SF Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Ma sej bo tko ali tako Drnovšk zmagu. Bom še zlo moral spremljat politko, da bom lahko šel na volitve. Če ne bo druzga Drnovšk -> kljub ogromno napakam na žalost eden najuspešnejših slo. politikov. Če bi bil Dr. Drnovšek samo še malo bolj uspešen, že zdajle oni, kateri brskajo po smetnjakih da preživijo, ne bi imeli od česa živeti... Vsa čast mu... (Neprosjačijopohišahvečsamocigankepres) Saj res! Spomnite se kdaj tudi na te ljudi in sodelujte v kakih humanitarnih akcijah. Če se sprašujete komu nakazat denar zaradi afere "Rdeči križ"... Vseeno je, naredite to po svoji vesti, ljudje bodo nekaj od tega sigurno dobili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Veš, SF. S humanitarnimi akcijami so se mi pa tud že zamerili :evil: . Jaz hodim pozimi v capah naokoli, barabe lopovske in kriminalne pa v pelcu, ki ga od Karitasa in rdečga križa dobijo. Jaz in moja ta stara okopavava vrt in pridelujeva zelenjavo (priznam bolj ona kot jaz), tisti ki nam je pokradel 3/4 pridelka pa pse futra s konzervami, ki jih dobi na Karitasu. JEBEM JIM SUNCE če ne gledajo komu dajo. Nekje drugje pa nekdo crkava od lakote in zmrzuje ter gara, ker mu ponos ne dovoljuje fehtat, pa po župnijah hodit. Pa ne mislit, da nakladam, govorim iz svojih lastnih nedavnih izkušenj!! Če imam kaj viška, dam direktno nekomu, ki to potrebuje. Je pa hvalevredno, da dobro misliš. To spoštujem. Imej se fino. LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 marija terezija je taprava za nas jaz jo bom volil. drugi so vsi v k...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 marija terezija je taprava za nas jaz jo bom volil. drugi so vsi v k...... hmmm..... nekako je ta gospa ze kaksnih 150 let preminula - ali mislis mati terezo? .....samo ta je ze tudi pokojna. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 hmmm..... nekako je ta gospa ze kaksnih 150 let preminula - ali mislis mati terezo? .....samo ta je ze tudi pokojna. :roll: Verjetno je res Marijo Terezijo mislil - sej .... prosvetljeni absolutizem je zaradi velike kolicine bedakov v Sloveniji se najboljsa rec :lol: :lol: :lol: (sam da nima modrih uck press :twisted: :twisted: :lol: ) Demokracije ljudje tako ali tako ne zastopijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Jaz trdim, da povprčen slovenski volilec sploh ne bi smel imeti volilne pravice, saj ne razume osnovnih zakonitosti demokracije kot je naprimer menjava oblasti... Ljudstvo ima vedno tako oblast, kakršno si zasluži... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Jaz trdim, da povprčen slovenski volilec sploh ne bi smel imeti volilne pravice, saj ne razume osnovnih zakonitosti demokracije kot je naprimer menjava oblasti... Ljudstvo ima vedno tako oblast, kakršno si zasluži... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Ljudstvo ima vedno tako oblast, kakršno si zasluži... :twisted: Je tako :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 No, očitno nas je kar nekaj, ki ne cenimo inteligence povprečnega slovenskega telička in teličke. Le zakaj? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Verjetno je res Marijo Terezijo mislil - sej .... prosvetljeni absolutizem je zaradi velike kolicine bedakov v Sloveniji se najboljsa rec točno to sem mislil, čeprav ji ne priznavamo njenih zaslug za slovenski narod, jaz še vedno mislim, da je za slovence-ne kot slovence(tu mislim jezikovno) naredila veliko, od šol, cest ( po teh se še zdaj vozimo). naši politiki pa šole zapirajo, saj ne stimulirajo velikih družin (premalo). končno nam bo pa zopet tujec vladal( ko bomo v evropi) saj sami s svojim delamo kot svinja s kurbusom, bljak. mi rabimo nekoga da nas vodi, samo ,da ni slovenec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Stvar je preprosta: objavimo razpis za najboljšega okupatorja. BTW, ne spomnim se, kdaj sem šel zadnjič na volitve. Ni razloga. Edina podobna manifestacija, ki sem se je z veseljem udeležil, je bil referendum o osamosvojitvi Slovenije. Razlog je bil. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Stvar je preprosta: objavimo razpis za najboljšega okupatorja. BTW, ne spomnim se, kdaj sem šel zadnjič na volitve. Ni razloga. Edina podobna manifestacija, ki sem se je z veseljem udeležil, je bil referendum o osamosvojitvi Slovenije. Razlog je bil. PEPE Prosimo USA, da postanemo ena od njihovih zveznih držav. Mal se bomo po svetu z joysticki vojne šli, ko bomo tiste, ki niso za free county dol dajali. Mal bomo še kolateralne škode povzročali. Pa kar je najbolj pomembno, Hrvate bomo j..... Drugač pa nam ne bo hudega. Sej res nismo sposobni sami sebe gor držat. :? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 USA sucks. Kaj pa recimo Sejšeli :?: :?: Samo kot ideja. Baje tam celo ni kač, kar ni zanemarljiv podatek. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 pepe ima prav tudi sam sem za mirne lastnike slovencev. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Hvala bogu, včasih ima celo PEPE prav :) Danes sem bil že tako v moni, da sem skoraj sklenil, da bom čisto prenehal govoriti. Karkoli sem zinil - narobe. Šmorn, vam povem. MARIJANA ZA PSIHOTERAPEVTA :!: PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 . MARIJANA ZA PSIHOTERAPEVTA :!: PEPE, eeeeej.. ne mi kruha odzirat!!! Za to sem jaz zadolzen... