snoopy Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 Poznam žensko ki ji je ime Zuhra(so z juga ampak so vsi pr hiši NARAVNO blond :eek: ). Potem vem za osebo ki se piše Mahmutović-ne vem ali maha ali je mutav :hmm: Tudi sodelavec ima smešen priimek-Maček...v službi se skoz mjavka(sploh ko delamo študentje :lol1: ) Maminem stricu je ime Mičo-car^2 Brat ima sošolca po imenu Herman.Tako je ime stričevemu oslu(le kako naj bi to sprejel 6letni otrok :fredy: ) Od očeta sodelavcu je ime Filip,kličeja pa ga vsi Lipe(ne vem zakaj) Kmalu bojo popularna stara indijanska imena-moj sin bo slepi jastreb :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 bravo Snoopy, tako se piše! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Kmalu bojo popularna stara indijanska imena-moj sin bo slepi jastreb :slap: al pa Počena Guma :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Včeraj sem izvedel, da je ženskam poleg HeLmuta, zelo pri srcu tudi ALbin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Kmalu bojo popularna stara indijanska imena-moj sin bo slepi jastreb :slap: Ja, jaz mojemu mopedu že dolgo rečem FOTELJA KOJA IDE. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Včeraj sem izvedel, da je ženskam poleg HeLmuta, zelo pri srcu tudi ALbin. ALLLLbin pa še bolj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 ALLLLbin pa še bolj :P Ti že veš? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Evo znanka imela ime in priimek: Burina Mišica (ali pa obratno) Pa še ena anekdota. V osnovni šoli smo imeli učitelja telovadbe, ki se je pisal Veljko Vlahovič, zaposlen je bil na OŠ Veljka Vlahoviča, stanoval na ulici Veljka Vlahoviča in mislim, da mi ni treba posebej dodajati, da je tudi njegov oče bil Veljko Vlahovič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Za imenovanje svojih mopedov imate drugo temo. Uporabite iskalnik. V tej temi bodo ti odgovori prestavljeni, bodoči pa izbrisani! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Sorry za :topic: , Šefica. Smo te samo malo prečekirali, če si še vedno tak stroga, hehehe... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 (popravljeno) Na svoj devetinpetdeseti rojstni dan je dobil Plmeniti Zmago hčerkico, kateri je dal ime Aleksije Iris. Dnevnik torek 9. januar Oh ja samo, da bo zdrava. Popravljeno Januar 16, 2007. Popravil Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 ne razumem zakaj so nekateri starši tako egoistično usekani in otroku že ob rojstvu zagrenijo žeivljenje.....če se samo spomnem koliko so me zajebavali zaradi priimka .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 ne razumem zakaj so nekateri starši tako egoistično usekani in otroku že ob rojstvu zagrenijo žeivljenje.....če se samo spomnem koliko so me zajebavali zaradi priimka .... Pohajač?? MOj sošolec se je pisal Lenič-celo profesorica mu je rekla da ima pravi pomen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Jaz sem imel svoj cajt, ko sem delal še v operativi na gradbišču delavca z imenom in priimkom (kaj je ktero ne vem) Limuni Limun :blink: :? :D :( .) :doze: :fredy: :kva2: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 jaz pa poznam sanitarnega inšpektorja, ki se imenuje Fekal Ismeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
