aselak Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 (popravljeno) Iscem fotoaparat znamke casio model ex-z 70 pa sem nasel samo mediamarkt da ga ima za 199 eur gledam pa neke strani v avstiji da se ga da dobiti tudi za 172 eur. Mogoce kdo ve kam v cellovec bi se se splacalo pogledat? Popravljeno Januar 10, 2007. Popravil aselak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Kako kam? Tam, kjer ga prodajajo za 72€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Kako kam? Tam, kjer ga prodajajo za 72€. ja to ze sam oto je ena spaltna trgovina. Druge so pa vse v nemciji. V avstriji sem ga nasel samo v mediamarktu. Zato sprasujem kje v celovcu se prodajajo digice da grem mal povohat...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Zakaj pa v Celovec :hmm: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 (popravljeno) ja to ze sam oto je ena spaltna trgovina. Druge so pa vse v nemciji. V avstriji sem ga nasel samo v mediamarktu. Zato sprasujem kje v celovcu se prodajajo digice da grem mal povohat...? jah, naroči ga v spletni trgovini po pošti... bo še zmer ceneje, kot pa če se tja pelješ ... pa še manj cajta ti gre ... razn, če bi ga raje prešvercal :devil: Popravljeno Januar 11, 2007. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 jah, naroči ga v spletni trgovini po pošti... bo še zmer ceneje, kot pa če se tja pelješ ... pa še manj cajta ti gre ... razn, če bi ga raje prešvercal :devil: Na Hrvaško? :? :D :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Na Hrvaško? :? :D :fredy: to jaz njega sprašujem ;) meni so stvari malo bolj jasne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 to jaz njega sprašujem ;) meni so stvari malo bolj jasne :P Jasne..... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Ti se hecaš prjatu.....še men......totalnemu bebotu tukile ni nič jasno :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Za fotoaparat poglej na idealo.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Poglej E-bay ali pa po naših trgovinah. Avstrijci so bolj ali manj zgodovina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Iscem fotoaparat znamke casio model ex-z 70 pa sem nasel samo mediamarkt da ga ima za 199 eur gledam pa neke strani v avstiji da se ga da dobiti tudi za 172 eur. Mogoce kdo ve kam v cellovec bi se se splacalo pogledat? Če še nisi nabavil, pošlji PM Broj Jedan. On ma precej prakse s foto trgovinami v AUT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se