miki Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 malo zares, malo za hec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 Vtakni zraven še Leva Krefta, ta se je danes v Delu pojavil kot verjetni kandidat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 Kaj pa Hotschko for prezident :?: :?: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Julij 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2002 Vtakni zraven še Leva Krefta, ta se je danes v Delu pojavil kot verjetni kandidat. že tako ni vseh kandidatov, ker to anketa sama ne dopušča (preveč vnosov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 Kaj pa Hotschko for prezident :?: :?: :lol: :lol: Če te bodo vtaknili, te bom volil. Dobiš vse moje glasove. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 Kaj pa Hotschko for prezident :?: :?: :lol: :lol: Yes, of korse! Evo moj glas! (SeTiMoramNekakOdkupitKoSemTiPirPožrlPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dane Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Sam istga kot zmeri ne je že preveč sranja naredu v tej deželici. Tist k pride za njim bo mel kej kidat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 ni primernega kandidata na tej listi....... :wink: :roll: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 ker morem svojo kandidaturo umakniti (nocem da mi brskajo po preteklosti) podpiram hotschota :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sramezljiv Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Pojma nimam :?: :?: Isto sranje drugo pakovanje :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Če bi bile v nedeljo volitve za precednika, kot predpostavlja naslov, potem bi lahko volili tudi Shujšanega alias Lačnega Joškota. Prebral v današnjem Delu, da bo vložil kandidaturo za precednika. :roll: Da se bo boril za integriteto Zaliva še piše. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 ce bi bile,bi se zjokal. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 jaz se jokam, od kar sem videl listo kandidatov. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 jaz se jokam, od kar sem videl listo kandidatov. :oops: Jaz pa ,ko mi oko uzre našo županjo.... (hvala bogu,da imajo hrvati Jelico Kostelič).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Titota PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Titota PEPE Titota in Jovanko-pa še Dolanca za podpredsednika .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Jaz pa ,ko mi oko uzre našo županjo.... (hvala bogu,da imajo hrvati Jelico Kostelič).... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 janicu kostelic za predsednicu. :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 janicu kostelic za predsednicu. :P :twisted: bruh bruh bruh :? :? :2gunfire: :snipersmile: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Jožeta Jagodnika !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Ma sej bo tko ali tako Drnovšk zmagu. Bom še zlo moral spremljat politko, da bom lahko šel na volitve. Če ne bo druzga Drnovšk -> kljub ogromno napakam na žalost eden najuspešnejših slo. politikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sramezljiv Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Bo treba popraviti listo , so se na množili kadidati . 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Bo treba popraviti listo , so se na množili kadidati . 8) isti so kot podgane samo klotijo se. med njimi pa ni nikogar, ki bi izstopal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 sem pozabil napisati: drnovška pa ne maram, odkar sem izvedel, da je veliko pripomogel pri zamenjavi uvoznika bmw-ja. politika je k.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 sem pozabil napisati: drnovška pa ne maram, odkar sem izvedel, da je veliko pripomogel pri zamenjavi uvoznika bmw-ja. politika je k.... no ja to je bilo samo vprasanje casa in ce zaradi tega nimas drnovska "rad" pol tudi nobenega od ostalih kandidatov ne smes volit ker noben ni v tem pogledu brez madezev, arhar (vzajemna), brezigarjeva (depala vas), jelincic (no comment),...... ja pomoje je hotscho se najbolj posten :twisted: :wink: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se