harmony Objavljeno Januar 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Danes sem izvedela, da je dvema v Sloveniji ime Siddharta - eni punci in enemu fantu. Groza! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 Malce pa mi je nerodno , ko me kdo vpraša od kod , da sem.Ampak verjetno zato , ker sem priženjen.Otroci pravijo , da so že navajeni.So trpežni ti otroci. (Aja ,iz Griž sem.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 Maik, Sidonija, Hugo, Orhan, Perhan, Sandokan, April, Ivor, Vasilja, Mitra, Odilo, Žuža. Imena slovenskih otrok, ki so jim jih starši nadeli v zadnjih letih. A so normalni al kaj? Vse te omembe imen sem še nekako stoično prenašal, ko pa sem pred kratkim slišal, da so nekemu fantu dali ime Torek in da so nekemu fantu, ki se je pisal Racman, dali ime Jaka, pa mi je dvignilo dekl. To pa sploh več ni smešno. Ni zanimivo. Je naravnost grozljivo. A starši res več ne razmišljajo o svojih otrocih in njihovi prihodnosti in gledajo samo na lastno eksotičnost? Jaka Racman? Sram jih je lahko! Tu se grozljivka seveda ne konča. V Novem Mestu živi Maja Čebela. Zelo zelo neizvirno je tudi Matjaž Kralj. Seveda ubogega otroka vsi kličejo Kralj Matjaž! Da o vsem znani (za moje pojme zelo ubogi) Mariborčanki z imenom Živa Zver sploh ne govorimo. Verjetno ponoči razmišlja, ali naj staršem prereže vrat ali poskrbi za kako bolj mučilno in dolgotrajno smrt - kot je recimo oba zvezati na stol in jima po majhnih ranicah nasuti sol ter politi Varikino. Nekje sem prebral, da obstaja tudi Živa Mrcina. V prestolnici obstajata dve punci z imeni Sava in Soča. Sram me je. Zanju. Med Slovenci živijo tudi starši, ki menijo, da so izjemno duhoviti, pa se motijo. Poleg tega pa so verjetno zapriseženi vegetarijanci. Prebivalci prestolnice namreč poznajo primer dveh sester: Jagoda in Višnja. Ko slišim kaj takega, mi še neprebavljeno hrano pospešeno požene skozi debelo črevo. Seveda obstaja tudi punca z imenom Malina. Kaj pa drugega. Potem pa so med nami še ljubitelji drobnih letečih žužkov. Na gorenjskem živi Kresnica. In nisem presenečen, da obstaja tudi Muha. Oziroma sem, lažem. Kar malo me glava boli. Uboga Muha, kako se delajo norca iz nje v šoli. Ziher bo, ko bo velika, psihopatska morilka. Obstajajo tudi starši, ki so obremenjeni z dolžino imena. V Ljubljani živi fant, ki mu je ime An. Kozlam! V okolici Kranja živita Andromeda in Atena. V grlu čutim veliko želodčne kisline. Sovražim tudi izpeljanke iz moških imen oz. obratno. Tiste, ki ne bi smele biti izpeljane. Jerneja je čisto okej. Tudi Staš še gre skozi. Kisli okus v ustih pa dobim ob ženskih imenih, kot so denimo Reneja, Sebastijana. Ali pa moška izvlečenka Severin. Hahaha! A sem se slučajno pravkar zasmejal? No, to je bil ipični smeh. V resnici mi gre na jok. Bertrand, Silverij, Ahac, Genofefa, Gertruda... Zvenijo staro, ne? Naj poudarim, da to niso imena nekaterih članov mariborskega doma upokojencev, ampak nekaterih slovenskih dojenčkov, katerih zablojeni starši dajejo duška nostalgiji in spominu na stare dobre čase in zato mučijo svoje otroke. *bruh* Prav smešni so tudi starši, ki dajo otrokom imena v smislu, češ, moj otrok bo glavni frajer v vasi: Nicky, Zoya, Maxima, Vanessa... Yeah, baby! Butasta imena so tudi Gaj, Maj in ostala novodobna pasja tročrkovna imena. Vendar mogoče še vseeno pogojno znosna. Sovražim tudi slovenskega prevode tujih imen, ki so naravnost ogabna, denimo Džon, Žak ali Dejvid. Čutim bolečino, ki je zelo podobna porodnim krčem. Obstajajo starši, ki očitno še niso preboleli nekoč izjemno fanatično priljubljenega pretepaškega heroja. V Sloveniji zares obstaja fant, ki mu je ime Brusli. Če bi mi starši dali tako ime, bi mi zagotovo zagabili starševstvo. Južna