skuterist Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Pozdravljeni Mlo sem brskal tole temo o oblačilih pa vendarle nisem našel odgovora ki ga iščem. Skratka zanima me kje v SLO se da kupiti oblačila proizvajalca Spidi. Zanimajo me jakne model: STREET FIGHTER, BARRACUDA MAX ali JK TEX. Za informacije se Vam zahvaljujem. P.S lahko tudi bližnja okolica A, HR ali I, s kakšno tel. št. bi bilo super :blush:
Spin Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Probaj Habat motocenter. :OK: http://www.hmc-habat.si/
abn Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 prodam nov kombinezon NRG touring 58 cena 570 eur in rabljen eno sezono JP3 HYDRO BACK št 50 cena po dogovoru
_ales_ Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 a ma kkšn kšne izkušnje z temi cunami??? k js mam namen kupit spidijove rokavice, pa če ma kdo kej za povedat al so dobre al slabe... :blush:
skuterist Objavljeno Januar 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom probal v LJ pri HMC. Pa še eno "neumno" vprašanje ali je kvaliteta Spidi in Dainese primerljiva. Iščem tekstilno jakno pa vse kar mi je všeč "leti" čez 280EUR :devil: . Ali se splača zapraviti toliko glede da nisem čisto 100% motorist :whistle: (vsaj za večino hard motoristov) LP
ROBČEK Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom probal v LJ pri HMC. Pa še eno "neumno" vprašanje ali je kvaliteta Spidi in Dainese primerljiva. Iščem tekstilno jakno pa vse kar mi je všeč "leti" čez 280EUR :devil: . Ali se splača zapraviti toliko glede da nisem čisto 100% motorist :whistle: (vsaj za večino hard motoristov) LP Tekstilnih raje ne kupuj. Raje vzem g-tex ali kaj podobnega (npr. DAINESE D-DRY) saj so ti materiali precej boljši (poleti ne boš zgorel v njih, v hladnem pa precej dobro grejejo). To je moj predlog. Primerjava DAINESE in Spidi glede kvalitete :headbang: . Dainese boš imel zelo dolgo, Spidi pa vprašanje.
GT4turb0 Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 A je kdo ugotovil kje prodajajo Spidi opremo (čevlje)? Habat ima Sidi in ne Spidi... :unsure:
ZOX Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 A je kdo ugotovil kje prodajajo Spidi opremo (čevlje)? Habat ima Sidi in ne Spidi... :unsure: Spidi čevlji imajo svoj ime Xpd! To išči.
bernardek Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 jaz prodajam rabljen kombinezon glej oglase
SharpNinja Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 D še jz prstavim lonček....kje pri nas se dobi rokavice Spidi (včasih si jih imeli v TC, ampak jih ne držijo več), ker so edine, ki mi pašejo na rokco....tnx.
antares Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Italija; valersport in MarketRuote. Glede Spidi imajo kar hočete. Kombinezoni so odlični samo finiš pa ni Dainese. Je pa zato precej cenejši. (kot Berik in Arlen ness). Antares
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se