Carr Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Živjo! Me zanima, kaj pričakujete oziroma česa si želite v novem letu - na vseh področjih. Če začnem sam: - posel in služba (me čaka še pika i - pravosodni izpit) :wacko: , - družina (da bo otrok zdrav in žena zadovolj(e)na...) :blush: , - motor (da bo čimprej sezona in čimveč lepih dni) :OK: , - zdravje (mora bit) :D , - politika (da ne slišim več nič o Strojanih...)... :slap: Kaj pa vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 non stop vsaj 15 stopinj celzija čez leto in kkšnega loto dobitka se nebi nič branil! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ene par sponzorjev :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 mir in da bi bilo čim manj žrtev med nami motoristi in seveda tudi med ostalimi živečimi janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 nov motor...no tut ce ne nov..lahko drug, mocnejsi pa cel meniskus :P no, ja punco mogoce. tako...motoristko :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 :hmm: - na prvem mestu to, da neb blo slabš kot je blo dozdej :P - da bi se stanje doma malček izbolšalo :doze: - da bi blo v šol vsaj tko k zadn mesc .) - da bi mi motor služu vsaj tok dobr k dozdej :) - da bi spoznov čimveč motoristov (še narajš motoristk :P), da bi šli na kšno furco - pogoj za prejšn odgovor je seveda lepo vreme :D ... v glavnem d bi blo predvsem zdravo in uspešno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Novo opremo za motor, gume,... :D :P Pa da nareim letnik brez popravnih da bom mel poleti čas za naganjanje po asfaltu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 nov motor...no tut ce ne nov..lahko drug, mocnejsi pa cel meniskus :P no, ja punco mogoce. tako...motoristko :> tega pa seveda tud ni za spustit hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 :hmm: - motor mam - ženo tut ... - familijo tut - ... tut mam - žurk bo itaq preveč ... in tako si želim samo eno dobro kavo z mlekom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 nobenih načrtov ne delam, ker nima smisla :grrr živim za sedanjost, :grim preteklost pozabljena, :grim prihodnost pa kot bo usojena :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Nobenih pričakovanj. Če si bom neko stvar res zaželel, si jo bom kupil, če mi bo kakšna ženska res všeč, bom tako dolgo lazil okoli nje, da se me bo naveličala in uslišala, bolezni so pa itak zapisane v genih. Torej :D na fris in neustrašno v svetlo prihodnost. Dokler ne pade mrak na oči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 če mi bo kakšna ženska res všeč, bom tako dolgo lazil okoli nje, da se me bo naveličala in uslišala, :OK: :OK: :OK: :lol1: Lobo! Svaka ti čast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) no sej če človk pričakuje je največkrat razočaran...sm želje pa še vedno so .) Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 :hmm: js pa zaenkrat pričakujem... nova čelada, rokavice in hrbteničnik (želva) :grim aja pa na šolo tut ne smem pozabt :D :glare: no ja... pa še kej bi se najdl :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Moja ena in edina želja je ta, da se letos ne bi spet razkantal. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Jaz pa, da bi dobil novega BMW-ja.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Pričakujem letni prihodek iz dejavnosti v višini 18-22 mio SIT, nekaj nepričakovanih prilivov na TRR in še kaj. A možda se i đabe nadam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 nč ne bo tolarji so že mim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 diploma na faksu pa bo tudi vse ostalo :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 nč ne bo tolarji so že mim :P ...glano, da bo SIT :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Januar 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2007 nč ne bo tolarji so že mim :P Vsega smo SIT-i, prehajamo na Evro :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Naj bo vsaj tako kot je bilo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Samo vse najnajnajnajboljše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Živjo! Me zanima, kaj pričakujete oziroma česa si želite v novem letu - na vseh področjih. Če začnem sam: - posel in služba (me čaka še pika i - pravosodni izpit) :wacko: , - družina (da bo otrok zdrav in žena zadovolj(e)na...) :blush: , - motor (da bo čimprej sezona in čimveč lepih dni) :OK: , - zdravje (mora bit) :D , - politika (da ne slišim več nič o Strojanih...)... :slap: Kaj pa vi? Želim si lepo vreme in čimbolj varno motosezono. Brez nesreče in poškodb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Pričakujem, da se bodo vsi ljudje imeli radi med sabo in drug drugemu posojali mopede za polaganje ovinkov na Golici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se