Ice Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 huh,bo treba se malo riniti,da me vsak ne dohiti. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Daj daj, še jaz ko imam druga najvec postov, te ne bom kar tako dohitela. Le veselim se tvojega odhoda na dopust. Takrat pa imam šanse, da te dohitim. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 28, 2001 Opozori Objavljeno Junij 28, 2001 kaj pa,ce ne grem? ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Einherjar Objavljeno Junij 28, 2001 Opozori Objavljeno Junij 28, 2001 Samo da ne bi izgubil prvega mesta a? Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
Brrrm Objavljeno Junij 28, 2001 Opozori Objavljeno Junij 28, 2001 Že skoraj misel za filozofijo in ostalo: Velicina se rojeva skozi samoodrekanje Brrrm
Ice Objavljeno Junij 28, 2001 Opozori Objavljeno Junij 28, 2001 zato me pa od danes do pon ne bo na netu.fajn se jemte.... ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Climber Objavljeno Junij 28, 2001 Opozori Objavljeno Junij 28, 2001 A se da zdruzt moci pa bi nas enepar skupej nabiral poste, da ujamemo ice-a Verjet nav slo , torej cestitke legendi. LP Climber
Ice Objavljeno Julij 1, 2001 Opozori Objavljeno Julij 1, 2001 quote: A se da zdruzt moci pa bi nas enepar skupej nabiral poste, da ujamemo ice-a Verjet nav slo , torej cestitke legendi. LP Climber hvala,climber.in sorry,da se nisva srecala v lendavi. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Julij 1, 2001 Opozori Objavljeno Julij 1, 2001 Kako, a Climber je bil tudi v Lendavi??? Ja Ice, zakaj mi pa nisi tega povedal??? kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 1, 2001 Opozori Objavljeno Julij 1, 2001 ne.ko je klical,je rekel,da mogoce pride danes.in ker sem jaz prej odsel,sem se ze opravicil.pa sem ti to ze povedal v mestu. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Julij 1, 2001 Opozori Objavljeno Julij 1, 2001 Danes si mi povedal? Ah Ice, danes tako ali tako pol stvari, ki so se dogajale in ki so mi bile povedane nisem zregistrirala. Sem totalno že cel dan. kisses Pupa
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 o lej kaj sem pa jest najdla :) ← 4 leta staro temo... ti si glavna carica... :004 razpisujemo lov za najdlje nedotaknjeno temo... 1. nagrada - 1 post več :hooray: 2. nagrada - 1 post več 3. nagrada - 1 post več
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 4 leta staro temo... ti si glavna carica... :004 razpisujemo lov za najdlje nedotaknjeno temo... 1. nagrada - 1 post več :hooray: 2. nagrada - 1 post več 3. nagrada - 1 post več ← A si daj heppy ? :devil: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...lter=all&st=915
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se