalci cestitajo in pozdravljajo! Nasemu dragemu motoristu Ice-u cestitamo za najuspesnejse rinjenje v visave do petih zvezdic in naslova Legenda. Le malo je takih (mogoce samo se Pupa enkrat v prihodnosti).
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Glede na to, da smo rineži, ni hudic, da nebi do tega naslova še kdo pririnil. Na juriš! lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Se bom potrudila, da tudi jaz pridem do zasluženega naslova, pa ceprav nisem motoristka. Še enkrat cestitke Ice!! kisses Pupa
dr.looney Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 ice legenda si zdaj si pa že skoraj tako kot elvis presley a ne cestitke od dr. looney
mopedfan Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Cestitke! Ta pa visi na internetu.
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 hvala,hvala,hvala.visim da,migam tudi tako,da sem malo bolj zivahen,kot elvis. pa brez vseh vas tako in tako ne bi bil kjer sem.forum zivi od nas vseh in ne od dveh,petih,desetih "rinezev". ajde en moto od enga,ki ve: folk,PISI,RINI! ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Edited by - Ice on 26/06/2001 22:11:34
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Pa rinem, pa pisem, pa rinem, pa pise pa mi še vedno kar nekaj manjka, da pridem do legende. Daj Ice, malo se se zame potrudi, pa kak post pod mojim geslom napisi. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Daj Ice, malo se se zame potrudi, pa kak post pod mojim geslom napisi. kisses Pupa "domaca kuhinja na sto nacinov"? ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: pa kak post pod mojim geslom napisi. kisses Pupa "sto in en nacin popraviti motor"? ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Ice, daj ti raje moj mail beri, zdej pa jaz tebe cakam. Ne vem ce bi mi ravno pustil,da ti popravljam motor. Lahko si pa kaj bolj uporabnega zmisliš. Sem ti na uslugo!! kisses Pupa
Gregs Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Pleb, a ne bi bilo fino, ko bi se Pupa in Ice skupaj spravila? Joj, ampak med medenimi tedni ne bi nic pisala po forumu, pa bi bilo prav cudno... Mogoce bi jima pa prenosnik posodil, kaksen drugi pa Nokiin komunikator, pa ne bi izostala... samo poste bi si pa delila in bi jih bilo se vedno pol manj...
easyrider Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: ... pa ceprav nisem motoristka ... PUPA lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Kaj Pac nimam motorja, pa nisem dejansko motoristka, sem pa po srcu prava motoristka. Nekateri pravijo, da je to vec, kot pa ce imaš motor, pa ga ne znaš uporabljati. Bi se kar strinjala z njimi!!! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: Kaj Pac nimam motorja, pa nisem dejansko motoristka, sem pa po srcu prava motoristka. Nekateri pravijo, da je to vec, kot pa ce imaš motor, pa ga ne znaš uporabljati. Bi se kar strinjala z njimi!!! kisses Pupa Saj to sem tudi mislil! sam poznam veliko ljudi, ki omajo motorje in se znajo z njimi celo voziti, ampak ce mi recejo, da so motoristi, potem ... Na tiste vprašaje pa si sama dobro odgovorila. Kolikor te poznam, lahko brez skrbi trdiš, da si motoristka (in celo podprl te bom v tem), saj te v tem ne doloca lastništvo motorja temvec tisto, kar imaš v srcu. lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 joj ne prevec, mi bo še narodno ratalo !!! Ampak vseeno hvala za podporo Easyrider!! kisses Pupa
RAN Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: Kaj Pac nimam motorja, pa nisem dejansko motoristka, sem pa po srcu prava motoristka. To je približno tako, kot da si brez tistega, pa punco prepricuješ, naj se ne sekira ker, si po srcu fantasticen ljubimec. lp RAN
RAN Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: Ti že veš Ran!! kisses Pupa Kar sem iskal to sem dobil. Ampak vseeno, upam da mi še dolgo ne bo treba vedet. lp RAN
pupa Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Mogoce ti celo nikoli ne bo uspelo, tudi ce si boš prizadeval. kisses Pupa
RAN Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: Mogoce ti celo nikoli ne bo uspelo, tudi ce si boš prizadeval. . Pupa Moram priznat, da sem že štreno izgubil. Pa so se moja prizadevanja hitr nehala. lp RAN
zohi Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Ce se ne motim je tale topic za cestitke Ice-u!? Cestitam Ice, pa pocak, te bom hmalu ujel-saj imam že skoraj 20 poslanih. by zohi
Ice Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 se mal zohi,se mal! dejmo,rini! ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
A_je_to Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 eh ICE sem ti pa jaz ja blizje oz bi lahko rekel kar ze da sem ti za petami hehe... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se