First Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Torej, prosim študente ali dijake primernih smeri študija ali srednje šole ali pa kogarkoli, ki ima kaj gradiva na to temo, da mi posreduje (lahko tudi na PM). Rabim namreč za seminarsko nalogo :doze: , tako da brez skrbi, ne bom se sama praktično ukvarjala s tem :grrr Že vnaprej hvala :blush: First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 http://www.google.com/search?hl=sl&q=i...+Google&lr= ni za kaj ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=...fulltext=Search in tudi tukaj lahko začneš ... :book: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ona bi .doc file ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ona bi .doc file ... :grim jst bi tut da mi ti napišeš vso zadevo, pa najbrž nebi bil za to anedane :P :xx: O:-) http://www.google.com/search?hl=sl&q=i...+Google&lr= ni za kaj ;-) sicer sem upala na kej slovenskega ampak se bom očitno mogla lotit kar tega :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 žal se ne spoznam na te zadeve, tako da ne morem pomagat :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Ah misty... :huh: Sm pa že misnla..... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 če bi mislna bi blo 2 strani seminarske že napisane ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Ne pa ne, sej veš zakaj.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 :eek: nimam pojma ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Ker me motiš skoz neki, da ne morem delat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 a ni ponavad lih obratno? :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Ne pa ne, sej veš zakaj.... :P ...ker na nekaj drugega misliš... :P :headbang: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2007 ...ker na nekaj drugega misliš... :P :headbang: :fredy: Kak si ti to vedu :hmm: Na kinder jajčke... :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 No evo. Zbrat se bo treba malo... :P :grim .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Skrbi me ena zadeva-da ne bo rok pretekel tistmu paketu jajčkov, preden do mene pridejo :blush: Ajde, se grem zdej zakopat v to angleško literaturo, da bo še kej narjenga dans. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Skrbi me ena zadeva-da ne bo rok pretekel tistmu paketu jajčkov, preden do mene pridejo :blush: Na hladno jih je treba dat! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Na hladno jih je treba dat! :kva2: Furi :angry: o takih jajčkih govorim :P [attachmentid=89184] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Furi :angry: o takih jajčkih govorim :P [attachmentid=89184] Ups! :blush: No, teh pa res ne rabiš dat na hladno. Sobna temperatura bo dovolj (jih je doma vedno kaj na zalogi)... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 Oj! Ne vem, če je zadeva še aktualna, pa vseeno. V reviji Moj mikro številka 1/2007 je članek na temo kraja identitete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se