BremzPenzl Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 čaki, da motorko zakurblam...... :lol1: Pridi, jaz mam 4 klaftre drv za zažagat.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zadje cajte en boljših štosov. :lol1: Kaj pa tu ostali pivovarji pravijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 To pa ni niti najmanj važno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Ne, mislim kaj pravijo strokovnjaki, kdo med njimi je najboljši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Toti se skor tak grdo obnašajo kot motosvetovci ta petek na Ptuju. S kakimi se jaz družim. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Toti se skor tak grdo obnašajo kot motosvetovci ta petek na Ptuju. S kakimi se jaz družim. :headbang: s samimi dobrimi saj slabih sploh ni?? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se