Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2007

Priporočene objave

Objavljeno

17.500 km

Objavljeno

4000, za več ni bilo časa :rolleyes:

Ampak, prihaja dopust na motorju - cca 2500km :yea1: :010

Objavljeno

Priden si ti :D

No saj jaz jih letos tudi pridno nabiram 6k jih je ze :D Toliko kot zadnji dve leti na sezono :OK: Pa se vec mi jih bilo, ce bi Hzosung skozi delal :xx:

Objavljeno

Upam,da jih bo za vsakega neskocno??Pocasi z rocko za plin-gasom in z odprtimi ocmi(Bolj ko gledas vec vidis in vec ko vidis vec ves.

Objavljeno

Blizu 9000 in še teče števec.

Objavljeno

ene dobrih 6000 z BMW, 2000 z bivšim sv 650, pa 1000 s kawo - neki je pa še neki bo!!! :rolleyes:

ajd

Objavljeno

zdej pa jih je že ene 5500 km :whistle:

Objavljeno

Skupaj 4500, če bo jutri izpit.. začnem pa resno :krneki:

Objavljeno
Skupaj 4500, če bo jutri izpit.. začnem pa resno :krneki:

:eek: :eek: :slap:

Objavljeno

do včeraj 6500, če bo sezona tako dolga kot lansko leto, zna past 12000 :yes:

Objavljeno

Preko 13 000 km...lepa sezona bo ja.... :blush: :yea1: :yea1:

Objavljeno

bolj malo, sem šele letos izpit naredila :winkiss:

Objavljeno

Bl bogo 10.000km, ampak za nazaj se ne splača sekirat (hvala ;) ), se bomo potrudli, da bo do konca sezone se še kej nabral, pa ne tolk količinsko kot pa uživantsko.

:whistle:

Objavljeno

...letos pa res en ku**,... nekje okol 2500 km,.. in bo tko tut ostal verjetno,.... letos nimam sreče,.. k neke bolniške me lovijo, ...poškodba na poškodbo,.. bemu :unsure:

Objavljeno
...letos pa res en ku**,... nekje okol 2500 km,.. in bo tko tut ostal verjetno,.... letos nimam sreče,.. k neke bolniške me lovijo, ...poškodba na poškodbo,.. bemu :unsure:

Sem prebral, da si imel športno smolo, porihtaj se, pa se vidmo, ko pridem iz Montenegra.

Ene 5500 km letos.

LP, Robert

Objavljeno
:eek: :eek: :slap:

3000 je bilo legalnih z drugim motorjem. Pa izpit mam zdej :unsure:

Objavljeno
Danes obrnil 63184 - letos... :hmm: 7588km...

D.

Na števcu je 68624 - letos torej komaj 13028... :cry:

D.

Objavljeno
Bl bogo 10.000km, ampak za nazaj se ne splača sekirat (hvala ;) ), se bomo potrudli, da bo do konca sezone se še kej nabral, pa ne tolk količinsko kot pa uživantsko.

:whistle:

pol si pa v napačni temi, če se ne hvališ s kilometri :lol:

Objavljeno

6320 km ,krajše relacije najdaljša 340 km

Objavljeno

Letos že celih 840km. Več jih imam z vozičkom, a to tudi šteje (vozek ma tri kolesa)? :whistle:

Objavljeno

Letos 3.500 km (ampak vseeno več kot lansko leto skupaj) jebi ga - služba je le služba

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!