Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Iscem fotoaparat znamke casio model ex-z 70 pa sem nasel samo mediamarkt da ga ima za 199 eur

gledam pa neke strani v avstiji da se ga da dobiti tudi za 172 eur. Mogoce kdo ve kam v cellovec bi se se splacalo pogledat?

Popravljeno . Popravil aselak
Objavljeno

Kako kam? Tam, kjer ga prodajajo za 72€.

Objavljeno

Kako kam? Tam, kjer ga prodajajo za 72€.

ja to ze sam oto je ena spaltna trgovina. Druge so pa vse v nemciji. V avstriji sem ga nasel samo v mediamarktu. Zato sprasujem kje v celovcu se prodajajo digice da grem mal povohat...?

Objavljeno

Zakaj pa v Celovec :hmm: :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

ja to ze sam oto je ena spaltna trgovina. Druge so pa vse v nemciji. V avstriji sem ga nasel samo v mediamarktu. Zato sprasujem kje v celovcu se prodajajo digice da grem mal povohat...?

jah, naroči ga v spletni trgovini po pošti... bo še zmer ceneje, kot pa če se tja pelješ ... pa še manj cajta ti gre ...

razn, če bi ga raje prešvercal :devil:

Popravljeno . Popravil brum brum
Objavljeno

jah, naroči ga v spletni trgovini po pošti... bo še zmer ceneje, kot pa če se tja pelješ ... pa še manj cajta ti gre ...

razn, če bi ga raje prešvercal :devil:

Na Hrvaško? :? :D :fredy:

Objavljeno

Na Hrvaško? :? :D :fredy:

to jaz njega sprašujem ;) meni so stvari malo bolj jasne :P

Objavljeno

to jaz njega sprašujem ;) meni so stvari malo bolj jasne :P

Jasne..... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ti se hecaš prjatu.....še men......totalnemu bebotu tukile ni nič jasno :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Poglej E-bay ali pa po naših trgovinah. Avstrijci so bolj ali manj zgodovina.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Iscem fotoaparat znamke casio model ex-z 70 pa sem nasel samo mediamarkt da ga ima za 199 eur

gledam pa neke strani v avstiji da se ga da dobiti tudi za 172 eur. Mogoce kdo ve kam v cellovec bi se se splacalo pogledat?

Če še nisi nabavil, pošlji PM Broj Jedan. On ma precej prakse s foto trgovinami v AUT.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!