Andrej.d Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Alamut v Drami je mučenje igralcev in gledalcev. Kabaret v MGL je pa res dober.Seksi punce,zgodba ki drži,dobri glasovi,fenomenalni Smolej,skratka oglejte si.Škoda samo, da med predstavo ne točijo pijače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 A si hotel povedat da si intelektualc (kljub temu, da si motorist) in da hodiš v gledališče? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Iz te moke ne bo kruha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Alamut v Drami je mučenje igralcev in gledalcev. Kabaret v MGL je pa res dober.Seksi punce,zgodba ki drži,dobri glasovi,fenomenalni Smolej,skratka oglejte si.Škoda samo, da med predstavo ne točijo pijače. Alamut je mučenje tut če sam knjigo bereš-zato sem pri maturi par let nazaj ubrala drugo taktiko-zaprla sem knjigo in šla počet kej bl pametnega. Maturo sm pa vseen glih nardila :grim Drugač pa priporočam Špas teater v Mengšu ker majo odlične predstave. Bla ene 5x in nikoli razočarana :grrr :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 A je kdo pogledal predstavi 5 moških oz. 5 žensk??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 DST - Dejmo stisnt teater in njihova zadnja: NLP- nekega lepega popoldneva ! Iz njihove arhive še Rezervar Dogz, Diareja pod Slovenci, Sod smodnika, Bog, Seksualna perverzija, ... :OK: @Manu - sem motorist, rekreativec, kadilec, amaterski igralec in muzikant, čebelar in vrtičkar, brez platfusa, intelektualec & delavec i evropljanin a i šire ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 improliga fajn, ker ni klasika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 A je kdo pogledal predstavi 5 moških oz. 5 žensk??? 5 žensk.com sem si ogledala lani. Odlična predstava, priporočam vsem :OK: Nujno bo treba jit pa gledat še 5 moških.com :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 5 žensk.com sem si ogledala lani. Odlična predstava, priporočam vsem :OK: Nujno bo treba jit pa gledat še 5 moških.com :D Ni za zenske... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Gledal 5 žensk.same laži... :headbang: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Ni za zenske... .) Ktera ni za ženske? :hmm: 5 moških.com :? Gledal 5 žensk.same laži... :headbang: :krneki: :lol1: To pa ni res :grrr Niti ene laži nisem zasledila vmes :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 (popravljeno) jaz sem videla obe predstavi ... menim, da je 5 moških.com dokaj boljša izvedba kot ženska paralelka. :grim B) aja ... Alamut, je pa pač Alamut ... ima pa predstava zanimivo izvedbo nekaterih detajlov :eek: :grim :OK: gledališče rules!!! :worship: B) :OK: :yea1: :D :winkiss: Popravljeno Januar 10, 2007. Popravil Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 jaz sem videla obe predstavi ... menim, da je 5 moških.com dokaj boljša izvedba kot ženska paralelka. :grim B) Še en razlog več, da se odpravim v Mengeš :grim :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Ktera ni za ženske? :hmm: 5 moških.com :? :lol1: To pa ni res :grrr Niti ene laži nisem zasledila vmes :P :? Ama lagale so, kot kakšne, kakšne,... ...errr... er... BABE! :P :fredy: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 :? Ama lagale so, kot kakšne, kakšne,... ...errr... er... BABE! :P :fredy: :lol: Furi :angry: Baba ma sam en jošk pa en zob, tko da velika večina žensk nas ne spada med te :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Furi :angry: Baba ma sam en jošk pa en zob, tko da velika večina žensk nas ne spada med te :P .... še. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 (popravljeno) Nazdnje gledal predstavo Kako smo ljubili maršala Tita. Komedija z Gojcom na čelu mi je bila zelo :OK: Nisem pa ravno nek ljubitelj modernih kvazi predstav... Najbolj so mi zabavne kritike zvečer na TV-ju, ki jih predstavljajo nekako takole: On je igrivo izžareval mladost, ona mu je nežno sledila. Razplet epskega dogajanja dosežeta z katarzo svojih duš že v prvi polovici predstave (katarza-skakanje iz stola na oder ter glasno kričanje). Razgibano dogajanje (celo predstavo ne veš zakaj se gre) je popestrila bogata odrska kulisa (dva stola). Režiser vrhunske moderne predstave (metanje po odru bi verjetno prav tako dobro režiral otrok iz vrtca) še išče svoj notranji jaz (vse splošen izraz za ljudi z vedenjskimi motnjami). Minimalistična oblačila obeh igralcev samo še poudarjata malomeščansko miselnost ljudi moderne družbe in abstraktnost duše individuma (igralka v modercu je pa res izgledala zelo fukiš). Navdušeno občinstvo (verjetno so vsi veseli da je konec predstave) je z glasnim aplavzom nagradilo oba igralca, režiserja predstave, vseh 5 scenskih delavcev (nekdo pač mora postaviti na oder vse rekvizite-dva stola) in glasbenega mojstra (ki je v prostem času DJ v vaškem klubu)... Popravljeno Januar 11, 2007. Popravil ciciban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 .... še. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Včeraj gledala 5moških.com; :BUA: - to ni noben teater, to je šov, pa taka "poceni" zabava; kva pa vem no; sicer pa je to podobna zadeva kot Jamski človek, z razliko da je akter samo eden in tudi bistveno boljši. Skratka, ne vem kdaj me bo tale Špas teater spet vidu; dejstvo je, da je MGL mega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) Alamut je mučenje tut če sam knjigo bereš-zato sem pri maturi par let nazaj ubrala drugo taktiko-zaprla sem knjigo in šla počet kej bl pametnega. Maturo sm pa vseen glih nardila :grim Sem drugega mnenja :P Men je bil pa Alamut fajn.. ampak.. sam prvič ko ga prebereš, zadnjič sem se ga spravil še enkrat (ni blo kaj za delat), pa je ratal brez veze. Kakor komu no... Pa tut jst sem naredu maturo :P, pa še mal višja ocena je bla :P :OK: Lp Burnout Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Beneška dvojčka - MGL. Res je lepo ,da imamo ljudi , ki so nas željni zabavati.Po tej predstavi se počutim skoraj tako kot , da bi se pripeljal s Harleyem iz Toskane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Sašo Hribar v Zadnji predstavi (KUD Medvode). Ali je življenje na Marsu ne vem , da imamo genije pri nas pa ni dvoma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno April 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2007 Improvokatorji z Jaušnikom so bili v Žalcu .Jaz pa ves potolčen in me je vse bolelo od režanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 22, 2007 Deli Objavljeno April 22, 2007 Sašo Hribar v Zadnji predstavi (KUD Medvode). tut jz sm to gledala....in lahko rečem samo tole : :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Oktober 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Duohtar pod mus. Avtor: IZTOK MLAKAR (tudi glavno vlogo igra). Mislim , da je s tem vse povedano. V Žalcu ponovno 14.12. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se