Avatar Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Definitivno. V naslovu enega svojih člankov sem zapisal, da je najboljši motorist tisti, ki preživi sezono nepoškodovan in s celim motociklom. Člankov? Nisem vedel, da pišeš članke. Bi lahko dobil kakšnega v branje...čisto resno, sem radoven. Za katere revije/časopise pa pišeš? .) Lp, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkySam69 Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Člankov? Nisem vedel, da pišeš članke. Bi lahko dobil kakšnega v branje...čisto resno, sem radoven. Za katere revije/časopise pa pišeš? .) Lp, M. Vecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Vecer V glavnem Večer, včasih Kapital, pred leti As...Pa še kdo bi se našel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Gatttolina kakšno bo vreme v ponedeljek? Sprašujem zato, ker se odpravljam na "krajšo" furo. drug teden zihr dež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 drug teden zihr dež Ne verjamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Ne verjamem. res se bi tut jz šo na prdeca ampak mam veze pr hidrometerologi pr gregorčiču sva mal prej govorla prau da bo dž ampak da se pustimo presenetit.je pa pomlad pred vrati pa sezona za nas tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 res se bi tut jz šo na prdeca ampak mam veze pr hidrometerologi pr gregorčiču sva mal prej govorla prau da bo dž ampak da se pustimo presenetit.je pa pomlad pred vrati pa sezona za nas tut Odvisno kam greš. V tem času bi jaz dal motor na trajekt in se zapeljal do Aten in potem po kopnem naprej. Doli skoraj sigurno ne bo mraza. Tukaj pa je tako tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ASSO Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Odvisno kam greš. V tem času bi jaz dal motor na trajekt in se zapeljal do Aten in potem po kopnem naprej. Doli skoraj sigurno ne bo mraza. Tukaj pa je tako tako. tako tako..??? nikoli blo bol toplo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Odvisno kam greš. V tem času bi jaz dal motor na trajekt in se zapeljal do Aten in potem po kopnem naprej. Doli skoraj sigurno ne bo mraza. Tukaj pa je tako tako. sam a veš da bi se kr dalo pelat bom jutr vidu popoldan pa ti povem zvečer ( se bom fejst oblek)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 sam a veš da bi se kr dalo pelat bom jutr vidu popoldan pa ti povem zvečer ( se bom fejst oblek)) Pazi na asfalt. Še zmeraj je hladen in zadeva drsi. Previdno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Pazi na asfalt. Še zmeraj je hladen in zadeva drsi. Previdno. hvala si prijazen :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 hvala si prijazen :OK: Prosim. :OK: Danes sem se peljal z avtom po dravski dolini proti Dravogradu, pa je bila cesta, kljub prijetnemu sončku in 10 stopinjam Celzija, še vedno mokra in spolzka. Temperatura zraka še ne pomeni varne vožnje po hladnem asfaltu. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Danes sem se mal vozu. V senčnih legah je cesta mokra, drugače pa suho. Vreme še vedno krasno, malo hladneje kot prejšnji teden. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Danes sem se mal vozu. V senčnih legah je cesta mokra, drugače pa suho. Vreme še vedno krasno, malo hladneje kot prejšnji teden. :) Malo hladneje? Danes sem bil v Črni na Koroškem. Ustvarjali so Gradove kralja Matjaža iz snega. Toplo, vendar za mesec januar. +3. Brrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 :OK: Zima je , pa lepa je , pa sončna in topla ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 :OK: Zima je , pa lepa je , pa sončna in topla ... :OK: Čeprav sem vso mladost preživel v smučariji, so mi takšne, zelene, zime najlepše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 V sredo se nam spet obeta malo lepega vremena, katerega mislim malo preživet na motorju. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 V sredo se nam spet obeta malo lepega vremena, katerega mislim malo preživet na motorju. :OK: sam bo kr hladno menda ,mogoč tut jz letim kam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se