Skoči na vsebino

a je to sploh zima ?

nec

Priporočene objave

Ja, upam, da res. Letos sem kupil novi Bike in komaj čakam, da poženemo. Upam, da že aprila.

jz že upam na marec :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jz že upam na marec :yea1:

Ti s čoperjem morda res. Za SS bike pa je potrebno paziti tudi na temperaturo asfalta. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...in spet pridejo Enduraši do izraza.... :lol1:

:010 :010 :010 B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:010 :010 :010 B)

Točno tako. Moram v ponedeljek malo na Moto Jet-u pogledati, koliko stane spodoben KTM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, daj no. .)

Cenik

Ma, res, no. Sandi se vozi celo leto. Mi pa...Saj veš. V sezoni do onemoglosti. Ostalo pa.....tema. Res pa je, da mi takšen tip motorja že na oko ni všeč. In oprema za hard enduro tudi ne. Bomo videli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti s čoperjem morda res. Za SS bike pa je potrebno paziti tudi na temperaturo asfalta. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Tudi z SS mopedom se da prilagoditi razmeram ne cesti. Vse je samo v glavi šoferja ... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Haha, a ti misliš, da za vožnjo s čoperjem temperatura asfalta ni pomembna? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kr povej mu moj kr leti ne bat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi z SS mopedom se da prilagoditi razmeram ne cesti. Vse je samo v glavi šoferja ... .)

Če se z SS-om voziš, da se voziš, že. Če pa bi hotel malo pognati, je cesta prehladna in asfalt drsi. Je prenevarno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je, ampak ne tako zelo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jao, ja seveda da drajsanja kolen na vsakem ovinku ne moreš pričakovati v zimskem času. Če je to to kar pričakuješ od motorizma tudi ok. Če pa ti dela gušt tudi kakšna urica sproščenega vijuganja pa je letošnja zima idealna za to. Meni osebno prav paše, da se kakšen sončen dan spravim za eno uro na motor, naredim 100km in z nasmehom parkiram v garažo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jao, ja seveda da drajsanja kolen na vsakem ovinku ne moreš pričakovati v zimskem času. Če je to to kar pričakuješ od motorizma tudi ok. Če pa ti dela gušt tudi kakšna urica sproščenega vijuganja pa je letošnja zima idealna za to. Meni osebno prav paše, da se kakšen sončen dan spravim za eno uro na motor, naredim 100km in z nasmehom parkiram v garažo.

Ja. Filozofije so različne in motorji tudi. Menim, da edino, kar v motorizmu šteje, je zadovoljstvo po še enem, lepem, na motorju preživetem dnevu. Vse ostalo je nepomembno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povdarek na preživetem! :grim

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi sezono nepoškodovan in s celim motociklom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jutr pa na skijanje v Aspen jeeee :kva2:

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi sezono nepoškodovan in s celim motociklom.

eh, najboljši motorist je rossi ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jutr pa na skijanje v Aspen jeeee :kva2:

eh, najboljši motorist je rossi ;)

Je. Samo ne na cesti. V Sloveniji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi

Zadnje čase je že to dovolj :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnje čase je že to dovolj :(

Ja, na žalost je res. Fantje včasih tako lahkomiselno nosijo "glavo na pladnju". Potem pa vsako leto stojimo na kakšnem pogrebu. Žalostno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gatttolina kakšno bo vreme v ponedeljek? Sprašujem zato, ker se odpravljam na "krajšo" furo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gatttolina kakšno bo vreme v ponedeljek? Sprašujem zato, ker se odpravljam na "krajšo" furo.

Bom pogledal napoved.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!