šokac Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Vidva se nakaj napamet menita. Če Fury ne bo imel osnovnega sredstva, boš mu ti džabe kazal carvanje....... :grrr No Furi, saj smo vse poštimali, maš zdaj žiletke namesto smuči, samo ne vem zakaj jih ne dvigneš.... :whistle: :whistle: Vi trije se tak menite, da človek dobi občutek kot, da znate skijati. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Aaaaaaaa, motor pa razkosan!!! :BUA: no ja...moj je tud...plastike so na barvanju...mašina je na pregledu in pripravi za sezono...elektrika pa na popravilu saj mi je šel komplet štrom...če vas zanima ker motor mam poglejte mojo sliko pa še v profilu piše :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Vi trije se tak menite, da človek dobi občutek kot, da znate skijati. .) Nope, smo vsi trije bolj virtualni smučarji...... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Odgovor na osnovno vprašanje te teme: Ne, to sploh ni zima. :OK: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmrmmrrrrmmmmmm... mmm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Odgovor na osnovno vprašanje te teme: Ne, to sploh ni zima. :OK: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmrmmrrrrmmmmmm... mmm. ja to je zimska pomlad kr nj bo se še kr vozmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Letos se mi je res poplačalo ker nisem odjavil motorja. :OK: Danes je bilo res tako kot so napovedali. Nenormalno za ta letni čas 18 stopinj celzija. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Tole so pa obeti za center dežele krajnske za 10 dni [attachmentid=90172] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Za ponedeljek in predvsem torek je napovedano možno sneženje do nižin. Da bi se meja sneženja spustila vsaj tja do ene 600m nad morjem. To bi bilo vredu :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Upam, da ne nižje, Ljubljana je na okol 400m. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Lj je na 295m, nekaj metrov gor ali dol, odvisno kje je merjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 upajmo da ne bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Držimo pesti, da bo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 O pa je, na 600 m nad m.v. ga je že 5 cm, jest sm mislu pa novo makino sprobat :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Držimo pesti, da bo! :P pa ne no a vš da sm skor ceu dan u kombiju na terenu no na pohorji pa nj bo da se bomo skijali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Juhej... končno gremo ta vidend smučat :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 He he ti in skoraj vsa preostala slovenija :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 zakaj voham gužvo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Sam jebe tale zima precej....ene 3x je bil že sneg do nižin napovedan, še vedno ga ni nč. Za ta tedn so pa vsi vremenarji govoril kako bo padal. Nč ne kaže na to :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Meni všeč, sem veliko na cesti in zadnje kar rabim je sneg ali snežna brozga. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Jah sej maš prov...mi tud preveč ne diši kidanje dvorišča :P Saj v naših gorah bi pa lahko blo več snega.....da smuka bo izjemna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Saj je zima s snegom po svoje v redu. Ampak kidanje snega po 3x na dan mi pa res ne paše. Sankanje to je pa luštno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Tako zgleda kot da so letni časi mal v zaostanku. Videt je, da šele zdej prihaja tista mrzla fronta s severa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 sneg bo 25. maja - pol metra v Ljubljani .. na S čez meter ... obdržaw se bo do 10 Junija - ponekod še dlje. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 sneg bo 25. maja - pol metra v Ljubljani .. na S čez meter ... obdržaw se bo do 10 Junija - ponekod še dlje. :glare: zelo švoh napoved Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zohi Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 naj vas najprej vse lepo pozdravim, upam da mi boste zaželeli ponovno dobrodošlico :D sneg bo 25. maja - pol metra v Ljubljani .. na S čez meter ... obdržaw se bo do 10 Junija - ponekod še dlje. :glare: kar se pa vremenske napovedi tiče...KVA TI NI JASN...kdaj se bomo pa vozili?! lp zohi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se