Skoči na vsebino

a je to sploh zima ?

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, upam, da res. Letos sem kupil novi Bike in komaj čakam, da poženemo. Upam, da že aprila.

jz že upam na marec :yea1:

Objavljeno

jz že upam na marec :yea1:

Ti s čoperjem morda res. Za SS bike pa je potrebno paziti tudi na temperaturo asfalta. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Objavljeno

...in spet pridejo Enduraši do izraza.... :lol1:

:010 :010 :010 B)

Objavljeno

:010 :010 :010 B)

Točno tako. Moram v ponedeljek malo na Moto Jet-u pogledati, koliko stane spodoben KTM.

Objavljeno

Točno tako. Moram v ponedeljek malo na Moto Jet-u pogledati, koliko stane spodoben KTM.

Eh, daj no. .)

Cenik

Objavljeno

Eh, daj no. .)

Cenik

Ma, res, no. Sandi se vozi celo leto. Mi pa...Saj veš. V sezoni do onemoglosti. Ostalo pa.....tema. Res pa je, da mi takšen tip motorja že na oko ni všeč. In oprema za hard enduro tudi ne. Bomo videli.

Objavljeno

Ti s čoperjem morda res. Za SS bike pa je potrebno paziti tudi na temperaturo asfalta. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Tudi z SS mopedom se da prilagoditi razmeram ne cesti. Vse je samo v glavi šoferja ... .)

Objavljeno

Haha, a ti misliš, da za vožnjo s čoperjem temperatura asfalta ni pomembna? :D

Objavljeno

kr povej mu moj kr leti ne bat

Objavljeno

Tudi z SS mopedom se da prilagoditi razmeram ne cesti. Vse je samo v glavi šoferja ... .)

Če se z SS-om voziš, da se voziš, že. Če pa bi hotel malo pognati, je cesta prehladna in asfalt drsi. Je prenevarno.

Objavljeno

...in spet pridejo Enduraši do izraza.... :lol1:

:grim :kva2:

Objavljeno

Je, ampak ne tako zelo.

Objavljeno

Jao, ja seveda da drajsanja kolen na vsakem ovinku ne moreš pričakovati v zimskem času. Če je to to kar pričakuješ od motorizma tudi ok. Če pa ti dela gušt tudi kakšna urica sproščenega vijuganja pa je letošnja zima idealna za to. Meni osebno prav paše, da se kakšen sončen dan spravim za eno uro na motor, naredim 100km in z nasmehom parkiram v garažo.

Objavljeno

Jao, ja seveda da drajsanja kolen na vsakem ovinku ne moreš pričakovati v zimskem času. Če je to to kar pričakuješ od motorizma tudi ok. Če pa ti dela gušt tudi kakšna urica sproščenega vijuganja pa je letošnja zima idealna za to. Meni osebno prav paše, da se kakšen sončen dan spravim za eno uro na motor, naredim 100km in z nasmehom parkiram v garažo.

Ja. Filozofije so različne in motorji tudi. Menim, da edino, kar v motorizmu šteje, je zadovoljstvo po še enem, lepem, na motorju preživetem dnevu. Vse ostalo je nepomembno.

Objavljeno

Povdarek na preživetem! :grim

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi sezono nepoškodovan in s celim motociklom.

Objavljeno

jutr pa na skijanje v Aspen jeeee :kva2:

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi sezono nepoškodovan in s celim motociklom.

eh, najboljši motorist je rossi ;)

Objavljeno

Kapo dol? :hmm:

pa hlače če je kera vmes

Objavljeno

jutr pa na skijanje v Aspen jeeee :kva2:

eh, najboljši motorist je rossi ;)

Je. Samo ne na cesti. V Sloveniji.

Objavljeno

Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi

Zadnje čase je že to dovolj :(

Objavljeno

Zadnje čase je že to dovolj :(

Ja, na žalost je res. Fantje včasih tako lahkomiselno nosijo "glavo na pladnju". Potem pa vsako leto stojimo na kakšnem pogrebu. Žalostno.

Objavljeno

Gatttolina kakšno bo vreme v ponedeljek? Sprašujem zato, ker se odpravljam na "krajšo" furo.

Objavljeno

Gatttolina kakšno bo vreme v ponedeljek? Sprašujem zato, ker se odpravljam na "krajšo" furo.

Bom pogledal napoved.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!