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Gregsi, no hard feelings, kolikor je zadnje čase sranja (pardon na izrazu), je dela vsaj za pet psihoterapevtov, z nadurami vred. PEPE :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 saj če malo forum bereš to takoj opaziš, motoristi smo v depresiji, prokleti dež... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 in slovenčki bodo spet volili Drnovška....ki bo odstopu s mesta predsednika države po nekaj mesecih....da bo lahko ponovno kandidiral Kučan..... pa naj še kdo reče da nismo ena redkih držav na svetu, kjer so nosilci kapitala i oblast komunisti (bivši,bodoči,etc) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Od vseh zgoraj navedenih bi dal glas Hotschkotu: ampak kaj mi pomaga, ko pa ne bo izvoljen - ma preveč kompliciran ime za tipkat :wink: (hej, a sem jest prou napisou :?: ) freya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 in slovenčki bodo spet volili Drnovška....ki bo odstopu s mesta predsednika države po nekaj mesecih....da bo lahko ponovno kandidiral Kučan..... pa naj še kdo reče da nismo ena redkih držav na svetu, kjer so nosilci kapitala i oblast komunisti (bivši,bodoči,etc) :cry: Ja,a je s tem kej narobe ? A bi blo bolje ,če bi bili nosilci kapitala in oblasti bivši kolaboracionisti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Ja,a je s tem kej narobe ? A bi blo bolje ,če bi bili nosilci kapitala in oblasti bivši kolaboracionisti ? zelo je narobe. Bivših koaboracionistov ni več-so že mrtvi ali pa senilni (če si pozabil se 2sv končala 45' leta), obstoječa oblast pa je dost bl frišna-iz bližnje preteklosti... ja in res je - večina nosilcev kapitala je sodelovala z okupatorjem, ker so jih strašili s tem, da jim bodo komunisti pobrali premoženje in denar.... Kaj misliš da bi se dogajalo danes, če bi kdo to hotel storit novim bogatašem, ki so obogateli na račun državljanov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Ja,a je s tem kej narobe ? A bi blo bolje ,če bi bili nosilci kapitala in oblasti bivši kolaboracionisti ? zelo je narobe. Bivših koaboracionistov ni več-so že mrtvi ali pa senilni (če si pozabil se 2sv končala 45' leta), obstoječa oblast pa je dost bl frišna-iz bližnje preteklosti... ja in res je - večina nosilcev kapitala je sodelovala z okupatorjem, ker so jih strašili s tem, da jim bodo komunisti pobrali premoženje in denar.... Kaj misliš da bi se dogajalo danes, če bi kdo to hotel storit novim bogatašem, ki so obogateli na račun državljanov? Kaj bi blo če bi blo, je brez veze. Če se že gremo, kaj je za narod dobro, potem nobena kolaboracija z sovražnikom ni dobra, pa naj bo s takimi ali drugačnimi nameni. Včasih je ene sistem motil, sedaj ko smo ga zamenjali pa nosilci sistema niso dobri. Ja kateri so pa potem ta pravi in kateri so bolj naši, da bodo ta pravi. Prvotna akumulacija kapitala kateregakoli kapitalističnega sistema ni bila pravljica za otroke ampak kruti boj. Amerika je nastala na zakonih divjega zahoda, ko se je kradlo, ropalo in pobijalo kar vsevprek. Ko je sloj bogatašev ratal, od tam naprej so pa ti isti bili za pravno državo, predvsem zato da jim ne bi kdo na isti način bogatstvo uzel. Tako je to na svetu in s tem se moramo sprijazniti. Naši mogočniki so se relativno neboleče ustrezno omastili. Nekateri bi zaključili - želeli ste pa uživajte. Mal sem naložil, ampak v osnovi je to to. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 boljse komunisti kot belogardisti (mater jim pi... izdajalsko :evil: )! ko so partizani zmrzovali v gozdovih so oni lepo z zupniki in naciji na toplem cepeli, naj jim bo zdaj topel grob v slovenskih gozdovih :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Če se že gremo, kaj je za narod dobro, potem nobena kolaboracija z sovražnikom ni dobra, pa naj bo s takimi ali drugačnimi nameni. preberi še enkrat Bivših koaboracionistov ni več-so že mrtvi ali pa senilni (če si pozabil se 2sv končala 45' leta), obstoječa oblast pa je dost bl frišna-iz bližnje preteklosti... ... Včasih je ene sistem motil, sedaj ko smo ga zamenjali pa nosilci sistema niso dobri. Ja kateri so pa potem ta pravi in kateri so bolj naši, da bodo ta pravi. Sistem smo menjali, LJUDJE so ostali isti. Kučan se prelevil iz generalnega sekretarja CK KP Slovenije v predsednika države!!! Amerika je nastala na zakonih divjega zahoda, ko se je kradlo, ropalo in pobijalo kar vsevprek. Ko je sloj bogatašev ratal, od tam naprej so pa ti isti bili za pravno državo, predvsem zato da jim ne bi kdo na isti način bogatstvo uzel. Tole je pa kr mal preveč poslplošeno :wink: , se ti ne zdi... Naši mogočniki so se relativno neboleče ustrezno omastili. Zelo neboleče-predvsem za njih same. Nihče jim ni stopil na prste... Na divjem zahodu :D bi jih ustrelili... boljse komunisti kot belogardisti (mater jim pi... izdajalsko )! kje si zdej najdu belogardiste???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se