ak Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 pravica vsakega posamenika je lastno mnenje... Velja za obe 'strani'. Vsak pa s svojim komentarjem poskuša potegniti ostale na svojo stran. Kaj pa je objektivno - to je pa druga tema... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Kaj pa je objektivno - to je pa druga tema... Objektivno je če bereš DELO in MAG :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Kaj pa je objektivno - to je pa druga tema... Objektivno je če bereš DELO in MAG :D :D zraven pa poslušaš Radio Ognjišče in Nacionalni program... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Če si na MOTOSVETU pa vse to v koncentrirani obliki dobiš. :D Ni cajta vse prebirat, se je treba vozit. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dane Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Dane, iz tvojega pisanja sledi, da nisi nič boljši od teh, ki jih kritiziraš. Moja svoboda je to da sem komunist al pa nacinalist, če mi tako paše ... A JE JASNO !!!! ... Ti bi verjetno najraje videl, da Janša postane predsednik in premier, pa bi blo tvojega trpljenja konec. :? :? Evo zdej pa nisem jaz nič boljši :?: zelo bistra ugotovitev bravo, bravo. Si sploh temeljito prebral oziroma razumel :idea: kaj sem napisal. A sem omenil Janšo :?: ali kogarkoli. Ne podtikajte stvari (v maniri vladajočih politikov eden nekaj izjavi potem pa nekdo drug to citira in je potem on kriv za neumno izjavo), ki jih nisem napisal. Mene prou mal briga kaj si sam pol zagovarji to kar si. Ne pa, da eni nekje po nekom pluvajo drugje ga pa hvaljo. Načelnost pa taka. Kje na svetu je kakšna politična opcija, ki je bila dolgo na oblasti in se ni skorumpirala. Na tak način se ne da debatirat ker ne veš pol kaj sploh kdo misli. Še zmeraj ostajam pri svojih trditvah ker mi ravno ta forum potrjuje to. Preberi si različne teme na forumu ki obravnavajo politiko in primerjaj izjave istih piscev pa ti bo jasno kaj sem mislil. lp dane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 wrong dane, nisi na pravem forumu, mi smo motoristi in ne politiki, vse ostalo je pa v stilu "smo se sam malo hecali":D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Dane si ne zna jt,Dane si ne zna jt..... MAMIIIIIIII Dane gulfa :twisted: :shock: :shock: :? :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Rodeta za precednika :idea: :P :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Rodeta za precednika :idea: :P :D :lol: Ja sam more mandat do konca spelat :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Desmo je kot oglasna tabla, enkrat za enga enkrat za druzga odvisno kaj gor nalimaš., :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 jaz bi se se kar jokal. :cry: :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 današnja izjava predsedniškega kandidata Jureta Cekute, glede političnih izkušenj, predsedovanja, etc (posplošena); Vse izkušnje sem pridobil v tem času, ko s ukvarjam z predvolilno kampanjo... :lol: Njegova kandidatura je zihr ena od LDS-ovih for ("ker mi je blizu")... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 današnja izjava predsedniškega kandidata Jureta Cekute, glede političnih izkušenj, predsedovanja, etc (posplošena); Vse izkušnje sem pridobil v tem času, ko s ukvarjam z predvolilno kampanjo... :lol: Sej dost več jih pa tud rabu ne bo. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Sej dost več jih pa tud rabu ne bo. tako res, da kr boli... Zdej se bo vidl nekaj zanimivga. Če bo spet moral prodajat slike (oz.mu jih bojo rubli), da bo pokril pufe predvolilne kampanje - pol je šel sam v kampanjo.... če pa ne bo nič slišat, pol mu pa kampanjo plačuje LDS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Edo Okretić Salmić za precednico :!: :idea: :wink: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Edo Okretić Salmić za precednico :!: :idea: :wink: :D :lol: Hotschkota za precednika... Desma za ministra propagande- gebls je bil amater.