imena: Zuhdija, Mafalda in Jusuf so sicer grozljiva, vendar jih ne uvrščam v skupino vseh ostalih omenjenih, saj vendarle gre za imena ljudi, ki izhajajo iz druge kulture, ki ta imena šteje pod normalna. Obstajajo pa tudi starši, ki bi jih bilo treba dati na natezalnico zaradi hude nezmožnosti vklopa v novo okolje. Ko se recimo slovenska matera prepusti vplivu svojega v Slovenijo priseljenega afriškega moža in skupaj sina poimenujeta Nexhmidin. Še posebej pa sem alergičen, če nekdo svojega otroka poimenuje po sebi. Presneti egocentrizem! Verjetno ena izmed najbolj banalnih tradicij v zgodovini. Prav nobene poante ne vidim v tem, da nekateri celo patijo za tem in so vzgojeni v tem strogem drevesnem sistemu in da tip svojemu sinu ime, ki ga nosi tudi sam, njegov oče, dedek in pradedek. Denimo Filip V. Kako brutalno! Potem pa nekdo pokliče domov in zahteva Filipa, matera pri slušalki pa reče: "Katerega? Mlajšega, srednjega ali velikega?" če v tistem trenutku klicatelj zabriše telefon na vilice, me sploh ne preseneča. Aja, pa da ne pozabim omeniti novodobnega trenda dvojnih imen, kar je tipično kopiranje čezlužnih Američanov. Pizdarija, kot da nismo že skoraj v celoti prekopirali njihovega načina življenja (manjka še nam Dan zahvalnosti s puranom na mizi), smo se lotili še tega. Jaz proti temu načeloma ne bi imel nič, če ne bi dvojno poimenovanje otrok pomenilo še enkrat večjo grozo. Recimo Pia Tia ali kaj podobnega. Zdaj pa samo še čakam, da mi soseda poimenuje svojega prihajajočega otroka Pedro Jebačinović, pa bo svet popoln. P.S. Ker me je prispevek strašno psihično utrudil in še komaj razmišljam o tem, bom na hitro brez komentarjev naštel še nekaj imen, ki me ubijajo (večina jih je iz članka iz ene materinske revije, kjer so starši predstavljali svoja eksotična imena in bili pri tem žareče ponosni nase - jaz pa sem imel željo, da bi vsakemu posebej na stopala prižgal konjska kopita): Takole: Job, Nico, Pilar, Karles, Nicol, Endrina, Tajra, Blerta, Edona, Alias, Noah, Anthea, Hanah. *Sliši se zvok straniščne školjke* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 ta tip ima neki poti primorski! menda je spustu sam tri kraje...ostali mu pa niso všeč... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 ta tip ima neki poti primorski! menda je spustu sam tri kraje...ostali mu pa niso všeč... :slap: to so pač zaplankani kontinentalci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) Maik, Sidonija, Hugo, Orhan, Perhan .. A si prowzaprow hotew pojasniti zakaj tvoj nick združuje priimek in ime USA-bebokomika v eno besedo? :hmm: Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 A si prowzaprow hotew pojasniti zakaj tvoj nick združuje priimek in ime USA-bebokomika v eno besedo? :hmm: jerry izhaja iz moje "mladosti" dali pa so mi ga prijatelji po muskontarju jerry lee lewisu! pol sm pa še vozu motor s springi in od kle je pršu jerryspringer! to so pač zaplankani kontinentalci zaplankani? :headbang: bolš k pametn vesolčk za kakršnega se imaš :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 nimam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 (popravljeno) ...meni pa se vedno znova usta razlezejo v nasmeh ko malo pred Brežicami (gledano iz Bizeljskega) zagledam tablo za BOJSNO. :D Nenavadno, a funky. :grim Popravljeno Januar 16, 2007. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec 2 Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 al pa-- ANA Konda :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se