Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2007

Priporočene objave

Objavljeno

Ne štejem prov zvesto, od oka sem na kakih 7 ali 8 tavžent.

Objavljeno (popravljeno)
0,0

ne seri. sm te vidu. :lol1:

10.000.

Popravljeno . Popravil cartMAN
Objavljeno

cca. 15.000 km :D

še dobrih 3000 pol pa parkiram za letos :unsure:

Objavljeno

Od Aprila 11.700 ne gre več.... :rolleyes:

Objavljeno

Od srede do včeri ... 600 km (prej še ni blo izpita)

Objavljeno
ma jz sm vam po en stran kar mal folš k mate službe bl stran, da greste lohk z motorjem

letos sem se mogoče trikrat prpelala na šiht s čričkom pa še to ga mam tko blizu da prešaltam do tretje brzine pa sm na cilju :headbang:

:lol1: :lol1:

ma jst mam službo v ljubljani, pa sem šou do zdej ene 3 krat z motorjem....zjutri se mi ne da še hodt po motor. Drugače bi blo, če bi ga mel doma.

Pri meni se je pa od 20. maja do danes nabralo okrog 11 tisoč lepih, lepih kilometrov..pa še jesen bo lepa :yea1: :yea1:

Objavljeno

od prejšnjega torka ko imam izpit 300km, prej brez izpita isto 300. do konca leta še upam na kakšnih 2000.

Objavljeno (popravljeno)

Od 9.3. do 2.9 se je obrnilo malo manj kot 14k kmjev.

Moja ljubica je šla od doma novemu lastniku oz lastnici. Naj ji služi tako dobro kot je vse te kmje meni :D

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Dobrih 8k km :D

Objavljeno

Nekaj preko 14k KM :unsure:

Objavljeno

Okoli 10k,rikverc :grrr vštet

Objavljeno

od 26.4. do 2.9 8 jurjev,en mesc umes razbit,pa lih najlepš vreme je bil :headbang: :headbang:

Objavljeno

:cry: 10000 :kva2:

lp.

:ninja:

Objavljeno

Od 8.8 (začetek moje sezone), do danes (8.9) skupno 2200km. Upam še na vsaj tisoč kilometrov letos (glede na vreme).

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!