KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 He he stranka s priimkom Žužek, simpatično :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Mal je smešn, če od daleč gledaš, ampak poba je pa bil fant od fare... V vojski (pri tabornikih) sem imel sovojaka z imenom Čufurovič Mujo. Smo ga hotli drugače klicat, pa ni pustil :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petra Z. Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 He he stranka s priimkom Žužek, simpatično :D Poznam kar nekaj ljudi s priimkom Žužek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 No sej smejem se ne, ker mam v familiji še enga podobnega ampak malo bolj konkretnega :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Meni je ful smešen priimek Žižek. Zakaj? Ker se vedno, pa ne samo jaz, ampak večina MB-čanov, spomnim na legendarnega tičokaza. :grim Pazite otroci, Žižek gre! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Včasih vidiš koga z priimkom Lep, ko ga pa pogledaš je pa vse drugo kot to.. :kva2: :kva2: Pa, saj si ni sam kriv... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 No pa še ena docentka na FDV-ju. (Upam da tega ne bere kdo od njih, da me ne bodo pol ganjal) :P dr. Srna Mandič SRNA :blink: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 ...SRNA :blink: :kva1: Bolje kot recimo Krava B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Bolje kot recimo Krava B) S tem se pa 100% strinjam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Mal je smešn, če od daleč gledaš, ampak poba je pa bil fant od fare... V vojski (pri tabornikih) sem imel sovojaka z imenom Čufurovič Mujo. Smo ga hotli drugače klicat, pa ni pustil :OK: Kaj češ PRAVI MUJO!!!!! :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Bolje kot recimo Krava B) Al pa Prašiča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) zakaj se nikomur nikoi niso zdeli čudni: Bor Jelka Jurček Cvetka (tudi Jagoda naj bi bila popolnoma sprejemljiva pred desetletji) in zakaj nimamo nobenega Hrasta Štora Fuksije :doze: mmg:..glede na to da imamo Bora, ki je čisto sexi ime..pozna kdo kakega Brina (meni se namreč zdi vsaj tako ok kot Bor) ? Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 poznam osebe po imenu: Svit Liza Jutra Jedrt (ženska, 2 komada) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 poznam osebe po imenu: Jedrt (ženska, 2 komada) jaz enega...pa ne unega iz pekarne Miš Maš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Bratranec je dal svojim otročičem tale imena : Bor, Kalina, Gaber in Ruj. :) Se vidi, da je diplomiral na gozdarskem faksu. :rolleyes: :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Bratranec je dal svojim otročičem tale imena : Bor, Kalina, Gaber in Ruj. :) Se vidi, da je diplomiral na gozdarskem faksu. :rolleyes: :yes: B) Naslednji bo verjetno Lubadar B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Naj bo raje kakšna Marjetka. Fantov imajo dovolj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 zakaj se nikomur nikoi niso zdeli čudni: Bor Jelka Jurček Cvetka (tudi Jagoda naj bi bila popolnoma sprejemljiva pred desetletji) in zakaj nimamo nobenega Hrasta Štora Fuksije :doze: mmg:..glede na to da imamo Bora, ki je čisto sexi ime..pozna kdo kakega Brina (meni se namreč zdi vsaj tako ok kot Bor) ? Mi mamo na šihtu ene par Fikusov (se pravi, človek je tam, ampak ne vemo točno zakaj, torej ima status Fikusa-sedi in je tam) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 to so pač zaplankani kontinentalci ja..ki p :closedeyes: rav ne ve kaj pomeni koštabona... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Bratranec je dal svojim otročičem tale imena : Bor, Kalina, Gaber in Ruj. :) Ja, tudi jaz znam Bobre od Janeza Jalna skoraj na pamet :) . Poznam mladenko, ki ji je ime Iris, perunika po slovensko. Tudi v Bobrih omenjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 a ni iris celo miss slovenije :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 a ni iris celo miss slovenije :? Ja. Zaradi nje mi je žal, da nimam cvetličarne :kva2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Poznam kar nekaj ljudi s priimkom Žužek. Emmm, čestitam? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 kraj Dankovci :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Ime Gašnjani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se