bojic Objavljeno Januar 11, 2007 Deli Objavljeno Januar 11, 2007 Jaz bi lepo prosu ce bi mi lahko kdo pomagal glede ACI obrazca, kje jaz to dobim??? Hocem registrirat avto in mam fotokopijo ACI-ja,in mi povejo da moram met orginal. Kaj naj nardim???? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Jaz bi lepo prosu ce bi mi lahko kdo pomagal glede ACI obrazca, kje jaz to dobim??? Hocem registrirat avto in mam fotokopijo ACI-ja,in mi povejo da moram met orginal. Kaj naj nardim???? Hvala Prosi prodajalca, da jo dobi od dotične ustanove kjer je avto odjavljen, drugače ne gre ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Original ACI potrdilo dobil le pri njih in sicer ko "prodajalec" motor odjavi, ti pri ACI-ju izdajo potrdilo, da motor/avto ni vec v prometu v Italiji ter da gre v Slovenijo. Pri tem postopku uzamejo na unicenje dotedanje tablice. No, vsaj do par mesecev nazaj je bilo tako......... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se