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Zakaj uni iz opozicije nikol ne dajo kake konstruktivne ideje tistim, ki so na oblasti ampak non stop trobentajo kako bi oni to bols nardil in da so sedanji oblastniki itak cist zanic? Zakaj cakajo da se oni zavihtijo na oblast in bojo sele potem pomagali narodu? Saj jim ne bi nihce zameril ce bi od spodaj pomagali tazgornim... vsaj jaz ne... Sicer so pa tako ali tako imeli eno poletje priliko ko je bil senor Baiuk premier. Pa so samo hiteli zamenjat vse na najvisjih polozajih s svojimi ljudmi. Zdaj, ko bomo koncno sprejeti v EU je po mojem mnenju bolje za nas, da nas predstavlja nekdo, katerega tisti gospodje ze poznajo kot pa, da zagledajo na stolu z napisom SLOVENIJA gospo Brezigarjevo in se zacudeno spogledujejo :? kdo je pa to?? Da ne pomisilim kako bi jih Brezigarjeva gledala... :shock: Konec koncev Drnovska vecina teh evropskih veljakov ze dokaj dobro pozna. Pa se to: Menim, da bi bilo v primeru izvolitve gospe Brezigar (baje da ima edina poleg Drnovska dovolj podpore za izvolitev), prevec casa in denarja porabljenega za zamenjavo celotne vladajoce garniture namesto, da bi se do konca izpeljalo vstop v EU... To mi je prislo na misel ob pogledu na g. Janso, ki komaj caka, da dobi vajeti v roke in se mascuje Drnovsku in njegovim. V prihodnjih stirih letih res ne bi bilo pametno, da se Slovenija spremeni v kotel mascevanj in obracunov saj se nam znajo vrata v EU zaradi nestabilnosti spet zapreti... To je moje skromno in zelo laicno mnenje. Hvala za potrpezljivost pri branju :) Se vidimo na volitvah! FLAYO P.S.: Moj glas gre Drnovsku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 uuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa........... :cry: :cry: za drugo itaque ni. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Zakaj uni iz opozicije nikol ne dajo kake konstruktivne ideje tistim, ki so na oblasti ampak non stop trobentajo kako bi oni to bols nardil in da so sedanji oblastniki itak cist zanic? zato ker si bi obstoječa oblast zasluge pripisala sebi... Pa se to: Menim, da bi bilo v primeru izvolitve gospe Brezigar (baje da ima edina poleg Drnovska dovolj podpore za izvolitev), prevec casa in denarja porabljenega za zamenjavo celotne vladajoce garniture namesto, da bi se do konca izpeljalo vstop v EU... To mi je prislo na misel ob pogledu na g. Janso, ki komaj caka, da dobi vajeti v roke in se mascuje Drnovsku in njegovim kakšno menjavo vladajoče garniture? Sj se izbira precednika države, ne pa vlade???? Poleg tega je sedanji precednik Kučan kao neodvisni in nestrankarski kandidat - torej, če bo izvoljen Drnovšek se bo itak menjala 'garnitura' po tvoje ( :twisted: če verjameš).... V prihodnjih stirih letih res ne bi bilo pametno, da se Slovenija spremeni v kotel mascevanj in obracunov saj se nam znajo vrata v EU zaradi nestabilnosti spet zapreti... To je moje skromno in zelo laicno mnenje. se vidi, da propaganda LDS-a,komunistov in ostalih prisklednikov dobro deluje (Golobič-vsaka čast, BTW brez njega bi LDS že zdavnaj crknu)... Kaj misliš z obračuni mi še sedaj ni jasno (mislim, da si pomešal parlamentarne volitve z predsedniškimi), so pa menjave osvežujoče....pa ne mislim s tem na to, da je en in isti človek na 10 različnihj položajih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 predsednik in kandidat še malo drugače... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Polončko Dobrajčevo za precednico :idea: :wink: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 zato ker si bi obstoječa oblast zasluge pripisala sebi... kakšno menjavo vladajoče garniture? Sj se izbira precednika države, ne pa vlade???? Poleg tega je sedanji precednik Kučan kao neodvisni in nestrankarski kandidat - torej, če bo izvoljen Drnovšek se bo itak menjala 'garnitura' po tvoje ( :twisted: če verjameš).... se vidi, da propaganda LDS-a,komunistov in ostalih prisklednikov dobro deluje (Golobič-vsaka čast, BTW brez njega bi LDS že zdavnaj crknu)... Kaj misliš z obračuni mi še sedaj ni jasno (mislim, da si pomešal parlamentarne volitve z predsedniškimi), so pa menjave osvežujoče....pa ne mislim s tem na to, da je en in isti človek na 10 različnihj položajih.... Se pravi, da je bolj vazno kdo si bo zasluge pripisal kot to, da gre drzavi in narodu bolje? To pa ni lepo....ne, ne.... Najbrz sem res pomesal parlamentarne in predsedniske volitve...mogoce sem samo hotel izrazit sirse mnenje o politiki pri nas... Upam, da mi ne zameris...se ne razumem toliko na te stvari...gledam na vse skupaj bolj enostavno...po kmecko ce hoces... FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Se pravi, da je bolj vazno kdo si bo zasluge pripisal kot to, da gre drzavi in narodu bolje? To pa ni lepo....ne, ne.... v življenju je vedno tako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Se pravi, da je bolj vazno kdo si bo zasluge pripisal kot to, da gre drzavi in narodu bolje? To pa ni lepo....ne, ne.... v življenju je vedno tako... Torej je vseeno kdo bo na vrhu...no pa naj bo Drnovsek 8) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Mater a je kdo gledal današnje soočenje na POPu? :2gunfire: :snipersmile: :2gunfire: :snipersmile: :2gunfire: :snipersmile: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se