elbarto Objavljeno Julij 6, 2002 Deli Objavljeno Julij 6, 2002 In kak vam je bil všeč lent??? Pa kaj je "P......" in kdo ga je dobil??? Zdaj bi že lahko povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zhuk Objavljeno Julij 6, 2002 Deli Objavljeno Julij 6, 2002 pomoje se o Lentu da govort...... ...o tisti P pa bolj ne.... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 8, 2002 Deli Objavljeno Julij 8, 2002 Dejmo, dejmo, mi čakamo, Gregs, afterall, kaj si dobil? Mi vemo, da piva ne piješ ... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2002 Dobil je pijačo... sam se je odločil, kaj lahko na P dobi... odločil se je več kot pravilno!!! :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Julij 8, 2002 Deli Objavljeno Julij 8, 2002 JST VEM KAJ JE P PA NE POVEM !!! POVEM PA DA SE SPLAČA POTRUDIT !!! :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2002 axxxi... kaj pa je po tvoje P????? ti kar povej!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Julij 8, 2002 Deli Objavljeno Julij 8, 2002 SEJ JST TUD NE VEM SAM ČE JE OD TEBE SE ZIHR SPLAČA....UPS!!! :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2002 axxxi.. enega cmoka na lička ti pošiljam!!! :roll: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 9, 2002 Deli Objavljeno Julij 9, 2002 Dejmo, dejmo, mi čakamo, Gregs, afterall, kaj si dobil? Mi vemo, da piva ne piješ ... :wink: Sicer nisem dolzan odgovarjati... :lol: ... ampak bom vseeno: piva ne pijem, kot si ze rekel, torej sem dobil P-ijaco. Nekaj brezalkoholnega... Pico bom pa se dobil... Ups, a jo bom?! :o Ce bo Pupa dobre volje, pa me bo se castila enkrat.... ker sem tako zlat... in prijazen... ehehehehehe.... bom raje tiho, da ne bom kicast izpadel.... eheheheh..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se